Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 buçuk yaş oğlumKaç yaşında çocuklarınız?
Oyun grubu nasıl oluyor bilgim yokta o yüzden soruyorumçocuklarınızla beraber bi oyun grubuna gidebilirsiniz hem onlar hem siz keyifli vakit geçirebilirsinizz.
Anladım bunları yapıyoruz ama ne bileyim. 5 yıldır bunları yapıyorum evdeyim yani bi bunalıma giriyor insanKağıtlardan şekiller yapıp oynuyoruz resim yapıyoruz,
İzmit'te yaşıyorsunuz sanırım, belediyenin o kadar çok etkinlik ve kursları var ki bir araştırın.Oyun grubu nasıl oluyor bilgim yokta o yüzden soruyorum
Evet uzakta hep otobüs le gitmem lazım oğlum çok hareketli güvenemiyorum inanın korkuyorum bişey olur diyeİzmit'te yaşıyorsunuz sanırım, belediyenin o kadar çok etkinlik ve kursları var ki bir araştırın.
Bir şey olmaz, Kocaeli'de her yöne ulaşım çok kolay, atlayın birine götürün. Kocaeli'de de yapacak bir şey yok demezsiniz artık, her yönden çok gelişmiş bir şehir ama siz kendinizi kapatmış gibisiniz.Evet uzakta hep otobüs le gitmem lazım oğlum çok hareketli güvenemiyorum inanın korkuyorum bişey olur diye
yaşadığınız il bazında googledan araştırabilirsiniz çocuk oyun grupları diye yaş gruplarına göre ayrılıyorOyun grubu nasıl oluyor bilgim yokta o yüzden soruyorum
İkisi de küçükmüş baya ama iki çocukla evde durmak çok bunaltıcı olur. Kar tulumu alın çocuklara, sıkıca giydirin parklara yürüyüşlere çıkın. Oğlunuzu oyun gruplarına götürün. Ormanda yapılan atölyeler var onlara katılın. Şehrinizdeki anne gruplarının organizasyonlarına dahil olun. Çoğu oğlunuz için olur ama kızınız da gide gele uyum sağlar. Eylülde oğlunuzu okula yazdırın. Bu defa da kızınız için gruplara katılın. Tiyatro, çocuk müzeleri gibi yerlere gidin, belediyenin sitesinden takip edin etkinlikleri.3 buçuk yaş oğlum
1 buçuk yaş kızım
acmak istedigim konuyu acmissiniz kocaelide yasiyorsunuz galiba benim gibi kaderimiz mi yoksa burada yasayanlar olarak..Evde çok sıkılıyorum iki çoçuğum var evde hem onlar hemde ben sıkılıyorum sizler neler yapıyorsunuz ailemde uzakta maalesef kimsem de yok![]()
Yani evet kapattık biraz hep yürüme mesafesinde bişeyler bakıyorumBir şey olmaz, Kocaeli'de her yöne ulaşım çok kolay, atlayın birine götürün. Kocaeli'de de yapacak bir şey yok demezsiniz artık, her yönden çok gelişmiş bir şehir ama siz kendinizi kapatmış gibisiniz.
Evet ya bide komşularımda hiç öyle tanışıp arkadaş olabileceğim biri çıkmadı yanıma gelip hadi dışarı çıkalım diyeceğim biri yokacmak istedigim konuyu acmissiniz kocaelide yasiyorsunuz galiba benim gibi kaderimiz mi yoksa burada yasayanlar olarak..cocuklarinizi Allah bagislasin benimde bir cocugum var daha 2 yasinda acikcasi bizde sıkıntidan patliyoruz. Baska cocuklu komsularim var bazen onlarla takiliyoruz ama herkesin ayni zamanda vakti olmuyor tabi. Isten yemekten cocugun duzeninden musait vakit olmuyor simdi bi baktimda. Vakit olsa bi park bile ne kadar da iyi geliyor, degisik yerlere cocugu goturup onun bir seyleri ilk kez gormesine sahit olmakta harika oluyor. (Hayvanat bahcesi olur, piknik olur, bilim fuari olur.. )
Benimle gitmek istiyorOğlunuzu kreşe verin en azından siz de annelerle zaman geçirebilirsiniz
Evet olabilir aslında ama uzak kaçıyor merkez birazİkisi de küçükmüş baya ama iki çocukla evde durmak çok bunaltıcı olur. Kar tulumu alın çocuklara, sıkıca giydirin parklara yürüyüşlere çıkın. Oğlunuzu oyun gruplarına götürün. Ormanda yapılan atölyeler var onlara katılın. Şehrinizdeki anne gruplarının organizasyonlarına dahil olun. Çoğu oğlunuz için olur ama kızınız da gide gele uyum sağlar. Eylülde oğlunuzu okula yazdırın. Bu defa da kızınız için gruplara katılın. Tiyatro, çocuk müzeleri gibi yerlere gidin, belediyenin sitesinden takip edin etkinlikleri.
komşu günü istemiyorum yakınımda ki etkinlikler ve dertleşebileceğim arkadaş aslında yoksa altın günü falan düşüncesi yokSiz sanırım komşu günü falan istiyorsunuz ne deseler bir şey buldunuz![]()