kahvaltı takımı hoşuma gitti,çok güzel :)
çatal bıçakta bu desenleri beğenmiyorum.yemek takımı da pek belli değil gibi ama sade bir şeye benziyor,güzel
kahvaltı takımı olark bunu almak istiyorum güral porselenden,yemek takımı ve çatal bıçak takımıda karaca ,yemek takımını beğendim ama çatal bıçakta kararsız kaldım bugün tekrar mağazaya gidip bakıcam fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum
kahvaltı takımını aldım fakat yemek takımında kararsız kaldım çatal bıçaktanda vazgeçtim o modeli değilde kararcanın ince çatal bıçak modlleri var onlara bakıcam ama yemek takımında kararsızm:106:
kahvaltı takımı çok güzel =) yemek takımıda sade hoş içine sindiyse al derim ama çatal bıcak konusunda pek hoş bir model degil sanki düz olsa daha bir zarif duruyor =) bende bu ara günlük kullanım için bakıyorum çatal bıcak takımı ama daha sade modeller emsan frezya var bir bak istersen benim aklımda o var hem banada fikir verirsen güzel olur =)
begenmene sevindim aynı takımlara sahip olabiliriz yani =) tabi ben fiyatı bugün gidip soracagım..hem günlük takımım daha önemli diyorum bir yandanda günlük için bu kadar para verilmez diyorum :S