• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz inanırmıydınız

geveze2015

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
142
18
13
26
şimdi ben sevgilimi denemek için arkadaşa arattım daha öncekinde açmamıştı ama o zaman açtı ve konuştu on beş dk falan sevgilin var mı diyo arkadaşım sanane diyo kapat telefonu diyo ama konuşmaya devam ediyo her aradığında açtı sonra sevgilin varsa benimle konuşmazdın deyince arkadaşım telefonu kapattı bi daha açmadı ben seni denedim deyip kızınca biliyodum sadece sonu nasıl biticek merak ettim dedi

18 yaşındayım
Tam tahmin ettiğim yas ahh su an duygular hormonlar falan karmakarısık ruh hali bunları yaptıran cok defil bi kac seneye gülerek hatırlayacaksın..Ve canm benim sana bi tavsiye bütün ilişkiler güven üzerine kurulur deneme yanılmayla ömür gecirecegin adamı bulamazsın ona güvenirsin ve denemeye gerek duymazsın

yıllar önce ben bekarken evli bir tanidigim, birine kocasini aratmisti yanimda.güya kocasini "deniyor".sonra adam basladi konusmaya gayet muhabbet ediyor.telefonu kapattilar kadin aradi kocasini sen nasil yaparsin boyle bisey ben seni denemistim dedi kapatti telefonu.sozde trip atti.geri aradi kocasi.adam açtı ağzını yumdu gözünü, benim yanimda arkadaslarim vardi sen beni nasil rezil edersin diye basladi bagirmaya.sonuç: kadin yalvar yakar özür dilerim hayatim ne olur tamam uzatmayalim... ben boyle şeylerin o dönemlerde kaldigini saniyordum.18 yasinda bir kizin boyle seylerle ugrasmasi cok üzücü.zaten eminim ayrilmayacaksin ve sevgilinden özür dilersin bir kac güne..

Back