- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi vasfiye teyze
bu sitemi eden insan işsiz, 30larında bir kadın. Ankara da aslında biliyorsanız eğer gezmek için güzel şehir, tabi bana göre.
bir kere sınırı aşan hep aiar diye ben kesin olarak anahtarımı vermezdim dedim. onun üzerine konu "acaba bencilce mi düşünüyoruz" kısmına geldi.
dedim en iyisi KK ya sorayım orada farklı düşünceden bir çok insan var ki, çoğu da anahtarımı vermem dedi zaten.
bu kadar sömürücü olmasa insanlar böyle şeyler düşünmeyiz aslında. biz böyle değildik, yaşarken olduk
Şöyle ki bence Ankara gezmek için hiç iyi bir şehir değil. Tabi tercih meselesi. Hep düğün, cenaze, doğum vb sebeplerden gittim. Bir kere ailecek hadi Ankara’yı gezelim diye gitmiştik 3 günde bitti.4.gün yer bulamadık. Tekrar gezmek için gider miyim gitmem şahsen. Dediğim gibi her ay her ay hangi şehir olursa olsun insanların toplanıp hadi gezmeye gidelim boş ev var diye gideceğini düşünmüyorum zaten. Aynı şehirde ben yaşarken anahtar vermeyi gereksiz buluyorum ama ev boşsa ben sorun etmezdim anahtarın durmasını. Dediğim gibi en iyi siz tanır bilirsiniz kim sınırı aşıyor aşmıyor