Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En önden diplerden başla. Sonra komple dip boya. Arkadan ful saçı boya. Youtube da çok saç boyama videoları var. Onlara bakabilirsin… marka olarak öneremem kuzum. Ben hep bakır vuruyorum hep de garnier kullanıyorum. Öbürlerini denemedim bile
En önden diplerden başla. Sonra komple dip boya. Arkadan ful saçı boya. Youtube da çok saç boyama videoları var. Onlara bakabilirsin… marka olarak öneremem kuzum. Ben hep bakır vuruyorum hep de garnier kullanıyorum. Öbürlerini denemedim bile
Evet çıkıyor dibi kendi renginiz olduğu için dibiniz açık oluyor. Ama dediğim gibi 15gün sonra hatta 1hafta sonra boyarsanız daha güzel oturuyor 2ay sonra tam istediğiniz renk olur. Siyahtan bakıra geçmiştim 1sene bakır gezdim sonra sürekli boyamaktan sıkılmıştım
Kızlar saçlarım da siyah boya var tepesi baya aktı ama. Ortalarda var biraz kendim yapsam çok yanar mı para yok kuaför çok istiyor ya . Kendim istediğimi elde edebilir miyim acaba bilginiz var mı ??? Acillll
Kızlar saçlarım da siyah boya var tepesi baya aktı ama. Ortalarda var biraz kendim yapsam çok yanar mı para yok kuaför çok istiyor ya . Kendim istediğimi elde edebilir miyim acaba bilginiz var mı ??? Acillll