Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan dönüş çok mu zor?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Kızlaaar şu an saçlarım arkadan öne doğru uzayan model ve kızıl kahve. Erkek arkadaşım şu sıra siyah saça merak saldı .Siyaha boyarsam geri dönüşü çok mu zor olur ki . Korkmuyor da değilim

Benim saçlarım arada bi eser mavi-siyaha boyanırdı ama bana hep estiği için pek olmadı çünkü yeri geldi siyahken sarıya sönmek istedim saçlarım mahvoldu 2 3 ton bile açmak için saçlar çok yıpranıyor iyi karar vermelisin siyah yapacaksan uzun süre öyle kullanmalısın siyahtan döneceksende fazla açık renklere bakmıcaksın malesef :44:

Açık saçı koyulaştırmak kolay oluyorda koyu saçı açmak çok zor

Son düzenleme:
Kızlaaar şu an saçlarım arkadan öne doğru uzayan model ve kızıl kahve. Erkek arkadaşım şu sıra siyah saça merak saldı .Siyaha boyarsam geri dönüşü çok mu zor olur ki . Korkmuyor da değilim

siyaha boyadığında pişman olup açık renge dönmek istersen ve hiç saçım yıpranmasın diyorsan eğer 1 seneyi gözden çıkarman gerekiyor

Eger cok iyi bir kuaför bulursan bir seferde kurtulabilirsin. Ama kendin acmaya kalkisirsan cok zor.

canım bence yazık saçlarına ben sana boyama hiç siyaha derim en iyi kuaför açsa bile saçlar yıpranıyor. illa siyah istiyorsa kahveye boya koyu kahve bari açma derdi o kadar zor olmaz hatta koyu kahve bile siyahımsı oluyor yani bence hiç girişme o işlereama dediğim gibi kırmayayım sevgilimi diyorsan da kahvenin koyularıyla geçiştir

Evet koyu kahve mantikli. Bir de loreal casting boyalar 20 yikamaya akiyor diye biliyorum, onu da kullanabilirsin.

ben daha önce saçımı koyu kahceye boyamıştım siyah kadar koyu oldu diyebilirim ama siyah gibi kafama yapışıp kalmadı bi süre sonra kendiliğinden aktı gitti bence kesinlikle siyah boyayaya bulaşma yazık saçına ve kuaförüm siyah boyanın saçı en az sarı kadar yıprattığını sölemişti

Benimde saçım siyahtı kuaförde açtırdım Çağla şıkel rengi istedim ama çok açık capuccino rengi gibi birşey yaptı gitmedi bana ertesi günü bir daha boyadım ama mahvoldu saçlarım.
Siyah yapma da ne yaparsan yap derim

Son düzenleme:
siyah mııı ? Aman Allah korusunn..
canım ben önce mavi-siyah hatası ile başladım ardından siyahla devam ettim hangi kuaföre gitsem yıpranma olur dedi 1 sene akmasını bekledim uçlarda kalanı kuaför açtı yinede ara ara siyahlıklar kaldı, sonunda evde kendim bastım oryali sonuç süpürge çalısı gibi saçlar nerde o parlak, yumuşacık saçlarım tabi beyazlarımda cabası..
en güzeli koyu kahve hem doğal hem siyaha yakın, benim kuzenim kaç defa koyu kahveden döndü siyahta olacağı gibide yıpranmadı saçı..
ii düşün kararını ona göre ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…