• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

merhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
Önce sorarım nedeni neyse ona göre tavrımi koyardim. O ne öyle kafa iyiyken bir eşi olduğunu hatirlasin kafa ayikken soğuk olsun. Bu kadınların çektiği ne ya:KK34:

Şöyle bir sorun da var, genelde hemen her gün alkollü. Alkolsüz olduğu nadir zamanlar var ve ben de alkollü olduğu zaman istemiyorum, hoşlanmıyorum o haldeyken. Böyle bir çıkmazdayım. Söylüyorum ama anlamıyor. Artık kaçıyorum napayım, hata mı ediyorum bilmiyorum

Şöyle bir sorun da var, genelde hemen her gün alkollü. Alkolsüz olduğu nadir zamanlar var ve ben de alkollü olduğu zaman istemiyorum, hoşlanmıyorum o haldeyken. Böyle bir çıkmazdayım. Söylüyorum ama anlamıyor. Artık kaçıyorum napayım, hata mı ediyorum bilmiyorum
Nasıl ve neden hemen her gün alkollü? Eşinizin alkol problemi mi var? O zaman bu problemi de çözmeniz gerekiyor.

Eşim sadece alkollüyken beni isteseydi, nedenini bulmak konusunda onu zorlardım. Sevgisini sorgulardım. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi alkol libidoyu yükseltiyor, alkollüyken daha çok istemesi normal ama alkol almamışken soğuk davranıyor olması büyük bir sorun. İnsan sevdiğine yakınlaşmak, bir şeyler hissetmek için takviyeye ihtiyaç duymaz çünkü. Kafası yerindeyken soğuk davranıyorsa, bana karşı hissettiği asıl şey bu soğukluk diye düşünür, bunu çözmek için eşimle konuşurdum. Gerekirse de tedavi olurduk.

Birlikte olmak istemediğiniz zaman birlikte olmazsınız bu bu kadar net ayrıca bir mazerete ihtiyacınız yok. Esas mesele eşinizin neredeyse her gün sarhoş olacak kadar içmesi

Önceki konunuzu da okuduktan sonra diyebilirim ki eşinizin baya alkol sorunu var. Maddi manevi yıpratır evliliğinizi ve sizi. Acil bir şeyler yapın. Bir de çocuğunuz var üstüne. Çocuğunuz için hiç olmazsa ya tedaviye gönderin eşinizi ya da bitirin evliliğinizi!

merhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
2 küçük çocukbiri bebek yeni doğmuş sorunlu aşırı sorunlu bir evlilik can güvenliği bile yok hayatta tek başınasın katlanamıyorsun onunla bir dakika bile aynı evde olmaya

2 küçük çocukbiri bebek yeni doğmuş sorunlu aşırı sorunlu bir evlilik can güvenliği bile yok hayatta tek başınasın katlanamıyorsun onunla bir dakika bile aynı evde olmaya
Ekonomik özgürlüğüm varsa alır çocuklarımı giderim, yoksa bi an önce iş bulup düzen kuramaya çalışırım :(

Back
X