• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz bu takımlar nasıl fikir verirmisinz?

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
$Karaca-Elegance-Collection-85-Parca-Yemek-Takimi__56368057_0.webp$GURAL-PORSELEN-48-PARCA-KAHVALTI-TAKIMI__55519923_1.webp$GURAL-PORSELEN-48-PARCA-KAHVALTI-TAKIMI__55519923_0.webpEki Görüntüle 519667

kahvaltı takımı hoşuma gitti,çok güzel :)
çatal bıçakta bu desenleri beğenmiyorum.yemek takımı da pek belli değil gibi ama sade bir şeye benziyor,güzel:1:

kahvaltı takımı olark bunu almak istiyorum güral porselenden,yemek takımı ve çatal bıçak takımıda karaca ,yemek takımını beğendim ama çatal bıçakta kararsız kaldım bugün tekrar mağazaya gidip bakıcam fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum:69:

Kahvaltı takımın çok hoş
Ama yemek takımın ile çatal bıçak takımını begenmedim
Daha güzel modeller var
Bir göz at istersen

kahvaltı takımını aldım:1: fakat yemek takımında kararsız kaldım çatal bıçaktanda vazgeçtim o modeli değilde kararcanın ince çatal bıçak modlleri var onlara bakıcam ama yemek takımında kararsızm:106:

kahvaltı takımı çok güzel =) yemek takımıda sade hoş içine sindiyse al derim ama çatal bıcak konusunda pek hoş bir model degil sanki düz olsa daha bir zarif duruyor =) bende bu ara günlük kullanım için bakıyorum çatal bıcak takımı ama daha sade modeller emsan frezya var bir bak istersen benim aklımda o var hem banada fikir verirsen güzel olur =)

şimdi baktım sizin dediğinize çok zarif ve güzel bnm karacada beğendiğim modele benziyor,güzel seçim:46:

begenmene sevindim aynı takımlara sahip olabiliriz yani =) tabi ben fiyatı bugün gidip soracagım..hem günlük takımım daha önemli diyorum bir yandanda günlük için bu kadar para verilmez diyorum :S

fiyatınada baktım 450 tl yazıyordu bir sitede günlük kullanım için biraz pahallı olabilr hakılısn ama güzel bir takım:)

evet malesef internette yazan fiyatlar hep benzer :( neyse bakıcam bakalım bugün =) teşekkür ederim fikrin için ayrıca :31:

bnde çokkk teşekkür edrim:34: bnde bugün yemek takımı çatal bıçak takımı ve çelik tencere setimi alıcam:1:

yemek takımı ve çatal bıçak takımı karaca olcak ikisi 1 miyarın üzerinde olucak sanırm,tencere takımıda korkmaz oda 700 tl .)

$korkmaz-a2535-ringa-89-p_2033_.webp$a8202-1.webp$a1728.webp
bu takım nasıl bana fikir verebilcek birileri varmı:))

Back
X