• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı Açtırdım,Küllü Kumral istiyorum(Resimli)

cnm loreal cok kalıtelı bnce kullulerıde ıyı yanı ama tbı deneyp gormen lzm :) burda ben 8.90a buluyorm :d

cnm loreal cok kalıtelı bnce kullulerıde ıyı yanı ama tbı deneyp gormen lzm :) burda ben 8.90a buluyorm :d

tmm cnm loreal alcma busefer..bu arada loralin fiyatımı 8.90 tl :D:D:D:
vay be ben 13 tlye ucuz dedim çünkü iki ay önce 16 tl idi:)sen bana al gönder en iyisi:):)::)):

kızlar bende bebek kumralı istiyordum ama kuaför bana bildiğin turuncu bir saç rengi yaptı...tabi moralim çok bozuldu 2 gün evden çıkamadım sinirden...sonra başka bir kuaföre gittim o biraz toparladı rengi koyulaştırdı...raziyemin ilk saç rengi gibi oldu...ama ben bu rengide hiç sevmedim...evde boyamayı düşünüyorum..kestane tonlarına nasıl dönebilirim?çok koyu olsunda istemiyorum napıcam bi akıl verin:14:

Son düzenleme:
kızlar bende bebek kumralı istiyordum ama kuaför bana bildiğin turuncu bir saç rengi yaptı...tabi moralim çok bozuldu 2 gün evden çıkamadım sinirden...sonra başka bir kuaföre gittim o biraz toparladı rengi koyulaştırdı...raziyemin ilk saç rengi gibi oldu...ama ben bu rengide hiç sevmedim...evde boyamayı düşünüyorum..kestane tonlarına nasıl dönebilirim?çok koyu olsunda istemiyorum napıcam bi akıl verin:14:

ayy cnm okdr uğraşmısın kestane çok ama çok koyu olur..ben siyaha boyadım inan bi ay bile zor dayandım gidip açtırdım hemen olan saçalıma oldu...kumral yada küllü kumral yap cnmmm orta karar bi renk oluyorrr..ne koyu ne açık..koyu yapma sakın kestane falan pişman olursun:(

cnm aynen o kadar uğraştım hadi paradanda geçti olan saçlarıma oldu..nasıl yıprandı anlatamam...ama bu renklede dolaşamam hiç alışamadım...küllü kumralı deniyim en iyisi ilk defa evde boyucam inş becerebilirim...küllü kumral senin saçında güzel durmuş benimde zemin aynı olunca içim rahat etti..ona yakın bir renk çıkar sanırım..oda çok koyu durmuyo zaten resimdede...güzel durmuş...

Son düzenleme:
cnm aynen o kadar uğraştım hadi paradanda geçti olan saçlarıma oldu..nasıl yıprandı anlatamam...ama bu renklede dolaşamam hiç alışamadım...küllü kumralı deniyim en iyisi ilk defa evde boyucam inş becerebilirim...küllü kumral senin saçında güzel durmuş benimde zemin aynı olunca içim rahat etti..ona yakın bir renk çıkar sanırım..oda çok koyu durmuyo zaten resimdede...güzel durmuş...

cnmm turunculuguuu baya kapatıyo..hatta bu ikinci resimdeki hali akmımş hali..ilk boyadıgında açık kahve gibi duruyor..koyu baya ...ben bukdr koyu olacagını bilsem açık külü kumral yapardım okdr açtırdım saçımı :( yalnız voilanın küülü kumralı bu..sanıırm her marka farklı tutuyo:)

evt cnm her marka farklı oluyomuş...çok koyuda olsun istemiyorum...ama başka seçeneğim yok...küllü kumralı deniyim artık...yıkandıkça açılır herhalde...

Son düzenleme:
canım benim kendi saç rengim küllü sarıdır.ama bi değişiklik olsun die bi ara saçımı koyu kumrala boyattım..tabi bin pişman bin pişman:59:oldum..1 aya kalmadan boya saçımdan aktı gitti turucu gibi oldu..ama hoş bi renkti..hadi neyse idare eder dedim..diplerden kendi saçım çıkmaya başlayınca da gittim lorealin sarı renk boyasını aldım...(Loreal Excellence Creme - 8 Koyu Sarı - Saç Boyası )..şimdi sarı amonyaksız boyasıda çıkmış...onunla boyuyabilirsin..lorealin renkleri güzel tutuyor..sen kütünün üstündeki renkten ziyade arka tarafındaki ne kadar açtığı kısmana bak...benim sonuç saç renklerini de ekliyim fikir olsun...:28:
pageyfy.jpg

