Mune hanim siz bütün bilgiyi internetten mi aliyorsunuz?
Ben yazdigim her bilgiyi internette yazilimi diye arattirip link bulamam! Ama kitap adi, uzman adi, ropörtaj tarihi vb gibi seyleri yazabilirim.
Ben okudugum sayisiz kitap, yerli ve yabanci uzmanlarin ropörtajlari, tv lerdeki aciklamalari, bazi önemli kuruluslarin kücük ama cok önemli aciklamalari, dünya gündemi uzmanlarinin arastirmalari vb gibi seyleri arastirip, okuyup, dinleyip ögreniyorum.
Ama madem illede link dediniz internetten bulabildigim kadari ile bazi linkleri paylasayim;
Gezi olaylarinin sebebinin ne oldugunu ( IMF ye borcunu ödeyen hükümeti devirmek) ve gezi olaylari sonrasinda, Ingiltere de yapilan bilderberg toplantisinda yeni eylemler icin dügmeye basilabilecegini söyleyen CEDS eski baskani Aytunc Altindal in aciklamalari.. video ve yazili
[video=youtube;sbw6Z_VFE8Q]http://www.youtube.com/watch?v=sbw6Z_VFE8Q[/video]
A. Altndal: Bilderberg'de yeni eylemler iin dmeye baslabilir!.. - haberkalem
Polis ve İç Güvenlik Uzmani Doc. Dr. Mehmet Arican nin sonbahar ve sonrasinda cikarilmak istenen alevi- sünni catismasina dikkat cektigi ropörtaji.
" İslam Dünyası ve Ortadoğu da çıkarılmak istenen mezhep savaşının Türkiye’de harekete geçirilmesi için girişimlerin olduğunu vurgulayan Arıcan, Türk-Kürt çatışması çıkarmayı başaramayanların yeni oyunu mezhep çatışması olduğunu belirtti. Yaşanan son gelişmeler ile bunun açıkça ortaya çıktığına dikkat çeken Arıcan, alevi vatandaşlar üzerinden Türkiye’nin gerilime itilmek istendiğini söyledi. "
Sonbahar plan - Milat Gazetesi
Wall Street Journal gazetesinin 7 kasim 2013 te yaptigi haberle, 2 kasim 2013 de istanbulda binlerce alevi vatandasin eylem yaptigini ve Türkiye de mezhep gerginliginin basladigini duyurdugu haberi. Burada dikkatinizi cekerim bu haber tamamen yalan Türkiye de böyle bir eylem düzenlenmedi ama gazete alt hazirliklari yapiyor. ( bunun Türkce linkini bulamadim ama bulunca eklerim, ingilizce bilenler gazetenin sitesinden o tarihe girerek yaziyi bulup okuyabilirler)
Bazi Türk gazetelerinde köse yazarlarinin alevileri gaza getirme yazilari yazmasi...
Burada yazdigim hicbirsey kendi görüslerim degildir!! Arastirarak edindigim bilgilerdir! Ve bu bilgilerde, isinde uzman kisilerin kitap, röportaj, konusma ve arastirmalarindan elde ettigim bilgilerdir!
Ben yinede paylastigim bilgileri internette bulabildigim kadar bulup paylasmaya calisirim!
Rusyadaki oligarklar, putin, oligarklarin ne derece önem kazandigi, nasil islevsiz hale getirildigi ve amerika da, Basbakan Erdogan icin neden " Türkiye nin Putini" dendigi baska zaman..