Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçtan fındık kabuğu rengine döndüm nasıl olmuş kızlar :)

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul

kızlar saçlarımı siyaha boyatmıştım,,ama çok sıkıldım yazında gelmesiyle fındık kabuğuna boyattım tekrar siyahtan dönmek zor olmadı saçlarım acıldı hemen ben beğendim ama daha açtırimmi rengini sizlerinde fikirlerini bekliyorum :97:

cnm biraz soğuk bir renk olmuş daha sıcak kahve tonlarını dene yada bence karamelde çok yakışır sana yada o rengin üzerine seyrek krepe balyaj attırırsan daha hoş olur

cnm biraz soğuk bir renk olmuş daha sıcak kahve tonlarını dene yada bence karamelde çok yakışır sana yada o rengin üzerine seyrek krepe balyaj attırırsan daha hoş olur

teşekkür ederim canım öncelikle saçlarım kendine gelsin biraz dediğin gibi daha sıcak bi kahve denicem

leylayss cnm sana bir maske tavsiye ederim bulunduğun şehirde bir alışveriş merkezinde vardır watsons onun zeytinyağlı ve avakadolu maskesi var bende ordaki kızın tavsiyesine aldım süpermiş hem uzatıyor hemde saçın kaybettiği nemi kazandırıyor malum düzleştirici fön boya saçı kurutuyor ben bir senedir kullanıyorum geçende fön çektirirken kuaför sordu ne bakım yapıyorsun diye diplerden ufak ufak saçlar çıkıyormuş şaşırdım aklıma geldikçe ayda bir falan sürerim ondan kullan mutlaka

Nasıl bakıyorsunki:44: Ben de istiyorummmmmmmmmm

mesela küçük şeylere dikkat ederim fön sürekli çektirmem saclarımı kuruturken düşük ateşte tutarım ..saç bakım ürünleri kullanıyorum(sarıkız) tercihim ..,her banyodan sonra sürekli serum ve krem kullanırım bide ben deniz kızıyım hiç sudan çıkmıyorum bununda etkisi var herhalde

aman kızlar sakın siyahtan uzak durun bence biz kızlar çabuk sıkılıyoruz siyah yapıyorsun sonra sıkılınca ya bir sene beklicen yada açtırıp sağlıklı saçlarından olucan en güzeli geri dönüşü kolay renkleri tercih edin siyah istiyorsan tatlı bir kahve tonlarına boyatın dönmesi kolay olur sıkılınca sonra saçlarımı açtım yandım yardım yazmayın aman unutun siyahı uzun süreli kullanıcaksanız tabi düşünün ama kısa süreli zor bir renk bence :87::87::87:

aynenn katılıyorummm

Canım sen ne kadara aldın o ürünü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…