- 24 Ağustos 2007
- 1.684
- 4
Ben nisanliyim ve nisanlimla korunma yontemlerinden falan konusuyoruz..Annem bunu yanlis goruyor! Daha erken (evlenmemize 4-5 ay falan var su an ; konusmamiz da 2 ay once falan basladi) boyle seyler simdiden konusulmaz dedi. Bende bu konuyu onunla paylasmam normal dedim cunku tek basina karar alamam zaten. Annemin demesi 2 hafta once (en fazla) oyle konussaydin dedi bana! Fikrinin yanlis oldugunu soyledim bende.
Bu konuyu konusuyoruz nisanlimla tabi ben normal goruyorum (ya o baslatti zaten). Annem bilse gerdek gecesinden konustugumuzu!!! :1shok:
Siz bu konulari nisanlinizla konusurmusunuz? Dogru buluyormusunuz? Peki ailelerimizin neden acayibine gidiyor? Bu konular aslinda cok onemliler helede evlenecek 2 insan icin, birbirimizi daha iyi tanimak icin....
Bu konuyu konusuyoruz nisanlimla tabi ben normal goruyorum (ya o baslatti zaten). Annem bilse gerdek gecesinden konustugumuzu!!! :1shok:
Siz bu konulari nisanlinizla konusurmusunuz? Dogru buluyormusunuz? Peki ailelerimizin neden acayibine gidiyor? Bu konular aslinda cok onemliler helede evlenecek 2 insan icin, birbirimizi daha iyi tanimak icin....