Lise Yorum ve Soruları siz ne düşünüyosuz?? önemli!!!

enbloon

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
104
32
298
İstanbul
merhabaaaa fikirlerinizi almak istediğim bir konu var ?? inş çok kişinin katıldığı güzel bir sohbet olur ve güzel bir fikir alışverişi olur.. ben lise 3 üncü sınıf öğrencisiyim.. dersleri falan kafamdan bir ara attım ve şunları düşündüm >> okuldaki son iki yılım ve ben okulumu silik bir şekilde bitirmek istemiyorumm..(off) aslında okulda bir arkadaş grubum var ama hem yıllıkta farklı biri olıyimm hemde okulda önemli biri olıyim istiyorum.. ( biliyorum hepinize bunlar boş işler gibi geliyo ama bence beni anlarsınız ) şimdi benden büyük ablalalrm lise yıllarına geri dönseniz neler yapmak isterdiniz?? peki sizz yaşıtlarım yada küçük kardeşlerim siz bu konuda hçç hayal kurmadınız mı?? mesela ben gitar çalıyorum ama okulda çalmaya cesaretim yok yada şarkı söylemeye sizinde başınıza geldimi?? sonradan çok pişman oldunuz mu yada cesaretinizi toplayıp başardınız mı?? ( lütfen okuyan her kes cevap yazsın eminim yazıcak ufacıkda olsa bişey vardır)

Son düzenleme:
Senin yerinde olsam 2 senemi iyi degerlendirir derslerime çalışır, güzel bir üniversiteye girerdim. O zaman istesen de silik bir hayatın olmazdı hem de 4-5 sene. Dersleri kafamdan attım ne demek ???!! Cık cık cık. 2 sene mi 4 sene mi? Kararını sen ver. Hatta hem dersleri hem sosyal hayatını birlikte yürütebilirsin ama derslerim kafamdan attım dersen en fazla 2 sene sosyal kalabilirsin :26:

ergenlikten kurtulamamış bi genç kızsın yaa aklını düzgün şeylere yor

yaz tatilinde kendimi derde boğup kahırlanmak istemiyorum işte benimkide bir gönül oyalamaca meşgale ama bu yaşlarda insanlar böyle şeyler düşünür ( sonuçta aklı başka bir yerde bir gençlik yetişiyor bence benim düşüncelerim son derece olağan)

yıllık olmasa bile arkadaşlarının arasında önemli demek biraz abartı olucak ama ayrı bir yerin olsun istemedin mi :)

Arkadaşlarım arasında ayrı yerim vardır zaten
Bencede şimdiden sınavlara çalışmaya başla
Sen iyi bi yer kazanınca herkes seni çok sevmesede saygı duyar
Gitar falan çalmak istiyosanda çal,çekinecek bişey yok

Son düzenleme:

yok tatlım benim kafam hep derslerle dolu okul hayatım başladığından beri hepte öyle olucak ben sadece bir an için unutup bunları yazdığımı belitmek istemiştim.. ayrıca bende seninle hemfikirim dersler ve sosyal hayat birlikte yürümeli .)

yaa kızlar beni yargılamanıza gerek yok ben zaten anadolu lisesi öğrencisiyim istesemde derslerimi bırakamam ben sadece sizin anılarınızı okumak vs fikir alışverişi yapmak istemiştm

bence lise de ne kadar popüler olduğun önemli değil cnm..yıllar sonra o arkadaslarınla bir araya geldiğinde iyi bi yere gelip gelmediğin önemli olan..emin ol lise anıları sadece yüzünü gülümsetir ve gecer..sen dersine bak gelecege oyna

haklısın bencede böyle ama benim sorduğum şey populerlik değil neyse boşverin teşekkürler

lisede birbirinin yüzüne bile bakmayanlar demin öss sonuclarının açıklanmasıyla birbirlerini tebrik etmeye başladılar, mesajı aldın umarım en iyi başarılarınla hatırlanırsın.

bak anıları merak ettiysen ben anlatayım, bende and. mezunuyum ve tam 3 lise 1 kere bölüm ve 4 kere sınıf değiştirdim. kime anlatsam inanmıyor ben de karnlerimi gösteriyorum. senin yaşındayken her yerde bir parmagım olsun isterdim, her ortamam girip insanları tanımak isterdim. tabi kısa sürede tanıdıgım çok iyi insanlar da oldu ama fazla vakit geçiremedik :2: değiştirdiğim dersanelerden bahsetmicem bile
ilk sene il dışında okumustum yurtta kaldım ve en gusel anılarımı orda yaşadım. ramazanda biribirimizin üstüne su döküp mü uyandırmadık, sonra her arkdşm evine iftara davet ederdi, yurt çocuguyum diye bana çok sahip çıktılar, küçük yaşta epey deneyimim oldu şimdi gitsem izmir'e çalacagım kapıların oldugunu bilmek güzel :))

Son düzenleme:
Ne mi yapardım lşseye gerı donsem ?

