Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasiyah saçlarına boya yapıpta pısman olan varmı?
dogustan sıyah sacı olupta degısıklık yapan varmı arkadaslar hafıf uclarına renk acıcı yaptıran fıkır almak ıstıorum nasıl durucagını bılmedıgım ıcın yardımcı olursanız sevınırım
dogustan sıyah sacı olupta degısıklık yapan varmı arkadaslar hafıf uclarına renk acıcı yaptıran fıkır almak ıstıorum nasıl durucagını bılmedıgım ıcın yardımcı olursanız sevınırım
been :) ama siyahtan pişman olmadım geri dönmek zor olduğu için çünkü.. çok yakışıyodu siyah artık nası bi renkse insan sıkılıyo hevesim geçti yani..:) gelelim siyahtan dönmeye ben kolestonun yoğun açıcısı kullandım memnun kaldım ama kullanırken dikkatli olmak gerekir dip boyası gelmişse eğer dipler açılırken sarı, siyah boyada turuncu oluyo ama saçın komple siyahsa sorun yok açtıktan sonra istediğin renge boyayabilirsin cnm :)