Siz nasıl bekliyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.843
47.212
548
Allah'ım günler geçmek bilmiyor. Siz nasıl beklediniz ya da şuan benim durumumda olanlar. Ayın 12si adet tarihim hamile miyim diye aşırı merak ediyorum ya. Benim gibi şuan beklemede olanlar var mı biraz heyecanımızı paylaşalım.

4/5gun kaldı baya , geçmiyor zaman ovulasyon koyü cikmaya başladı ilk defa o yüzden bu sefer hiç geçmiyor

4/5gun kaldı baya , geçmiyor zaman ovulasyon koyü cikmaya başladı ilk defa o yüzden bu sefer hiç geçmiyor
Bugün karın ve bel ağrısı başladı psikolojik mi yoksa adet ağrısı mı bilmiyorum

Benim geçen aylarda hep böyle ağrılarım oluyordu ,8. Ayın bu bu ay hiçbir yerim agrimiyor ilk defa ovulasyon testi de psikolojik değilse alttaki bugünün diğeri dün

Ovulasyon testiyle belli oluyor mu

Kızlar benimde adet günüm 17 sinde 7 gün kaldı ama ben çalışmama rağmen hiç zaman geçiremiyorum merakla bekliyorum nasıl yapıcaz

Kuzum sen test yaptın mi 2 gün kalmış

Kızlar benim adetim 2 gün gecikti geçen haftaya kadar çok bel ağrım ve kasık ağrım vardı bulanı ve ara ara baş dönmemde oluyordu şimdi ara ara bulantım oluyo baş dönmem yok ama adetim den 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı şim adetim de gelmedi dünden beri 1 2 damla şeklinde afedersiniz açık kahve gibi akıntı geldi bilmiyorum test yapsam mı hamilelik var mıdır

Valla ben ilk ay hamilemiyim diye beklerken adet oldum .. 2. Ay yok canım adet olacam kesin hamilelik olsa geçen aydan olurdu demek ki o kadar kolay.olmuyor dedim hamile kaldm

Valla ben ilk ay hamilemiyim diye beklerken adet oldum .. 2. Ay yok canım adet olacam kesin hamilelik olsa geçen aydan olurdu demek ki o kadar kolay.olmuyor dedim hamile kaldm
Canım inşallah darısı başıma diyorum

İnşallah bizde hamile kalırız en kısa zamanda kuzu neler yaptın bizede fikir versene

Kızlar ben ovulasyon takibi yaptım yumurtlama fan sonra 5. Gün bugün 17 si adet günüm ve o gün test yapıcam karar aldım kendimce inşallah dayanabilirim ama zaman hiç geçmiyor gibi

İnşallah bizde hamile kalırız en kısa zamanda kuzu neler yaptın bizede fikir versene
Öncelikle Rabbim inşaALLAH en kısa zamanda güzel haberi almanızı nasip etsin .. ❤ Soruya gelecek olursak; Ya aslnda hamile kaldığım gün gebeliğin geliştiği.tarihle uyumlu olduğu için.şöyle söyleyeyim ilişkiden sonra yıkanmadım ilk defa o.gün yıkanmamıştım normalde hemen gider yıkanırdım o gün durdum uyudum sabaha kadar öyle kalmak zorunda kaldm Birde stres yapmadım.. Hamilelik kolay olmuyor demek ki diye aklıma hiç hamileliği getirmedim her belirtiyi adet öncesi belirti zannettim.. Göğüsüm sızlıyordu adet olcam o yüzdendir kasık ağrısı adet olcak o yüzdendir diye her gittiğim yerde yanımda orkid getrdm heran adet olabilirim diye ...Stresin ne kdar önemli olduğunu burdan anlayın..

Ovulasyonla takip yaptın mı

Ovulasyonla takip yaptın mı
Hayır canım yumurtlama günlerimi anlıyordum.. Yumurtlama günlerimde şeffaf akıntı ve hafif kasık ağrısı yaşıyordum.. O yüzden kullanmadım kendimi ve vücudumu dinliyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…