- Konu Sahibi siyahzeytin
öncelikle mesajları takip edemediğim için özürdilerim kızlar. çocuklar hasta fırsatım olamadı. gizmocuk dediklerin hakkında bir iki şey okumuştum. secret denilen olay galiba. ben evrene iyi sinyal gönderme işine dua etmek diye bakıyorum. ne kadar içten, inanarak ve gerçekten isteyerek dua edersen ve tabiiki kaderin de de yazılıysa Rabbim geri çevirmiyo zaten. bi de yumurtayı bilmiyodum. ben de ekleyeyim, lahana. çiğ lahanadan salata yapın ve yiyin. atıyorum 300 kal. alıyosun, onu sindirmek için 500 harcıyosun. yani yiyerek zayıflıosun.
bu arada elifsena sana diyeceğim bi şey var :) kasma emzirirken. ben ilkinde bi panik bi telaş, herşey daha kötü oldu. bak ikincisinde önce 5-6 ay sabrettim, kendimi yormadım üzmedim. ne istiyosam yedim, sonra dikkat ettim, sonra diyet yaptım. öncelik süt, süt de sadece moral ve uyku ile oluyo. ama yardımcı olarak dereotu-muhteşem süt yapar, steel tee diye bişey-adını yanlış yazmış olabilirim, rezene, anason çayı. bnol sıvı = süt. Allah analı babalı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür versin inşaallah.
bu arada elifsena sana diyeceğim bi şey var :) kasma emzirirken. ben ilkinde bi panik bi telaş, herşey daha kötü oldu. bak ikincisinde önce 5-6 ay sabrettim, kendimi yormadım üzmedim. ne istiyosam yedim, sonra dikkat ettim, sonra diyet yaptım. öncelik süt, süt de sadece moral ve uyku ile oluyo. ama yardımcı olarak dereotu-muhteşem süt yapar, steel tee diye bişey-adını yanlış yazmış olabilirim, rezene, anason çayı. bnol sıvı = süt. Allah analı babalı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür versin inşaallah.