- 4 Nisan 2016
- 29
- 4
- 1
- 44
- Konu Sahibi Morbidangel78
-
Salonun orda çıkarırız diye düşünüyorum hiç olmadi ayakkabıyla gireriz benim için sorun değilOdadan odaya geçerken salona basmayacak mısınız ?
Çalıştığım için günlük temizlik yapamam diye düşünüyorum Çok berbat olur ama içerde çıkarmak daha mantıklı geliyor Cevaplara Gore bir şeyi kararlastiracagimdirekt ayakkabıyla giy sorunu çöz. kafa rahat.
Milletin pisliği,kedi köpek pisliği sokaklarda.Umumi wc lere gidiyorsun millet yere damlatıyor kurusa bile basmış oluyorsun.Benim için sağlık,sağlık için de hijyen önemli.Evim yuvam temiz olmalı.Yarın evladın o yerlerde emeklediğinde elini ağzına götürdüğünde.Alışkanlığından kurtulman daha zor olacak. 3 adım daha içerde çıkarmak yerine dışarda çıkarsan ne olacak.Ben antrede bile izin vermiyorum.Kapının dışına eşiğine ble çıplak ayakla bastırmıyorum.Dışarıda çıkar al eline koy ayakkabılığa gir tertemiz.Kızlar mrb yeni evlendim sey biraz komik bir soru :) fakat sorcam evimizin antresinden girince direk karşında salon var Salondan diğer 3 oda açılıyor banyo mutfak wc kapi solunda esim bana böyle bir soru sordu Salona kadar ayaklarimizla girelim orda çıkaralım dedi sizce böyle yapsak çok kirli olur mu benimde hoşuma gitti yani Böyle bir yerden gelince ayakkabı çıkarma derdinden kurtulurum diye düşündüm Baba evinde gelince çoğu zaman ayakkabiyla haliya basıyordum annem kızardi Cevaplarinizi bekliyorum .
bizim öğrenci evi tam olarak öyleydi en son yerde bok bile görmüştük..
herkes odasında mutfakta çıkarıyordu salon hol ayakkabı ile giriliyordu tavsiye etmiyorum kesinlikle.
şimdi evliyim ve dış kapı dışında açıyorum aksi mümkün değil
Bok mu
Zaten konu sahibide çok takmıyor görebilir kendiside evde ayakkabıyla gezeriz diyor
iğrençti bu ne bu ne deyip durduk bi baktık ki bildiğin kokulu bokbotun tırtırlası arasında girdi heralde yada eve kedi girdi direkt bilemiyorum ayyy hatırladıkça fenalık basıyor nasıl ölmeden bugünlere geldik o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?