Merhaba kızlar
Maddi konular benim için mahrem mesele gibidir kimseyle konuşmam paylaşmam varlığımida yoklugumuda hayatımda cok sıkiştım maddi olarak hep bi şekilde üstesinden geldim kardeşimle dahi paylaşmadım borç almadım.
sabit gelirliyim hani süpriz olarak bi yerden gelecek param yok bi kac kere herkesin dustugu hataya dustum kredi cekip kredi kapattim odemelerim cok yukseldi en yakin arkadasimla konusurken sıkisık oldugumu zoykemem gereken bi durum oldu yani ne yardim talep ettim ne borc istedim.Zaten kendiside calışmıyor önce ne kadar diye sordu israr edince söylemek durumunda kaldım nasil simdi soylersin biz arkadas degilmiyiz dedi kirikdigini belli etti
Ben de madfi konularin benim rahat rajat paylasamayacagim konular oldugunu spyledim hallederim simdiye kadar zaten hep kendim hallederim dedim kapattik
Odemeler konusunda yeni alacagim bilgisayarimi satmaya karar verdim birazda kardesinden borc alip iki karti kapatip kalan bir karta odemelerimi yapip bana kalan az paraylada idare edecektim dusuncem bu yöndeydi
Ve benim tek istedigim borcumu kimse bilmesin odeyeyim gerekirse benden fazla ciksin ama duzei odeyebileyim
Bugun arksdasim beni evine cagirdi gittim esi mali konularda uzman sayılır esiyle konusgunu bana odeme konusunda plan cikaracagini soyledi esi de banka kredi hesaplarima bakmak istedi ben bu tarz durumlari kardrsimle bile konusan biri degilim o an nasil davranacagimi bilmedim actim hesaplarimi koydum onune
Arkadasimi iceriye cagirdim neden soyledin ben halledicem demistim dedim agladim oda bana sarildi kendi basina halletmeni istemiyorum biz sana para vermiyicez sadece esim odeme plani cikartacak dedi
Ama ben sanki ozel alanima biri girmis gibi kendimi mahcup rahatsiz hissediyorum
Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz