- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bileyim istiyorum. Ne yapabilirim kendime ne katabilirim. Beni umursamasını istiyorum ben onu umursamak istemiyorum nasıl başaracağım bunuArtık kendi değerini bilsen mi?
Yazmaması ondan dimi.Sevmiyor, sevmeyecek. Bu hırsın seni eritecek, onun g.tü duymayacak.
Yapabileceğin hiçbirşey yok. Adamın göğsünü açıp içine sevgi koyamazsın.Bileyim istiyorum. Ne yapabilirim kendime ne katabilirim. Beni umursamasını istiyorum ben onu umursamak istemiyorum nasıl başaracağım bunu
Bencedee sen ondan uzaklaş bence böyle insanlara nasl aşık okuypsunuz anlamıyorum bariz umrunda değilkenArtık kendi değerini bilsen mi?
O sevgi oluşmaması çok normaldi zaten beni asla öyle biri olarak görmedi gördüğünü söylese bile görmediYapabileceğin hiçbirşey yok. Adamın göğsünü açıp içine sevgi koyamazsın.
Sen yazıyorsun ya, her şeyi ayağına getiriyorsun, nasılsa bir yerlerde bekliyorsun. El altındasın hep. Ben olsam ben de yazmam.Yazmaması ondan dimi.
Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davranacağımSen yazıyorsun ya, her şeyi ayağına getiriyorsun, nasılsa bir yerlerde bekliyorsun. El altındasın hep. Ben olsam ben de yazmam.
Hala taktik arıyorsun. Taktikler beş para etmez. Adamı sal.Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davranacağım
Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davranaSen yazıyorsun ya, her şeyi ayağına getiriyorsun, nasılsa bir yerlerde bekliyorsun. El altındasın hep. Ben olsam ben de yazmam.
ona saydırmamak için kendimi zor tutuyorum . Buraya yazarsam rahatlıyorumSiz bu kadar konu açtınız yorumlar size bir şey katsa hala bu konuyu aciyor olmazdınız. O zaman bu konuların amacı ne ben bunu merak ediyorum?
Sadece yazsın yeter yani? Adama saatlerce oral yapmaya devam edeceksin. Saçını okşasa yetineceksin. İyi.Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davrana
Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davrana
ona saydırmamak için kendimi zor tutuyorum . Buraya yazarsam rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?