Siz de orgazm oluyor musunuz?

Leylais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
6
5
30
merhaba arkadaşlar merak ettigim bir konu var 25 yaşında bekarım önceden beri kolay orgazm oluyorum cinsel içerikli bi sevisme videosu bile olsa cabuk orgazm oluyorum zevk alabiliyorum uyariliyorum instagram da kesfette biliyosunuz rast gelebiliyoruz kadınlarin da cinsel icerikli videolar paylasabiliyor ben kadın videolarindan da tahrik oluyorum bu normal mi acaba sonucta cinsellik olan bi video merak ediyorum boyle olan var mı bi kadinin baska bi kadinin videosundan tahrik olmasi

İlginç geldi bana kadın videolarından tahrik olman olaya hiç öyle bakmamıştım

Sürtünme yoluyla arada masturbasyon yapiyorum tahrik olunca sadece kızlara ilgim falan yok ama herhangi bi cinsel icerikli video beni tahrik ediyor

Evet evet dediginiz gibi yoksa ayrıca kadınlarin cinsel icerikli videolarindan degil cinsel ne varsa kolay uyariliyorum buda beni korkutuyor haliyle
Korkucak bişey yok aslında izlemeyi azalta bilirsin yoksa görüpte uyarılmak herkeste olacak bişey

Cinsel içerikli herhangi bir görselden tahrik olmanız, uyarılmanız "normal". kadınlara ait görsellerin sizi uyarması eşcinsel olduğunuz anlamına gelmez. Netflix'te Sex, Explained. diye bir belgesel var. Onun orgazm bölümünü izlemenizi tavsiye ederim. Sorunuza net yanıt alabileceksiniz.

Bekarmissin normal bacimmm. Evlenince bi sure sonra tersine donuyo hayat ayy hele coluk cocuk girince isin icineeee

Ben kendim oluyorum ama ilişkide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…