canım benim kendi saç rengim küllü sarıdır.ama bi değişiklik olsun die bi ara saçımı koyu kumrala boyattım..tabi bin pişman bin pişman:59:oldum..1 aya kalmadan boya saçımdan aktı gitti turucu gibi oldu..ama hoş bi renkti..hadi neyse idare eder dedim..diplerden kendi saçım çıkmaya başlayınca da gittim lorealin sarı renk boyasını aldım...(Loreal Excellence Creme - 8 Koyu Sarı - Saç Boyası )..şimdi sarı amonyaksız boyasıda çıkmış...onunla boyuyabilirsin..lorealin renkleri güzel tutuyor..sen kütünün üstündeki renkten ziyade arka tarafındaki ne kadar açtığı kısmana bak...benim sonuç saç renklerini de ekliyim fikir olsun...:28:
pageyfy.jpg

ayyyyyyyyyyy cnm zahmet verdirdim sana negüzle reism eklemişsin böle daha iyi anlaşılıyo..
bşy sorcam ikinci ve üçüncü resimdeli saç renklerin aynımı..sanki biri küülüü digeri faklı gibi duruyor:)loreal alcam bbusefer herke sçok memnnun:)koyu sarı alsammm turuncu tutmas demi:(

yok bebem ..hepsi farklı renk...son renkte küllü sarı olsun die boyadığım saç...sarı renk aldım.küllü müllü değildi ama resimdeki renk oldu...loreal cidden çok iyi...

yok bebem ..hepsi farklı renk...son renkte küllü sarı olsun die boyadığım saç...sarı renk aldım.küllü müllü değildi ama resimdeki renk oldu...loreal cidden çok iyi...

cnm affına sıgınarak kafma karıştıda..son 3.resim koyu saır yaptıgın..
ikincii tel toka taktıgın ren ne pekii...bak asıl öle istiyorum ama kimse öle tuturamassın neyapsan turunculuk olur dedii..3.resimdeki renk güzel ama beni çok soluk gösteriyorrrr ten rengimle aynı gibi oluyo:(

şeker ilk olarak koyu kumrala boyadım ya saçımı ......sonra o koyu saç zamanla aktı ve turuncu gibi olan renk çıktı...bende lorealin sarı renk boyasını aldım ve bu turuncu saçın üzerine uyguladım ve tokalı resimdeki saç ortaya çıktı....l

şeker ilk olarak koyu kumrala boyadım ya saçımı ......sonra o koyu saç zamanla aktı ve turuncu gibi olan renk çıktı...bende lorealin sarı renk boyasını aldım ve bu turuncu saçın üzerine uyguladım ve tokalı resimdeki saç ortaya çıktı....l

ayyyyyyyyyyyyy tam istedigim renk ozamannnnnnnn şimdi anladım:)resimin sıralamasına göre kafam karışmıştıda o tokalı saça bayıldım ya demekk loreal saır böle oluyo..ama tam külü bi renk bu ya nsl öle güzel tutmuş anlamadım şahane valla nediyim tam isteidigm gibi:):)inş bedede öle olur umarım loreal saırya boyayan başka birileirde çıkar..bende şasn yokki kesin boyarım turuncu olur sneinki şahane ya öle olcagını bilsem hemen boyarım inan:(

diyeceksin ki turuncu gibi gözüken renk boyayla tutturulmuş ama yok..koyu kumralın akması sonucu bu kadar açılan bi saç rengi..kendi saç rengimde açık olduğu için belkide bu kadar boya saçımdan aktı...bende üzerine sarı renk uyguladım..

diyeceksin ki turuncu gibi gözüken renk boyayla tutturulmuş ama yok..koyu kumralın akması sonucu bu kadar açılan bi saç rengi..kendi saç rengimde açık olduğu için belkide bu kadar boya saçımdan aktı...bende üzerine sarı renk uyguladım..

aynen cnmmm ben nasıl anladım biliyomusun ilk resmi görünce:)
ilk resim orjinal saçın sonra koyu kumrala boyamışsın ve akmmış hali 2. tokalı resim..ve loreal saırya boyayınca 3.resim çıktı gibi anladım:)
benim tam istedigim renk tokalı olannn yani ne kızıılık ne turunculuk var vee çok açık bi renkte deill:)
ayyy neyapsam hemen boyasammı acaba:)

canım umarım sende de istediğin renk ortaya çıkar....ben şimdilik kaçıyorum .....
heeeee acele etme boyama da ...koyu renk biraz aksın..komik belkide ama ben saçımı sürekli yıkardım ki renk açılsın..işe de yaradı:)))))))))))))))

Back