İlginç geldi bana kadın videolarından tahrik olman olaya hiç öyle bakmamıştımmerhaba arkadaşlar merak ettigim bir konu var 25 yaşında bekarım önceden beri kolay orgazm oluyorum cinsel içerikli bi sevisme videosu bile olsa cabuk orgazm oluyorum zevk alabiliyorum uyariliyorum instagram da kesfette biliyosunuz rast gelebiliyoruz kadınlarin da cinsel icerikli videolar paylasabiliyor ben kadın videolarindan da tahrik oluyorum bu normal mi acaba sonucta cinsellik olan bi video merak ediyorum boyle olan var mı bi kadinin baska bi kadinin videosundan tahrik olmasi
Sürtünme yoluyla arada masturbasyon yapiyorum tahrik olunca sadece kızlara ilgim falan yokama herhangi bi cinsel icerikli video beni tahrik ediyor
Konu sadece cinsellikse normal ozamanSürtünme yoluyla arada masturbasyon yapiyorum tahrik olunca sadece kızlara ilgim falan yokama herhangi bi cinsel icerikli video beni tahrik ediyor
Konu sadece cinsellikse normal ozaman
Korkucak bişey yok aslında izlemeyi azalta bilirsin yoksa görüpte uyarılmak herkeste olacak bişeyEvet evet dediginiz gibi yoksa ayrıca kadınlarin cinsel icerikli videolarindan degil cinsel ne varsa kolay uyariliyorum buda beni korkutuyor haliyle
Ozellikle açıp izlemem karşıma çıkarsa evet galiba bakmadan gecmek gerekKorkucak bişey yok aslında izlemeyi azalta bilirsin yoksa görüpte uyarılmak herkeste olacak bişey
Bi sorun yok ozaman olağan şeyler bunlarOzellikle açıp izlemem karşıma çıkarsa evet galiba bakmadan gecmek gerek
Bekarmissin normal bacimmm. Evlenince bi sure sonra tersine donuyo hayat ayy hele coluk cocuk girince isin icineeee