Siyasi ve Atatürk'le ilgili kitap tavsiyesi istiyorumm

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
212
Puanlar
83
Merhaba arkadaşlar..İnternetten kitap siparişi vereceğim ama bir türlü seçemiyorum hangi kitapları alacağımı sizden tavsiye almak istiyorum..Tür olaraksa siyasi kitap almak istiyorum içinde bol bilgi olan..Birde Atatürk'le ilgili yazılmış güzel,onu asla yermeyen,dili akıcı,sade mesela Sinan Meydan kitapları olabilir.Varsa okuduğunuz kitaplar paylaşırmısınız benimle? Teşekkürler :)

Arkadaşlar yok mu hiç tavsiyenizz? :(

Bende bilgilendirici 'objektif' tarih siyasi kitaplar okumak istiyorum

Bence görüşünde ortak olan insanlardan iste bu tavsiyeyi

okuyanlardan

çünkü sıkabilir, bilinçaltını etkileyebilir vs

siyasi kitap okumak mesele biraz:)

Ama nutuk okunabilir mesela

şu çılgın türkler

metal fırtınaya da güzel diyorlar :34:

Merhaba arkadaşlar..İnternetten kitap siparişi vereceğim ama bir türlü seçemiyorum hangi kitapları alacağımı sizden tavsiye almak istiyorum..Tür olaraksa siyasi kitap almak istiyorum içinde bol bilgi olan..Birde Atatürk'le ilgili yazılmış güzel,onu asla yermeyen,dili akıcı,sade mesela Sinan Meydan kitapları olabilir.Varsa okuduğunuz kitaplar paylaşırmısınız benimle? Teşekkürler :)

latife hanım- ipek çalışlar.

benim derslerden dolayı yarım kalmıştı, en yakın zamanda yeniden okumak istiyorum. latife hanım minvalinde türk siyasi tarihini görmeniz mümkün. roman oluşu nedeniyle de sıkılmazsınız, dili yalın ve akıcı.

Bende bilgilendirici 'objektif' tarih siyasi kitaplar okumak istiyorum

Bence görüşünde ortak olan insanlardan iste bu tavsiyeyi

okuyanlardan

çünkü sıkabilir, bilinçaltını etkileyebilir vs

siyasi kitap okumak mesele biraz:)

Ama nutuk okunabilir mesela

şu çılgın türkler

metal fırtınaya da güzel diyorlar :34:

Evet haklısınız ama internette araştırma yaptım pek bulamadım bişey sizden mutlaka güzel bi tavsiye gelir diye düşündüm ki öyle de oldu Metal Fırtına'yı bi kez arkadaşım söylemişti adını unutmuştum neydi diye düşünüyordum çoook sağolunn :54:

latife hanım- ipek çalışlar.

benim derslerden dolayı yarım kalmıştı, en yakın zamanda yeniden okumak istiyorum. latife hanım minvalinde türk siyasi tarihini görmeniz mümkün. roman oluşu nedeniyle de sıkılmazsınız, dili yalın ve akıcı.

Biraz araştırdım çok beğenilen bir kitapmış ,tam istediğim gibi bilgi dolu ve akıcı olduğunu söylüyorlar teşekkürler okuyacağım :)

Gazi ve Fikriye - Hıfzı Topuz
ismi sizi yanıltmasın , o dönemlerde yaşanmış tarihi olayların anlatımı daha ağırlıklı olmuş. Keyifle okumuştum,tavsiye ederim.:34:

Back