Bizim okulda yıllık yoktu,hiç böyle bi derdim olmadı
Bilemedim ki ne desem
ergenlikten kurtulamamış bi genç kızsın yaa aklını düzgün şeylere yor
yıllık olmasa bile arkadaşlarının arasında önemli demek biraz abartı olucak ama ayrı bir yerin olsun istemedin mi :)
Senin yerinde olsam 2 senemi iyi degerlendirir derslerime çalışır, güzel bir üniversiteye girerdim. O zaman istesen de silik bir hayatın olmazdı hem de 4-5 sene. Dersleri kafamdan attım ne demek ???!! Cık cık cık. 2 sene mi 4 sene mi? Kararını sen ver. Hatta hem dersleri hem sosyal hayatını birlikte yürütebilirsin ama derslerim kafamdan attım dersen en fazla 2 sene sosyal kalabilirsin :26:
bence lise de ne kadar popüler olduğun önemli değil cnm..yıllar sonra o arkadaslarınla bir araya geldiğinde iyi bi yere gelip gelmediğin önemli olan..emin ol lise anıları sadece yüzünü gülümsetir ve gecer..sen dersine bak gelecege oyna
merhabaaaa fikirlerinizi almak istediğim bir konu var ?? inş çok kişinin katıldığı güzel bir sohbet olur ve güzel bir fikir alışverişi olur.. ben lise 3 üncü sınıf öğrencisiyim.. dersleri falan kafamdan bir ara attım ve şunları düşündüm >> okuldaki son iki yılım ve ben okulumu silik bir şekilde bitirmek istemiyorumm..(off) aslında okulda bir arkadaş grubum var ama hem yıllıkta farklı biri olıyimm hemde okulda önemli biri olıyim istiyorum.. ( biliyorum hepinize bunlar boş işler gibi geliyo ama bence beni anlarsınız ) şimdi benden büyük ablalalrm lise yıllarına geri dönseniz neler yapmak isterdiniz?? peki sizz yaşıtlarım yada küçük kardeşlerim siz bu konuda hçç hayal kurmadınız mı?? mesela ben gitar çalıyorum ama okulda çalmaya cesaretim yok yada şarkı söylemeye sizinde başınıza geldimi?? sonradan çok pişman oldunuz mu yada cesaretinizi toplayıp başardınız mı?? ( lütfen okuyan her kes cevap yazsın eminim yazıcak ufacıkda olsa bişey vardır)
Ne mi yapardım lşseye gerı donsem ?
populer olmamak ıcın elımden gelenı yapardım populer olmak ıcın hc bısey yapmadım ama keske snftan hıc cıkmasaydım ve hıc arkım olmasaydı.. lisede çok populerdım ark grubum ve ben. bıde saçma sapan okulun p.boyu olur ya 4 yıl oyle bıryle cıktım boş boş işler bunlar herkes bakar herkes konusrdu merak ederdı vs vs iyi mi oldu pekı ? hayır . derslerımı engelledımı hayır ama sadece benım derslerımı engellmedı okulu 3. olarak bıtrdm ama cevremdekı ınsanlar uni kazanamadı ve anladımkı hepsi bos ınsanlar bana hıc bısey katmadılar hatta belkıde zarar verdıler . keşke olmasaydım keske kendımı gerı plana atsaydım . hem unutma populer olursan dusmanında çok olur sevmeyenınde .[/Q
arkadaşlarının üniversite kazanamamş olması sana onların bir şey katmadığını göstermezki bence yanlış pencereden bakıyosun*? :) yanlış anlama bu benim fikrim
lisede birbirinin yüzüne bile bakmayanlar demin öss sonuclarının açıklanmasıyla birbirlerini tebrik etmeye başladılar, mesajı aldın umarımen iyi başarılarınla hatırlanırsın.
bak anıları merak ettiysen ben anlatayım, bende and. mezunuyum ve tam 3 lise 1 kere bölüm ve 4 kere sınıf değiştirdim. kime anlatsam inanmıyor ben de karnlerimi gösteriyorum. senin yaşındayken her yerde bir parmagım olsun isterdim, her ortamam girip insanları tanımak isterdim. tabi kısa sürede tanıdıgım çok iyi insanlar da oldu ama fazla vakit geçiremedik :2: değiştirdiğim dersanelerden bahsetmicem bile
ilk sene il dışında okumustum yurtta kaldım ve en gusel anılarımı orda yaşadım. ramazanda biribirimizin üstüne su döküp mü uyandırmadık, sonra her arkdşm evine iftara davet ederdi, yurt çocuguyum diye bana çok sahip çıktılar, küçük yaşta epey deneyimim oldu şimdi gitsem izmir'e çalacagım kapıların oldugunu bilmek güzel :))
Popülerlik geçici bir şey arkadaslar onu anlatmaya çalışmışlar bence
Hem lise olsun hem üniversite göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Aklında güzel seyler kalsın istiyorsun seni anlıyorum arkadaşlarını kendine göre seçtikten sonra okul hayatı çok eğlenceli olur
Ben lisedeyken arkadas grubum çok eğlenceliydi ama bu eğlencenin kaynağı olarak ben görülüyordum bu da sevdiğim samimi bulduğum insanlara yakın olmamdan dolayıyı. Acaba arkadaşların yeterince samimi gelmiyor mü sana?
Nasıl herkes beni sever diye düşünme samimi ve içten davran herkese eşit mesafede güler yüzlü ol ama yakınına seçtiğin insanları da iyi seç.
İlgi alanlarına göre okul faaliyetlerine yonelebilirsin bu eğer varsa tutukluğunu acar.
İnan bu 2 sene değil yaşadığın her an güzel ve o ani yaşarken mutlu ol yeter.
Ve kendini mutlu edecek sadece kendinsin güzel yasamak tamamen elinde
Ah cnm beni lise çağlarıma götürdün çok yasa sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?