bu arada ben 5.renkteyken saçımı boyadım ve 6.rengi elde ettim.bu renk içinde sarı renk aldım.küllü değildi....bitanem bende okuyamadım ya ben örnek olsun die o boyayı ekledim ...senin saçının rengi koyu..birli açmak gerek die düşündüm??????
bayağı koyu ya... bu saça sarı vurduk mu yanabilir...o zaman sabretcen açılmasını beklicen benim gibi sabah akşam yıka şeker:))))))))))insanın başı sersem oluyo ama şuanda boyamak riskli gibi ...
Arkadaşlar ben yazmayı unutmuşum. bir tane igora turuncu azaltıcı aldım ben ilk aşamadan son aşamaya kadar her boyamın için bir nohut büyüklüğünde igora turuncu azaltıcı sıktım. ayrıca ben neva color dan hiç mi hiç memnun kalmadım. küllü tonunun içinde grilik yerine turunculuk var. neva colorla iyi bir sonuç almanız mümkün değil. koleston yada loreal in küllü tonlarına yönelin açık renkler istiyorsanız ki loreal in küllü tonları kolestonunkilerden daha açık.
arkadaşlar benimde saçlarım siyaha yakın ve bende bal köpüğü istiyorum ve evde kendim yapmak istiyorum 3 kere kuaföre gittim artık tövbeliyim.ne yapmalıyım hangi aşamaları kullanırsam tutar....
igoranın turuncu azaltıcısını nerden bbulabilirm peki cnm bide nekadar fiyatı:)
şimdi ben açık küllü kumrala boyarsam içine yine katayımmı nohut tanesi kadar:)
arkadaşlar benimde saçlarım siyaha yakın ve bende bal köpüğü istiyorum ve evde kendim yapmak istiyorum 3 kere kuaföre gittim artık tövbeliyim.ne yapmalıyım hangi aşamaları kullanırsam tutar....
ben bütün kuaför alışverişimi internetten e-kuaför den yapıyorum. orialimi de boyalarımı da turuncu azaltıcımı da oradan aldım.
tühh ben netten hiç alışveriş yapmıyorumm cnmm normal satılan bşy sandım((
canım normalde satılıyordur zaten, kuaför toptancısı bulamazmısın yaşadığın yerde, kuaför malzemeleri satılan yer falan. oralara sorsan böyle tüp boya igora turuncu azaltıcı boya dersen verirler. 10 lira fiyatıda.
aa fiyatıda çok uydun sorcam yaırn cnm dışarı çıkcam boyalarada bakayım bi :)turuncu azaltıcıyıda sorayım:)kuaför malzemesi satan biyer hiç görmedim yeni taşındım bu şehire ondan heryeri bilmiyorum ama sorcammm cnmmm inş bulurumm çok işime yarar valla:)
hadi inş. bulursun ama çok çok dikkatli kullanmalısın. bu ürün kuaförler için aslında. ben çok küçüklüğümden beri saç boyadığım için korkmuyorum boyalardan çok alıştım artık. boyanın içine asla nohuttan büyük sıkma yoksa rengi çok kötü olur.
oy ikiz bebekmi allahım abanda nasip etsin:=) hayalim ikiz bebegimin olması:)evet raziyem haklısın.saçlar ana rengim ikizlerim var ve vede yapmak daha mantıklı.gönderdiğin msj.ki resim tam benlik hatta biraz daha açık olsun isterim..tesekkür ederim.en kısa zamanda deniyecem
ya bişey daha soracam raziyem pletin açıcısı demişsin bi adı carmı yoksa açıcı olarakmı satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?