• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saçlar Nasıl Açılır?

şuanki saç rengini bilmiyorum ama rengin koyu ise açman gerekebilir. küllü renkler hemen kolay oturmuyor maalesef saça. preference serisinden 7.1 önermem. ton olarak güzel ama koyu gelmişti bana. 8.1 ve 9.1 karıştır harika bir renk çıkıyor:16::16: ama taban açıkken tutuyor bu boyalar..

koleston 8.1 ile boyamıştım daha önce, kutu üzerindeki fotoğraftan biraz daha koyu bir ton elde etmiştim. şuan boyasız olduğu için açmama gerek kalmaz herhalde loreal preference 8.1 'e baktım şimdi çok daha açık bir ton kolestonla kıyaslarsam. Sanırım bununla istediğim tonu yakalayabilirim çok teşekkür ederim :16:

koleston 8.1 ile boyamıştım daha önce, kutu üzerindeki fotoğraftan biraz daha koyu bir ton elde etmiştim. şuan boyasız olduğu için açmama gerek kalmaz herhalde loreal preference 8.1 'e baktım şimdi çok daha açık bir ton kolestonla kıyaslarsam. Sanırım bununla istediğim tonu yakalayabilirim çok teşekkür ederim :16:

kolestonda zaten her renk biraz daha koyusu olarak çıkıyor. preference de renk daha iyi tutar.. rica ederim :39:

valla canım dün deneyen birisi olarak kesinlikle siyah saçın hemen açılmadığını acı bir tecrübeyle öğrendim. siytah saçın açılması için uzun bir süre boya yapmamak gerekiyormuş geç oldu acı oldu ama öğrendim :(

Merhaba kızlar bugün içime takılan bir olayı paylaşmak istiyorum. :27: Saçlarımı 1 hafta once siyah yaptım saçlarım kömür oldu. Kötü durmuyor ama aynı renkten uzun süre sıkılırım. Yazın açtırmak istedigimde dönebilir miyim? Açıcı mı yoksa sarı boya mı sürmeliyim.? :14:
Siyah saça açık sarı sürsem ne olur? Tecrübesi olan bayanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Çok özel yerlerde toz açıcı satıyorlarmış 30 dakikada saçları bembeyaz yapıyormus ve tabiki pamuk gibi yapıyormus. düşüncem tozun saçı açamayacagı. Toz nasıl oluyor onu da bilmiyorum.
Şimdi önerdiginiz marka ve yöntem var mı ? :69: Bizlerin uyguladıgı uyduruk açıcılar 4-5 ton açıyor. Aslında 40 tona kadar saç açıcıları satılıyormuş nereden bulacagım? (kuaför'e gitmek istemiyorum)

Ben kırmızıdan da siyahtan da açtım, hem de kendim evde:) Ama risk var baştan söyleyeyim. Gül bahçesi vaadetmiyorum yani, "yüzde yüz güvenli saçın da hiiiç yıpranmıyor" diyemem ama ben bıkmıştım, güvendiğim kuaförüm de başka bir şehirde kalmıştı. Yakın bir arkadaşım "aaa ben hep palette in açıcı serisiyle açıyorum" deyince, deneyelim bakalım dedim. ve evet açıyor:) kırmızıdan ( ki kızıl tonları açmak da zordur) bile neredeyse platine açıldı. Oysa ki danışmak için gittiğim kuaför bu rengi en az 3 kez oreal sürerek açarım demişti:)

Ama dediğim gibi, ben "aman ne olacaksa olsun, yanarsa da kökü bende" dedim. Göze alırsanız deneyebilirsiniz:) Benim evet biraz kurudu ama ne yalan söyliyeyim, üniversitedeyken saçımda sarı röfle vardı ve evde açmanın bile kuaförün röflesi kadar yıpratmadığını farkettim. Sonrası için de paraya kıyarım derseniz kerastase saç bakım serisi çok güzel. Belirli aralıklarla bakımınızı yapabilirsiniz. Daha makul fiyatlılardan ise syoss un maskesini ve gliss in yağını kullanıyorum içine biraz argan da karıştırdım. Şimdi hepsini birlikte kullandığım için hangisi iyi geldi bilmiyorum:)

canım yıkadıkça saçlarının kömür karalığı azalır merak etme. benim saçlarımda siyah boya ilk bikaç gün çok aşırı siyah oluyor sonra akıyor. çok açık sarıya boyama konusuna gelince ben denedim hiç ama hiç etkisi olmadı siyah boyalı saçı en açık renkle de boyasan asla değişiklik olmuyor tecrübe ettim. kuaför malzemeleri satan yerlerden toz açıcı al ve nasıl kullanacağını iyice araştırıp uygula ama çok dikkat isteyen bir işlem bi arkadaşından yardım al bence.

