- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Özel bölgede çıkan ufak tefek şeyleri ağdayla hallediyorum şimdi. Bacak ve koltuk altını ise lazer... Zaten pek bir şey kalmadı. Doktorum bir zararı olmaz dedi ama ben pimpirikli olduğumdan bikini bölgesinde ağdaya geçtim hamilelik bitene kadar.
Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyoEv tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.
hangi makineO milimetrik killari bile benim makinem aliyor valla
Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo
hangi makine
Philips Lumea Prestige kullanıyorum. Yalnız şuan fiyatına baktım uçmuş. 3'te 1 fiyatına almıştık geçen sene. Dolar sağ olsun. Kalın tüyleri ve hassas bölgeleri acıtıyor ama anlık bir acı, anında geçiyor. Ağda acısı bikini bölgesinde daha uzun süre sürüyor mesela bende. Lazeri bacakta ve koltuk altında çok az hissediyorum ama bikini bölgesinde bir zıplatıyor. Ama dediğim gibi anlık.Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo
İlk kullanımdan 4-5 sefer sonra yarıdan fazlasını yok etti, o köklerde hiç çıkmamaya başladı. Bazı inatçılar 7-8. seanstan sonra gitti. Şimdi tek tük çıkıyor. 15 günde bir yapılıyor lazer. 7-8 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak.Cidden işe yarıyor mu onlar ne zamandır kullanıyorsunuz?
Bi de şu makine en dandik en ucuzlardan biridir ama gercekten ustune tanimam kili tek seferde yakalar kokunden koparir, ucunun gozukmesi yeter valla elinden ucanla kacan bile kurtulamazHangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo
hangi makine
Cihazınızın adını öğrenebilir miyim acabaEv tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.
Lazerle sonradan cikmiyor muEn güzeli lazerle kökünden yok etmek.
hangi lazeri uyguluyorsunuz hormon tedavisi gorup devam edebilirsinLazere gidiyorum genital ve bacak olarak. Aslında pahalı sayılmaz çünkü kendiniz değil de ağdacıya gidiyorsanız hemen hemen aynı fiyata geliyor her şeye zam geldiği için. Yalnız lazer düşünenler varsa önce iyice hormonlarını kontrol ettirsin derim, çünkü 7. seanstayım uzama süresini uzattı evet ama genitalde ön kısım hariç sapasağlam duruyor kıllar. Kesin çözüm değil yani lazer, çok hafiflettiği konusuna katılıyorum yine de. Ya da uzun dönemli denemek lazım 2-3 sene gibi (belki daha uzun). Hamilelik gibi hormonları kökten değiştiren durumlarda da başa dönebilme ihtimalini de unutmayalım (ben çektim siz çekmeyin hormonlarınızdan:)).
Tabi, Philips Lumea Prestige. Memnunum ama ben pek düzenli kullanmadım, bazen aksattım, o yüzden hala tek tük çıkmaya devam ediyor bazı yerlerde.Cihazınızın adını öğrenebilir miyim acaba
hangi lazeri uyguluyorsunuz hormon tedavisi gorup devam edebilirsin
Niye utanacaksınız ki? Bu doğal bir şey. İnsan vücudu kıllıdır. Kaldı ki hiç almıyor değilsiniz. Daha ne hâllerinizi göreceksiniz eşinizle birbirinizin. Takmayın bu kadar.Lazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım
Ben 10 seans gittim hamile kalınca bıraktım. Dirençli yerlerde kalmış diz kapakları üst bacakta tek tük koltuklarımda var. Ama tamamen biten yerler bir daha çıkmadı.Lazerle sonradan cikmiyor mu
İlişkinin ilk zamanlarında öyle oluyor sonra birbirine alışınca çok rahat oluyor ilk birlikteyken yemek bile yiyemiyordum şimdi üstüne bile kusarımLazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım
Teşekkür ederim.Philips Lumea Prestige kullanıyorum. Yalnız şuan fiyatına baktım uçmuş. 3'te 1 fiyatına almıştık geçen sene. Dolar sağ olsun. Kalın tüyleri ve hassas bölgeleri acıtıyor ama anlık bir acı, anında geçiyor. Ağda acısı bikini bölgesinde daha uzun süre sürüyor mesela bende. Lazeri bacakta ve koltuk altında çok az hissediyorum ama bikini bölgesinde bir zıplatıyor. Ama dediğim gibi anlık.
İlk kullanımdan 4-5 sefer sonra yarıdan fazlasını yok etti, o köklerde hiç çıkmamaya başladı. Bazı inatçılar 7-8. seanstan sonra gitti. Şimdi tek tük çıkıyor. 15 günde bir yapılıyor lazer. 7-8 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?