Siz nasıl yapıyosunuz

Cidden işe yarıyor mu onlar ne zamandır kullanıyorsunuz?

Ev tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.
Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo
O milimetrik killari bile benim makinem aliyor valla
hangi makine

Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo
Philips Lumea Prestige kullanıyorum. Yalnız şuan fiyatına baktım uçmuş. 3'te 1 fiyatına almıştık geçen sene. Dolar sağ olsun. Kalın tüyleri ve hassas bölgeleri acıtıyor ama anlık bir acı, anında geçiyor. Ağda acısı bikini bölgesinde daha uzun süre sürüyor mesela bende. Lazeri bacakta ve koltuk altında çok az hissediyorum ama bikini bölgesinde bir zıplatıyor. Ama dediğim gibi anlık.
Cidden işe yarıyor mu onlar ne zamandır kullanıyorsunuz?
İlk kullanımdan 4-5 sefer sonra yarıdan fazlasını yok etti, o köklerde hiç çıkmamaya başladı. Bazı inatçılar 7-8. seanstan sonra gitti. Şimdi tek tük çıkıyor. 15 günde bir yapılıyor lazer. 7-8 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak.

hangi makine
Bi de şu makine en dandik en ucuzlardan biridir ama gercekten ustune tanimam kili tek seferde yakalar kokunden koparir, ucunun gozukmesi yeter valla elinden ucanla kacan bile kurtulamaz

Eklentiler

• 228DADC9-250F-40B6-B4D5-26EDFDFC06CD.jpeg
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
Lazere gidiyorum genital ve bacak olarak. Aslında pahalı sayılmaz çünkü kendiniz değil de ağdacıya gidiyorsanız hemen hemen aynı fiyata geliyor her şeye zam geldiği için. Yalnız lazer düşünenler varsa önce iyice hormonlarını kontrol ettirsin derim, çünkü 7. seanstayım uzama süresini uzattı evet ama genitalde ön kısım hariç sapasağlam duruyor kıllar. Kesin çözüm değil yani lazer, çok hafiflettiği konusuna katılıyorum yine de. Ya da uzun dönemli denemek lazım 2-3 sene gibi (belki daha uzun). Hamilelik gibi hormonları kökten değiştiren durumlarda da başa dönebilme ihtimalini de unutmayalım (ben çektim siz çekmeyin hormonlarınızdan:)).

hangi lazeri uyguluyorsunuz hormon tedavisi gorup devam edebilirsin

hangi lazeri uyguluyorsunuz hormon tedavisi gorup devam edebilirsin

Buz lazer yanlış hatırlamıyorsam marka model tam bilmiyorum, ama 7 seansa gelmeden bitti diyenler oluyormuş, bende utanmasalar ilk günki gibi duracaklar. Ki aşırı kıllı da değilim yani. Sanırım uyuyan kıllar çok fazla.

Lazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım
Niye utanacaksınız ki? Bu doğal bir şey. İnsan vücudu kıllıdır. Kaldı ki hiç almıyor değilsiniz. Daha ne hâllerinizi göreceksiniz eşinizle birbirinizin. Takmayın bu kadar.

Lazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım
İlişkinin ilk zamanlarında öyle oluyor sonra birbirine alışınca çok rahat oluyor ilk birlikteyken yemek bile yiyemiyordum şimdi üstüne bile kusarım bu rahatlık 1,5 2 yıl sonra filan başladı şimdi 7 yi devirmek üzereyiz 8 günler kaldı ilk zamanlar pijamalarımıza bile özenli düzgün giyerkrn şimdi temiz pijaması olmadığında benim pijamalarımı bile giyiyor asıl güzel zamanlar bu utangaçlıklar bitince hayat daha zevkli oluyor lazere başladım daha yeni ama baya döküldü taksit yapan yerlerle görüş istersen

Ağda yaptırdıgımda cildim morarıyor lazer epilasyondanda korkuyorum.Yıllardır hemen hemen hergün jiletle alıyorum kazıyorum desem yeridir.tavsiye ederim tabi sürekli her jilet kullanımından sonra nemlendirici krem sürmek gerekiiyor.

Teşekkür ederim.

Lazere gittim 1000 tl verdim . Bitmedi hala devam ediyorum. Lazerden önce de uzadıkça jiletle alıyordum. O kadar minik tüyleride dert etmiyorum. Kararmayı dert ediyordum ben . Şimdi kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…