populer olmamak ıcın elımden gelenı yapardım populer olmak ıcın hc bısey yapmadım ama keske snftan hıc cıkmasaydım ve hıc arkım olmasaydı.. lisede çok populerdım ark grubum ve ben. bıde saçma sapan okulun p.boyu olur ya 4 yıl oyle bıryle cıktım boş boş işler bunlar herkes bakar herkes konusrdu merak ederdı vs vs iyi mi oldu pekı ? hayır . derslerımı engelledımı hayır ama sadece benım derslerımı engellmedı okulu 3. olarak bıtrdm ama cevremdekı ınsanlar uni kazanamadı ve anladımkı hepsi bos ınsanlar bana hıc bısey katmadılar hatta belkıde zarar verdıler . keşke olmasaydım keske kendımı gerı plana atsaydım . hem unutma populer olursan dusmanında çok olur sevmeyenınde .

hakikatten önemseme böyle şeyleri. liseden mezun olduğun dakika ne kadar gereksiz şeyler olduğunu anlayacaksın.
ben liseden mezun olalı 2 sene oldu. şimdi üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ve hatırımda sadece güzel dostluklar, dayanışmalar kaldı.
o yüzden bunları kendine dert etme. diplomanı aldığın anda yok olur o istediğin popülerlik... geriye dostluklar kalır. yok arkadaş grubu, yok fark edilen kız olmak falan gereksiz şeyler bunlar...

Popülerlik geçici bir şey arkadaslar onu anlatmaya çalışmışlar bence
Hem lise olsun hem üniversite göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Aklında güzel seyler kalsın istiyorsun seni anlıyorum arkadaşlarını kendine göre seçtikten sonra okul hayatı çok eğlenceli olur
Ben lisedeyken arkadas grubum çok eğlenceliydi ama bu eğlencenin kaynağı olarak ben görülüyordum bu da sevdiğim samimi bulduğum insanlara yakın olmamdan dolayıyı. Acaba arkadaşların yeterince samimi gelmiyor mü sana?
Nasıl herkes beni sever diye düşünme samimi ve içten davran herkese eşit mesafede güler yüzlü ol ama yakınına seçtiğin insanları da iyi seç.
İlgi alanlarına göre okul faaliyetlerine yonelebilirsin bu eğer varsa tutukluğunu acar.
İnan bu 2 sene değil yaşadığın her an güzel ve o ani yaşarken mutlu ol yeter.
Ve kendini mutlu edecek sadece kendinsin güzel yasamak tamamen elinde

Ah cnm beni lise çağlarıma götürdün çok yasa sen

bence çok güzel şeyler yaşamızsın olaya bakış açımı azda olsa değiştirdin tşk :)

beynimi okudun evet arkadaşlarım bana hçç samimi gelmiyor.. and lisesi olduğundanmı bilmem sürekli bir kıskançlık bencillik.. ben sevdiğim arkadaşımın iyi yönlerini takdir eder ve hatta överim ama ben onları överken onlar bana sanki benim hçç övülecek bşeymm yok muamelesi yapıyolar ağızlarından iyi bir söz çıkacak diye korkarak konuşuyolar bilmiyorum belkide onlar yüzünden kendimi öne çıkarmak istiyorumdur :S

Anladım cnm insanın kafasına göre arkadaşları olmaması çok fena oluyor.
Ben liseye ilk başladığımda sınıfta ilk samimi oldugum insanlar popüler olmaya çok aday insanlardı ben herkesi tanımaya çalışıyordum o ayrı
Bir teneffüs beraberiz camdan bahçeyi izliyoruz başladı arkadaslar sunun ayakbasi su maka bunun montu su sessizce sıkıştım aralarından sonra grup gibi değilde hepsiyle bidayetler arkadas oldum ama İnan en yakın oldugum insanlar sakin terbiyeli iyi aile gormuş kisilerdi kendi yapıma uygun ve kültürel olarak bir seyler paylaşabileceğim oturup konuştuğumda kalkarken birbirimize birşeyler kattığımızı bildigim insanlardı.
Popüler insanlardan uzak durdum ama insanın duruşu her zaman ilgi çeker sen kendini geliştiren sevecen iyi niyetli ama insan secmeyi bildikten sonra her ortamda dikkat çekersin emin ol
Ben lisede edebiyat ilgi alanımdi sosyal aktivitelere katılırdim özel günleri sunardim liselerde kollar falan oluyor bir faliyette olmak sana çok iyi gelir

Son düzenleme:
bir de sene sonunda son sınavlarıızı vericez bende almancadan 44 alırsam bir gelicek belge alamicam ( almancam kötü) yanımdaki kızın güya en yakın arkadaşımın almancası süper kağıdı hocaya vermeden önce hesapladım kendi kafama göre tam 44 bir kelime daha yapsam geçicem mecburen arkadaşıma sordum ( normalde kopya çekmem ama mecbur kalmıştm ) bilmediğni söyledi ben o kağıdı öyle verdim neyse beklediğimdende yüksek bir not aldım ama bana asıl dokunan arkadaşım o sınavdan 100 aldı.. siz olsanız ne hissedersiz yani anlatmak istediğim ben okulda bu tip insanlarla bereberim ve böyle şeyler yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…