• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah üstüne Kızıl :)

PisKoPat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
16
0
86
31
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bir sorum olucaktı. Ben yaklaşık 6 ay önce saçımı siyaha boyattım bayağı aktı. Şimdiyse kızıla boyatmak istiyorum ama çok koyu bi kızıl olmalı :) saç uçlarım hala siyah. saçımın kendi rengiyse koyu kestane. Sizce hangi ton kızıla boyamalıyım beyaz tenliyim gözlerim yeşil. hangi ton kızılı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler :)

palettenin koyu yakutu ve koleston aşk alevi sanırım canım sana uyar ben koyu yakut kullandm epey zaman ama kızıl zor bir renk eğer benm gibi saçlarını sık değiştrn bi hatunsan sarı karamel kahve tonları seviyorsan dönmek zr oluyor yıpranma payı açısından ama beyazten yeşil gözlerde hani fena durur kızıl banada çok yakışıordu 1ay olucak karamel yaptrdm....zatem marketlerde kozmetikçilerde renk seçeneklern olacaktr ordaki müşteri temsilcide yardımcı olur hem görerek....

siyahın üstüne boya çok zor tutar.bence önce biraz daha uzatıp boyalı kısımları kestir sonra temiz saça boya yaptır böylece yama gibi olmaz.birde eğer ten rengin çok beyazsa bence kızılın açık tonları daha çok yakışır çünkü gözlerinde yeşilmiş çok daha iddialı ve güzel olur.ama normal bir beyaz tense o zamanda şarap kızılı tonları güzel olur

Back