saçı siyah olan ve memnun kalan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.yakında düğünüm var inş.saçlarımı siyaha boyamayı düşünüyorum.doğal rengim koyu kahve.yorum yapan herkese teşekkürler şimdiden
Benim de saçım koyu kahve ama kara kaş kara göz biriyim o yüzden saçımı da siyaha boyatırım arada..Uyumlu oluyor.
Ben çok memnunum.Hatta en son Loreal köpük boya Şehvetli siyah'a boyadım.Hem pratik hem de güzel oldu..
Düğünümde de siyaha boyatmıştım duvakla da hoş oluyo yani..
Bende 1 hafta önce boyattım kuaförde,markasını bilmiyorm :) Ama her duşa girişimde akmasından sıkıldım havlu da batıyor yastıkta.. Kuaförde zaten en fazla 1 ay kalabilceğini söyledi .. 1 ay için 40 tl verdim :2:
Ten rengine de bağlı biraz
O konuda bilgi vermemişsin
Ben beyaz tenlilere siyah saçı yakıştırıyorum
Benim de tenim beyaz ve saçlarımı uzun zamandır mavi siyaha boyuyorum
Kendi saç rengime dönmek de istiyorum ama o kadar alıştım ki siyaha vazgeçemiyorum
Eğer yakışırsa sen de vazgeçemezsin ama kendine yakıştıramazsan dönüşü çok zor
Siyahı kuaförde boyatmak bence gereksiz en koyu renk sonuçta her rengi kapatıyor yansıması yok vs
Kendin çok rahat boyayabilirsin
ben de kendi rengime dönmek istedğmden şuan saçlarım siyaha yakın koyu kahve:) ama o kdr süre karamel/sarı tonları kullandğmdan alışamıyo gözüm kolay kolay tabi ama herkes yakıştığını söyledğnden içim rahat:)
ben de 6-7 aylık periyodlar ile saçımı siyah ya da mavi siyaha boyarım. eğer beyaz tenliysen boyayabilirsin.
ancak endişelerin varsa madem düğünün de varmış, beğenmezsen açtırmak zorunda kalacaksın.
düğün söz konusu olunca saçlarının zarar görmesini istemeyiz.
yakışacağını düşünüyorsan, ten rengine de gidecekse bence böğürtlen siyah, kızıl siyah, mavi siyah ya da direk siyah a boyaybilirsin.