Anladım cnm insanın kafasına göre arkadaşları olmaması çok fena oluyor.
Ben liseye ilk başladığımda sınıfta ilk samimi oldugum insanlar popüler olmaya çok aday insanlardı ben herkesi tanımaya çalışıyordum o ayrı
Bir teneffüs beraberiz camdan bahçeyi izliyoruz başladı arkadaslar sunun ayakbasi su maka bunun montu su sessizce sıkıştım aralarından sonra grup gibi değilde hepsiyle bidayetler arkadas oldum ama İnan en yakın oldugum insanlar sakin terbiyeli iyi aile gormuş kisilerdi kendi yapıma uygun ve kültürel olarak bir seyler paylaşabileceğim oturup konuştuğumda kalkarken birbirimize birşeyler kattığımızı bildigim insanlardı.
Popüler insanlardan uzak durdum ama insanın duruşu her zaman ilgi çeker sen kendini geliştiren sevecen iyi niyetli ama insan seeyi bildikten sonra her ortamda dikkat çekersin emin ol
Ben lisede edebiyat ilgi alanımdi sosyal aktivitelere katılırdim özel günleri sunardim liselerde kollar falan oluyor bir faliyette olmak sana çok iyi gelir
evet gerçekten insanın kafasına göre bir arkadaşı olmaması çok kötü.. bende edebiyatla ilgilenmeyi seviyorum içimden geldikçe birşeyler karalıyorum.. galiba bende be sene bir kulube girip bir mesgale bulmalıyım