Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm loreal cok kalıtelı bnce kullulerıde ıyı yanı ama tbı deneyp gormen lzm :) burda ben 8.90a buluyorm :d
kızlar bende bebek kumralı istiyordum ama kuaför bana bildiğin turuncu bir saç rengi yaptı...tabi moralim çok bozuldu 2 gün evden çıkamadım sinirden...sonra başka bir kuaföre gittim o biraz toparladı rengi koyulaştırdı...raziyemin ilk saç rengi gibi oldu...ama ben bu rengide hiç sevmedim...evde boyamayı düşünüyorum..kestane tonlarına nasıl dönebilirim?çok koyu olsunda istemiyorum napıcam bi akıl verin![]()
cnm aynen o kadar uğraştım hadi paradanda geçti olan saçlarıma oldu..nasıl yıprandı anlatamam...ama bu renklede dolaşamam hiç alışamadım...küllü kumralı deniyim en iyisi ilk defa evde boyucam inş becerebilirim...küllü kumral senin saçında güzel durmuş benimde zemin aynı olunca içim rahat etti..ona yakın bir renk çıkar sanırım..oda çok koyu durmuyo zaten resimdede...güzel durmuş...
canım benim kendi saç rengim küllü sarıdır.ama bi değişiklik olsun die bi ara saçımı koyu kumrala boyattım..tabi bin pişman bin pişmanoldum..1 aya kalmadan boya saçımdan aktı gitti turucu gibi oldu..ama hoş bi renkti..hadi neyse idare eder dedim..diplerden kendi saçım çıkmaya başlayınca da gittim lorealin sarı renk boyasını aldım...(Loreal Excellence Creme - 8 Koyu Sarı - Saç Boyası )..şimdi sarı amonyaksız boyasıda çıkmış...onunla boyuyabilirsin..lorealin renkleri güzel tutuyor..sen kütünün üstündeki renkten ziyade arka tarafındaki ne kadar açtığı kısmana bak...benim sonuç saç renklerini de ekliyim fikir olsun...
![]()
Allah kolaylık versin) iş zor
yok bebem ..hepsi farklı renk...son renkte küllü sarı olsun die boyadığım saç...sarı renk aldım.küllü müllü değildi ama resimdeki renk oldu...loreal cidden çok iyi...
şeker ilk olarak koyu kumrala boyadım ya saçımı ......sonra o koyu saç zamanla aktı ve turuncu gibi olan renk çıktı...bende lorealin sarı renk boyasını aldım ve bu turuncu saçın üzerine uyguladım ve tokalı resimdeki saç ortaya çıktı....l
diyeceksin ki turuncu gibi gözüken renk boyayla tutturulmuş ama yok..koyu kumralın akması sonucu bu kadar açılan bi saç rengi..kendi saç rengimde açık olduğu için belkide bu kadar boya saçımdan aktı...bende üzerine sarı renk uyguladım..