cnm biraz soğuk bir renk olmuş daha sıcak kahve tonlarını dene yada bence karamelde çok yakışır sana yada o rengin üzerine seyrek krepe balyaj attırırsan daha hoş olur
o daha yarısı belime kadar saçlarım canımSaçların ne uzunmuş canım ya sinamekili kürümü yaptın sen de yoksa:)
Nasıl bakıyorsunki:44: Ben de istiyorummmmmmmmmm
Sarıkız derken?
aklımı çelmeyin sıkıldım zaten sonumun yine siyh olcagını bile bile saçımı değiştiresim var bugünlerdee
Sarıkız derken?
değiştir tatlım yaz geldi bende yine sonbahar gibi siyaha dönücem ama olsun değişiklik iyidir
aman kızlar sakın siyahtan uzak durun bencebiz kızlar çabuk sıkılıyoruz siyah yapıyorsun sonra sıkılınca ya bir sene beklicen yada açtırıp sağlıklı saçlarından olucan en güzeli geri dönüşü kolay renkleri tercih edin siyah istiyorsan tatlı bir kahve tonlarına boyatın dönmesi kolay olur sıkılınca sonra saçlarımı açtım yandım yardım yazmayın aman unutun siyahı uzun süreli kullanıcaksanız tabi düşünün ama kısa süreli zor bir renk bence :87::87::87:
Canım sen ne kadara aldın o ürünü ?leylayss cnm sana bir maske tavsiye ederim bulunduğun şehirde bir alışveriş merkezinde vardır watsons onun zeytinyağlı ve avakadolu maskesi var bende ordaki kızın tavsiyesine aldım süpermiş hem uzatıyor hemde saçın kaybettiği nemi kazandırıyor malum düzleştirici fön boya saçı kurutuyor ben bir senedir kullanıyorum geçende fön çektirirken kuaför sordu ne bakım yapıyorsun diye diplerden ufak ufak saçlar çıkıyormuş şaşırdımaklıma geldikçe ayda bir falan sürerim ondan kullan mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?