siz nasıl yapıyorsunuz?

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
kızlar acaba evi nasıl temizlersini planınız programınız,kulladığınız temizlik ürünlerini,detaylı temizlik nasıl yapılır paylaşır mısınız?ev sahibem her gün ev temizliyor vızır vızır hiç durmuyor takıntılı biraz tabi onu öyle gören ben kendimi pis zannediyorum..:))))))))ayrıca extra bilgi sahibi olmuş olurum..

Ben çalıştığım için eve haftada 2 gün yardımcı alıyorum, ona akşamdan liste hazırlıyorum. Ancak kullandığım malzemelere özellikle dikkat ederim, markalarına göre almayı tercih ederim. 2 kuzum var onların hijyen sağlığı ve allerji olmamaları önem teşkil eder. Birde evin vileda ile silinmesini kabul etmem...

temızlığıde hastalık halıne getırmemek gerekır ayrıca gerek gördukçe temızlaenır zaten ama illada zaman dersen
15 gunde bır camlar sılındımı yeter bence zaten kışın sılsende kar etmıyo çerçeveler temızlenmiş olur ayrıca hepsı için ayrı urun var zaten bılmıyorum değişik fıkrı olan varmı ben herkesın kullandığından kullanıyorum

ben bır odaya gırerım camı silerım koltuk felan ne varsa kaldırıp altlarını sılıp süpürürm sonra tozları alıp son olarak sürürür kapısınıda siler çıkarım daha başka ne yapılır bılemem bence gayet temız oluyor halılarıda çırparım ayda bırkere eşim yapıyor bu ağır işleri en son mutfak ve banyoyu bırakırım tertemız olur heryer :21::21:

temızlığıde hastalık halıne getırmemek gerekır ayrıca gerek gördukçe temızlaenır zaten ama illada zaman dersen
15 gunde bır camlar sılındımı yeter bence zaten kışın sılsende kar etmıyo çerçeveler temızlenmiş olur ayrıca hepsı için ayrı urun var zaten bılmıyorum değişik fıkrı olan varmı ben herkesın kullandığından kullanıyorum

ben bır odaya gırerım camı silerım koltuk felan ne varsa kaldırıp altlarını sılıp süpürürm sonra tozları alıp son olarak sürürür kapısınıda siler çıkarım daha başka ne yapılır bılemem bence gayet temız oluyor halılarıda çırparım ayda bırkere eşim yapıyor bu ağır işleri en son mutfak ve banyoyu bırakırım tertemız olur heryer :21::21:

çok güzelmiş:)bende aynen böyle sayılırım.hafte bir günümü detaylı temizliğe ayırırım.odaya girer ilk süpür ve toz alırım camlar dediğin gibi kış ayında iyi olmuyor fakat pril döküp durularsam tertemizz oluyormuş daha denemedim.
kanepe , koltuk ayda 1 yada 20 günde bir silrim.halılarımı silerim.peki evimin böyle her zaman mis gibi deterjan kokmasını istiyorum.ama bir süre kalıcı oluyor oda parfümü kullanıyorum ama kokuları ağır gibi deterjan gibi olmuyor.

Back