Güvenilir bir yerde, iyice araştırıp eğer bu durum seni mutlu edecekse neden olmasın..Bir buçuk yıl içinde 45 küsür kilo verdim diyet ve sporla oldu ancak çok fazla yıldır kilolu olduğum için zaten sarkıktı vücudum. Şimdi deri toplama ameliyatı olmak istiyorum ancak çevremdeki insanlar sürekli korkutuyor çok ağrılı, çok riskli, bir sürü iz kalıyor, ölürsün ameliyatta falan filan.. çok istiyordum ameliyatı olmayı ama ameliyat korkusu oluştu. İzler çok mu kötü görünür? Yıllar sonra silikleşiyor diye biliyordum. Özellikle kollarımdan çok rahatsızım kıyafetler kollarımdan olmuyor koldan olsa bedenden bol oluyor bedenden olsa koldan girmiyor çünkü inanılmaz derecede sarkık. Sizce bu ameliyatlar kötü mü? Ömür boyu bu izlerle mi yaşamak mantıklı olur yoksa sarkık bir vücutla yaşamak mı?
Bunun yaşlılığı da var yaşlılıkta nasıl çekeceksin o sarkan derileri.Bir buçuk yıl içinde 45 küsür kilo verdim diyet ve sporla oldu ancak çok fazla yıldır kilolu olduğum için zaten sarkıktı vücudum. Şimdi deri toplama ameliyatı olmak istiyorum ancak çevremdeki insanlar sürekli korkutuyor çok ağrılı, çok riskli, bir sürü iz kalıyor, ölürsün ameliyatta falan filan.. çok istiyordum ameliyatı olmayı ama ameliyat korkusu oluştu. İzler çok mu kötü görünür? Yıllar sonra silikleşiyor diye biliyordum. Özellikle kollarımdan çok rahatsızım kıyafetler kollarımdan olmuyor koldan olsa bedenden bol oluyor bedenden olsa koldan girmiyor çünkü inanılmaz derecede sarkık. Sizce bu ameliyatlar kötü mü? Ömür boyu bu izlerle mi yaşamak mantıklı olur yoksa sarkık bir vücutla yaşamak mı?
Başkalarına kulak asmayın hayat sizin ve nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın... şahsen ben yillarca boyle yasamaktansa 1 2 hafta acisini ceker sonra istediğimi giyerdimBir buçuk yıl içinde 45 küsür kilo verdim diyet ve sporla oldu ancak çok fazla yıldır kilolu olduğum için zaten sarkıktı vücudum. Şimdi deri toplama ameliyatı olmak istiyorum ancak çevremdeki insanlar sürekli korkutuyor çok ağrılı, çok riskli, bir sürü iz kalıyor, ölürsün ameliyatta falan filan.. çok istiyordum ameliyatı olmayı ama ameliyat korkusu oluştu. İzler çok mu kötü görünür? Yıllar sonra silikleşiyor diye biliyordum. Özellikle kollarımdan çok rahatsızım kıyafetler kollarımdan olmuyor koldan olsa bedenden bol oluyor bedenden olsa koldan girmiyor çünkü inanılmaz derecede sarkık. Sizce bu ameliyatlar kötü mü? Ömür boyu bu izlerle mi yaşamak mantıklı olur yoksa sarkık bir vücutla yaşamak mı?
Bir buçuk yıl içinde 45 küsür kilo verdim diyet ve sporla oldu ancak çok fazla yıldır kilolu olduğum için zaten sarkıktı vücudum. Şimdi deri toplama ameliyatı olmak istiyorum ancak çevremdeki insanlar sürekli korkutuyor çok ağrılı, çok riskli, bir sürü iz kalıyor, ölürsün ameliyatta falan filan.. çok istiyordum ameliyatı olmayı ama ameliyat korkusu oluştu. İzler çok mu kötü görünür? Yıllar sonra silikleşiyor diye biliyordum. Özellikle kollarımdan çok rahatsızım kıyafetler kollarımdan olmuyor koldan olsa bedenden bol oluyor bedenden olsa koldan girmiyor çünkü inanılmaz derecede sarkık. Sizce bu ameliyatlar kötü mü? Ömür boyu bu izlerle mi yaşamak mantıklı olur yoksa sarkık bir vücutla yaşamak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?