- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
kızlar benim derdim tüylerim tüylerimi kökünden almak için biraz uzamış olmaları gerekiyo yani onun öncesinde biraz uzun mu gezmek zorunda olucam hep şuan epilasyon yaptım makinam var ama oda kum tanesi olan tüyleri almıyor evlendiğimde bacaklarımı almak için yine bir süre uzamalarınımı beklicem bu durum beni ürkütüyor siz yeni çıkan kum tanesi kadar olan tüylerinizi nasıl alıyorsunuz
Benim tüylerim biraz kalın olduğu için siyah nokta şeklinde görünüyorİyi de kum tanesi kadar olanlar çok ufak oluyor ki, cımbız da almaz onları. Ben 4-5 mm olana kadar bekliyorum, o da genelde 10 gün falan yapıyor zaten en en fazla. Ayda 2-3 kere ağda yapmam gerekiyor eğer şort giymek istiyorsam. Emzirmeyi bırakınca koşa koşa epilasyona gidicem valla, derdim bacaklardan çok bacak arası, bikini bölgesi ile bacakların birleştiği yerler.
Benim tüylerim biraz kalın olduğu için siyah nokta şeklinde görünüyor
Lazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım
Ev tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.
Özel bölgede çıkan ufak tefek şeyleri ağdayla hallediyorum şimdi. Bacak ve koltuk altını ise lazer... Zaten pek bir şey kalmadı. Doktorum bir zararı olmaz dedi ama ben pimpirikli olduğumdan bikini bölgesinde ağdaya geçtim hamilelik bitene kadar.Hala uyguluyor musun? Hamileyken yani?
Alisirsin zamanlaLazer çok pahalı başka fikri olan yarın bigğn eşimin karşısına böyle çıkarsam çok utanırım
Benim tüylerim biraz kalın olduğu için siyah nokta şeklinde görünüyor
Hangi markanın lazerrini kullanıyorsunuz evde yapmak zor olmuyor mu birde acıtıyo muEv tipi lazerle çözdüm o sorunu ben. Eskiden biraz uzamasını bekler, epilasyon aletiyle alırdım, özel bölgelerde de ağdayla. Şimdi komple lazerleniyorum, mis gibi oluyor bir kaç seferden sonra.
Hahahaeşin kendi kıllı g.tünden utanacak mı sanki?
Özel bölgede çıkan ufak tefek şeyleri ağdayla hallediyorum şimdi. Bacak ve koltuk altını ise lazer... Zaten pek bir şey kalmadı. Doktorum bir zararı olmaz dedi ama ben pimpirikli olduğumdan bikini bölgesinde ağdaya geçtim hamilelik bitene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?