bende röfle yaptırdığımda kopmuştu hep 1.5 senede düzeldi 1 senedir de bakım yağları ampüller kullanıyorum şimdi düzeldi ama hep kestirmek zorunda kaldım saçlarım çok cılızlaşmıştı kopmaktan uzamak bilmemişlerdi şimdi hiç değilse uzadığını anlıyorum hep aynı boyda kalmıyorlar bakım yağlarından ve ampüllerden kullan bide gliss sıvı kreminden kullanabilirsin onarıcıyı alıp o çok güzel açıyo saçları kopma oranını azaltır belki ama bunlar tamamen kurtarıcı olmuyor zamanla düzeliyor uzadıkça
Canım bir önceki konuda nilsunun başına gelenler gibi olmuş, aynı tavsiyelerde bulunmak istiyorum kendi doğal rengine son kez boya ve bi daha o zarar görmüş kısım yeterli uzunluğa gelene kadar, fön, maşa, boya unut, doğal kurut ve bakım uygula.
ben ikiisnide denedim sarimsakli sampuan biraz kokuyo anneannemin sac uzatma yöntemi diye bisey var benim uclari yanmis gibiydi suda bile kuru elektriklenmis bi hal alirdi bu yöntemi denedim ilk defa islandi saclarim ve yumusacik acayip parlaklar simdi iki yöntemide dene kesinlikle ikiside süper sac uzatmaayada etkisi oluyomus
kızlar,çok kuru ve çok yıpranmış saçlar için schwarskopf'un "indola innova" serisinin saç onarım kapsülünü öneriyrm.ürün balık yağı hapı görünümünde.kapsül içinde.bir üründe 10 tane kapsül var sanırım.kullanımı ise şöyle: bir tane kapsülü alıp deliyorsunuz içinden çıkan sıvıyı kuru ya da nemli saç uçlarınıza yediriyorsunuz.haftada 1 kere 1 kapsül.saçlarınız ipek gibi oluyr.haftada bir kere yapılıyor.ürünün görünümü: