- 27 Nisan 2017
- 44
- 48
- 38
- 41
- Konu Sahibi Biroylebirboyle
merhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce sorarım nedeni neyse ona göre tavrımi koyardim. O ne öyle kafa iyiyken bir eşi olduğunu hatirlasin kafa ayikken soğuk olsun. Bu kadınların çektiği ne yamerhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
Nasıl ve neden hemen her gün alkollü? Eşinizin alkol problemi mi var? O zaman bu problemi de çözmeniz gerekiyor.Şöyle bir sorun da var, genelde hemen her gün alkollü. Alkolsüz olduğu nadir zamanlar var ve ben de alkollü olduğu zaman istemiyorum, hoşlanmıyorum o haldeyken. Böyle bir çıkmazdayım. Söylüyorum ama anlamıyor. Artık kaçıyorum napayım, hata mı ediyorum bilmiyorum
Ya alkol ya ben derdim.merhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
Şöyle bir sorun da var, genelde hemen her gün alkollü. Alkolsüz olduğu nadir zamanlar var ve ben de alkollü olduğu zaman istemiyorum, hoşlanmıyorum o haldeyken. Böyle bir çıkmazdayım. Söylüyorum ama anlamıyor. Artık kaçıyorum napayım, hata mı ediyorum bilmiyorum
Çaresizlik çok kötü bilemedim şuan.merhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
Demekki haz almiyo alkolün verdiği aşırı istek ile hareket edoyomerhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
2 küçük çocukbiri bebek yeni doğmuş sorunlu aşırı sorunlu bir evlilik can güvenliği bile yok hayatta tek başınasın katlanamıyorsun onunla bir dakika bile aynı evde olmayamerhaba, eşiniz sadece alkollü olduğu zaman sizinle birlikte olmak istese, alkollü olmadığı nadir zamanlarda soğuk davransa ne yapardınız?
Ekonomik özgürlüğüm varsa alır çocuklarımı giderim, yoksa bi an önce iş bulup düzen kuramaya çalışırım2 küçük çocukbiri bebek yeni doğmuş sorunlu aşırı sorunlu bir evlilik can güvenliği bile yok hayatta tek başınasın katlanamıyorsun onunla bir dakika bile aynı evde olmaya
Siz olsanız ne yapardınız?