• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah! :/

bluemoonlight

Anne Hathaway:)
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
109
0
96
34
İstanbul
arkadaşlar karar verdim siyaha boyuyicam bn.daha önceden siyah yapmıştım kendi rengimin üstüne..beğenmiştim.daha sonra kızıl büyü yapmıştım..tutmamıştı.yer yer kızıldı ve bir sadece siyahın aktığı diplerim:( 1 sene falan oldu..diplerim geldi baya birde kızıllar çıktı gibi.şimdi ben siyaha boyasam tuttar mı.yani yine yer yer kızıllar kalsın istemiyorumda.3-4 güne boyuyicam yardım edün xD

kızılın ııce akması lazım canım sıyaha boyasan bıle bır ay sonra flan tekrar ckıoo aralardan kırmızılar.

cnm igoranın siyahını kullannn acaip iyi hiç kızıllık bırakmıyor..kardeşim kızıl gölge attırdı siyah boyalı saçına..kızıl akınca turuncu gibi oldu diyeee gitti palettenin siyahını kuullaandı ama tam kapanmadı sonrada igoranın siyahını aldıkk tamamen kapandıı..siyahların içinde en iyisi igora siyah(8 tl fiyatıda)

çok sağolun=) aradan kırmızılar çıkıcak biliyorum ama şimdilik iyice kapadı siyah renk saçlarımı..resmimi de paylaşmak istiyorum;

yakışmış mı? xD

Back