Merhaba,
Size cevap vermeden önce sizin üslubunuzu inceleyip, hakkınızda fikir sahibi olmak için kimlere nasıl cevaplar verdiğinizi okudum.Gördüm ki genel anlamda içinde empati olmayan,sert üsluplarla eleştirmiş,bazılarında mesaj sahibi için çok kolaymış gibi “salla gitsin” gibi - çok da işlevi olmayan - “akıllar” vermişsiniz .sizinde anlayabileceğiniz dilden konuşabilirim çünkü argoyu sizinde kullandığınızı gördüm ,bazı mesaj sahiplerine sadece “giydirmişsiniz” .
Bana gelirsek konu içeriğim belli,kendimi gayet iyi ifade edebiliyorum içeriği küfür bile olsa kendimi sansürleyebiliyorum ve hanımefendi kullandığım kelimeleri ben “gerçekleştirmiyorum” .Bu kadar insanla normal fikir alışverişinde bulunabilirken ,sizin ortaya çıkıp saçma sapan ve çirkin bir “üslupla” bir cevap yazmanız sadece manipüle etmek isteğinizin bir göstergesi.Beğenmediğiniz yerde okuduğunuz konuyu kapatın,burada kimsenin sizin “yuuuhh”lama ünlemlerinize ,baltalayıcığınıza ihtiyacı yok.gölge etmeyin yeter.benim “etmediğim” küfüre takılıncıya kadar kendi üslubunuzu düzeltin.Bu kadar hassassanız “Be” denmez çocukken öğretmişlerdi.”yuhhh” da denmez ayıp.Kadınlarla yada analarla bir alıp veremediğim yok,hepsi sağ olsun var olsun,biraz geniş açıdan bakın illllaki bir konuya atlayacaksanız,yoksa size zor.kolay gelsin.