tabikide tek basıma boya yapamam evdekilerden birine yaptırıyorum, :33:

valla canım dün deneyen birisi olarak kesinlikle siyah saçın hemen açılmadığını acı bir tecrübeyle öğrendim. siytah saçın açılması için uzun bir süre boya yapmamak gerekiyormuş geç oldu acı oldu ama öğrendim :(

baya bir kara kedi düştü içime :( salaklık bizde cunku bile bile siyah boyuyoruz ...

Son düzenleme:
küllü sarı olucam diye neler çektim bi bilsen? doreler mi olmadı, çiğ sarılarla mı gezmedim? sonra tuttu allahtan küllü çok güzel de oldu. ama 2 hafta sonra külü gidince yeşerdi bu seferde.. tekrar cila yaptım küller geri gelsin diye. nitekim de geldi ama 2 hafta sadece kullanım süresi. çok yıprandı. yanmasından korktuğumdan bende kumrala dönüş yaptım. güzel renk ama çok yoran ve hiç kalıcı olmayan bir renk..

:)))) açık saclardada akma ve matlaşma sorunu bu olsa gerek :)) açık saç olunca insanın boyadıkça boyuyaası geliyor ne yazıkki eski şarışın olarak söylüyorum :51:

Son düzenleme:
Ben kırmızıdan da siyahtan da açtım, hem de kendim evde:) Ama risk var baştan söyleyeyim. Gül bahçesi vaadetmiyorum yani, "yüzde yüz güvenli saçın da hiiiç yıpranmıyor" diyemem ama ben bıkmıştım, güvendiğim kuaförüm de başka bir şehirde kalmıştı. Yakın bir arkadaşım "aaa ben hep palette in açıcı serisiyle açıyorum" deyince, deneyelim bakalım dedim. ve evet açıyor:) kırmızıdan ( ki kızıl tonları açmak da zordur) bile neredeyse platine açıldı. Oysa ki danışmak için gittiğim kuaför bu rengi en az 3 kez oreal sürerek açarım demişti:)

Ama dediğim gibi, ben "aman ne olacaksa olsun, yanarsa da kökü bende" dedim. Göze alırsanız deneyebilirsiniz:) Benim evet biraz kurudu ama ne yalan söyliyeyim, üniversitedeyken saçımda sarı röfle vardı ve evde açmanın bile kuaförün röflesi kadar yıpratmadığını farkettim. Sonrası için de paraya kıyarım derseniz kerastase saç bakım serisi çok güzel. Belirli aralıklarla bakımınızı yapabilirsiniz. Daha makul fiyatlılardan ise syoss un maskesini ve gliss in yağını kullanıyorum içine biraz argan da karıştırdım. Şimdi hepsini birlikte kullandığım için hangisi iyi geldi bilmiyorum:)

saç boyarken asla korkum olmadı tabikide göze alırım saçlarım boyadıgım ıcın çok kalınlaştılar yıpranacagını sanmam :)

küllüsü en iyi tutanlar fiyat sırasına göre loreal majirel, loreal preference serisi, igora, silk coloration. tüp boya yapabiliyorsan onları tercih et. küllüsü daha yoğun daha kalıcı oluyor. öneririrm

öyle canım ama bu markalar orjinal oldugu gibi maliyeti çok yüksek ürünler. Pahalı oldugu gibi pekte düzgün oldugu söylenemezz bence

Konu içinde konu açılmış :20: Lütfen daha dikkatli olalım kızlar... bu bölüm istek veya bildiri konusu değildir :36: Aksi takdirde konu adminler tarafından kapatılabilir . Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ....

Son düzenleme:
Bıu arada aklınızda bulunsun; ev tipi boyalardan SYOSS çok güzel. Renkleri geç soluyor, kızılları bile etrafa bulaşmıyor(kızıl saç kullananlar bilirler; havlular, yastıklar gömlek yakaları hep boyanır:)) fiyat-performans ilişkisi açısından gerçekten çok iyi buluyorum. Renk skalası diğerlerine göre daha az sanırım.

Son düzenleme:
Back