Siz nasıl yapıyosunuz

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
kızlar benim derdim tüylerim tüylerimi kökünden almak için biraz uzamış olmaları gerekiyo yani onun öncesinde biraz uzun mu gezmek zorunda olucam hep şuan epilasyon yaptım makinam var ama oda kum tanesi olan tüyleri almıyor evlendiğimde bacaklarımı almak için yine bir süre uzamalarınımı beklicem bu durum beni ürkütüyor siz yeni çıkan kum tanesi kadar olan tüylerinizi nasıl alıyorsunuz

Lazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım

İyi de kum tanesi kadar olanlar çok ufak oluyor ki, cımbız da almaz onları. Ben 4-5 mm olana kadar bekliyorum, o da genelde 10 gün falan yapıyor zaten en en fazla. Ayda 2-3 kere ağda yapmam gerekiyor eğer şort giymek istiyorsam. Emzirmeyi bırakınca koşa koşa epilasyona gidicem valla, derdim bacaklardan çok bacak arası, bikini bölgesi ile bacakların birleştiği yerler.

Benim tüylerim biraz kalın olduğu için siyah nokta şeklinde görünüyor

Ev tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.

Benim tüylerim biraz kalın olduğu için siyah nokta şeklinde görünüyor

Benim de öyleydi ya, ağda yaptıkça azaldı. Hatta bi ara evde ıpl lazer uyguladım, ondan sonra o noktalar gitti. Kese yap bol bol, o zaman da azalıyor. Bir de ben artık kıllı geziyorum (ağda yapılacak boyutta olmuyor pek) valla ya, çok sıcak burası. Amaaaan diyorum, boşver.

O zaman jilet yapacaksiniz baska cozumu yok.agda belli bi seviyeye gelmeden tuyleri almiyo oyle olunca uzayana kadar beklemek lazim.o zaman da goruntu hos olmuyor uzarken haliyle.lazer en temizi ama pahali derseniz de jilet bence.ama esinizden cekinmeyin bizim ne hallerimizi goruyorlar kila tuye gelene kadar.

Hala uyguluyor musun? Hamileyken yani?
Özel bölgede çıkan ufak tefek şeyleri ağdayla hallediyorum şimdi. Bacak ve koltuk altını ise lazer... Zaten pek bir şey kalmadı. Doktorum bir zararı olmaz dedi ama ben pimpirikli olduğumdan bikini bölgesinde ağdaya geçtim hamilelik bitene kadar.

Kızlarbraun 9 silk epil bu epilatörün kum tanesi kdr küçük kılları aldığı söyleniyor doğru mu acab

Ev tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.
Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo mu

Ben emziriyorum da lazere başlamak istiyorum artık, akdeniz bölgesine taşındım, zor oluyor burada. Lazere merkeze mi gidiyorsun peki yoksa evde kendin mi yapıyorsun?

Ekleme: yazmışsın zaten :) kafa gitti bbenim bugün, 4.30da kalkınca tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…