Bugün karın ve bel ağrısı başladı psikolojik mi yoksa adet ağrısı mı bilmiyorum4/5gun kaldı baya , geçmiyor zaman ovulasyon koyü cikmaya başladı ilk defa o yüzden bu sefer hiç geçmiyor
Kuzum sen test yaptın mi 2 gün kalmışAllah'ım günler geçmek bilmiyor. Siz nasıl beklediniz ya da şuan benim durumumda olanlar. Ayın 12si adet tarihim hamile miyim diye aşırı merak ediyorum ya. Benim gibi şuan beklemede olanlar var mı biraz heyecanımızı paylaşalım.
Yumurtlama günü gibi koyulaşma olduğunu söylüyorlarOvulasyon testiyle belli oluyor mu
Kızlar benim adetim 2 gün gecikti geçen haftaya kadar çok bel ağrım ve kasık ağrım vardı bulanı ve ara ara baş dönmemde oluyordu şimdi ara ara bulantım oluyo baş dönmem yok ama adetim den 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı şim adetim de gelmedi dünden beri 1 2 damla şeklinde afedersiniz açık kahve gibi akıntı geldi bilmiyorum test yapsam mı hamilelik var mıdır
[/QUOTEŞ]
Kuzum yerleşme kanaması olabilir erken yaptıysan testi çıkmayabilir bence bir gün daha bekle test yap
Canım inşallah darısı başıma diyorumValla ben ilk ay hamilemiyim diye beklerken adet oldum .. 2. Ay yok canım adet olacam kesin hamilelik olsa geçen aydan olurdu demek ki o kadar kolay.olmuyor dedim hamile kaldm
Amiiinnn aaammmiiiinnnnn İnşaALLAH..Canım inşallah darısı başıma diyorum
İnşallah bizde hamile kalırız en kısa zamanda kuzu neler yaptın bizede fikir verseneValla ben ilk ay hamilemiyim diye beklerken adet oldum .. 2. Ay yok canım adet olacam kesin hamilelik olsa geçen aydan olurdu demek ki o kadar kolay.olmuyor dedim hamile kaldm
Öncelikle Rabbim inşaALLAH en kısa zamanda güzel haberi almanızı nasip etsin ..İnşallah bizde hamile kalırız en kısa zamanda kuzu neler yaptın bizede fikir versene
Ovulasyonla takip yaptın mıÖncelikle Rabbim inşaALLAH en kısa zamanda güzel haberi almanızı nasip etsin ..❤ Soruya gelecek olursak; Ya aslnda hamile kaldığım gün gebeliğin geliştiği.tarihle uyumlu olduğu için.şöyle söyleyeyim ilişkiden sonra yıkanmadım ilk defa o.gün yıkanmamıştım normalde hemen gider yıkanırdım o gün durdum uyudum sabaha kadar öyle kalmak zorunda kaldm Birde stres yapmadım.. Hamilelik kolay olmuyor demek ki diye aklıma hiç hamileliği getirmedim her belirtiyi adet öncesi belirti zannettim.. Göğüsüm sızlıyordu adet olcam o yüzdendir kasık ağrısı adet olcak o yüzdendir diye her gittiğim yerde yanımda orkid getrdm heran adet olabilirim diye ...Stresin ne kdar önemli olduğunu burdan anlayın..
Hayır canım yumurtlama günlerimi anlıyordum.. Yumurtlama günlerimde şeffaf akıntı ve hafif kasık ağrısı yaşıyordum.. O yüzden kullanmadım kendimi ve vücudumu dinliyordum..Ovulasyonla takip yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?