• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl yorumlarsınız???

Brmckkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
48
18
3
30
Kızlar fikrinizi almak istiyorum, kaynanam annemleri uzun zamandır davet etmiyor ramazanda da davet etmedi. Geçen bayram kaynanam, kayınbabam eşim ve ben annemlere gıttık hep beraber, annem donatmıştı masayı sağol sun, bide engelli kardeşim var benim bakımı çok zor ona rağmen bi gün önceden hazırlığını yapmış okadr bişe hazırlama dememe rağmen.Kaçtır kaynanam gıttı annem gıle hıc demiyor bikere de ben çağırayım. Annemde mahçup oluyor bişe hazırlamadan duramaz asla, evdende pek çıkamıyor. Kaçtır kaynanamlar gıdıor annemlere. Kimse kimsenin halinden bilmiyor işte.Zaten pek misafir seven bi insan degıldır kaynanam. Bu bayramda annem bilerek kaynanamı aramadı o aricakmı dıye aramadı.Her bayram annem arıyor oysa. Dünde onlardaydım bana birden dıor sen annelere gıttın bayrama bizi çağır madın deyıp laf soktu. bende dedim onlarda size gelmeyi düşünüyordu birden yüzü düştü morali bozuldu sankı hiç çağırmak istemiyor hep kendi gıtmek istıyor gıbı annemlerde farkında bu durumun. Görümcem nişanlı,onun kaynanasını kaç kere davet etti sayamam bile...

Back
X