• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı Açtırdım,Küllü Kumral istiyorum(Resimli)

oy ikiz bebekmi allahım abanda nasip etsin:=) hayalim ikiz bebegimin olması:)
inş istedigin gibi olur canımmm heleki kendi renginmiş saçların hangi renge boyarsan boya direk tutar..ekledigim resimdeee boyanın üstüne boyamışş senin ana saçın oldugu için daha açık olur kesin:)

palette yogun açıcı canım..bak bu forumda onun topkide varr:)
ama senin saçın kendi ana saçın ve boya yoksa hiç açma açıcıylaaa..
ben boya varsa aç demiştim:)kendi saçında direk tutar o renk zaten :)şanslısın:)

canım aslında dipler cıkmış ve uçlara yakın acık kumral var..hepsinimi açmam gerekir ne yapacağımı bilmiyorum....bu arada ikiz için çok heveslenme 6 aydır çarşı yüzü görmemişim bunalım takılıyorum yanı....

evet raziyem haklısın.saçlar ana rengim ikizlerim var ve vede yapmak
canım aslında dipler cıkmış ve uçlara yakın acık kumral var..hepsinimi açmam gerekir ne yapacağımı bilmiyorum....bu arada ikiz için çok heveslenme 6 aydır çarşı yüzü görmemişim bunalım takılıyorum yanı....

cnm açıcıyı uygulayabilirsen önce boyalı yerlere sürrr 20 dakika bekle açılmasına bak sonra komple sür heryerine 10 dk bekle yıka..ama bu sıra saçını kontro et nasıl açıldıgına bakk...
yok eger açıcıyı beceremem evde kendi başıma diyorsan ozamannn al direk boya bi kaç sefer boyamada tam tutar sitedigin renk:)
yada birini bul evde saçını boyayabilcek o daha kolay olur :)
ay cnmmmm öle ugraşım olsun 6 ay dışarı çıkmamayım:)

Son düzenleme:
yaa canım bide kendi sacıma direk bal köpüğü yapsam tutarmı kı acmam gerekmezmi yaa keşke olsada fotomu gönderebilseydim:(

he foto olsa daha iyi olurduu ama olmasada olur senin şöle avantajın var..
öncelikle boyalı kısım koyu renk deill eger koyu renk olsaydı açman şart olurdu ama gerek yok bencee..ana saçında zaten ne renk boyarsan tutar..
onun için önce boyalı yerlere 20 dakika beklet sonra komple boya 1 saate kadar dur:)bence iyi olur cnm:)

raziyem bu sana:)))))))))))))
bence birli saçını açmalısın mesela?????
imagesdyd.jpg

sonra da böyle bir renge boyayabilirsin
10233buyuk.jpg

tabi sen daha küllü sarıyla dahada kyu saç elde edebilirsin die düşünüyorum..ama işte risk var,ne olur ne olmaz...ben mesul olmuyum..iyi karar ver canım..benim öneriler bu kadar..ama merakla sonucunu beklicem?????

Nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu renge bayıldım ben yaa ilk olana ama rengin adını tam okuyamadım sana zahmet bunu bir söylesen birde sen bu renge boyadın mı yada raziye sen bu renge boyarsan resmi paylaşırmısın???

canım siim ,loreal amonyaksız boyalarında sadece koy renk vardı..bu yeni çıkmış ..bende bu akşam internette araştırırken buldum..lorealin amonyaksız sarı boyası kanımca sadece bu..çünkü siyah kahve ve kızılı vardı demek sarıda üretmişler... du şunu bi araştırıyım:28:

Nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu renge bayıldım ben yaa ilk olana ama rengin adını tam okuyamadım sana zahmet bunu bir söylesen birde sen bu renge boyadın mı yada raziye sen bu renge boyarsan resmi paylaşırmısın???

2.resimdeki küllü koyu sarı cnm cidden çok güzel duruyor..boyayınca resim ekliycem ya ona yada açık külü kumrala boyuycam:)artık hangisini alırsam belkide ikisini alır karıştırırım çünkü karar veremedimmm hangiisni alsam diye:)boyarım 1o gün içinde ekleirm cnm resim:)

2.resimdeki küllü koyu sarı cnm cidden çok güzel duruyor..boyayınca resim ekliycem ya ona yada açık külü kumrala boyuycam:)artık hangisini alırsam belkide ikisini alır karıştırırım çünkü karar veremedimmm hangiisni alsam diye:)boyarım 1o gün içinde ekleirm cnm resim:)

Tamamdır canım takipteyim:)Haberleri bekliyorum ama öncesi ve sonrası yaparsan bizim için daha sağlıklı olur:D:9::9::9:

canım siim ,loreal amonyaksız boyalarında sadece koy renk vardı..bu yeni çıkmış ..bende bu akşam internette araştırırken buldum..lorealin amonyaksız sarı boyası kanımca sadece bu..çünkü siyah kahve ve kızılı vardı demek sarıda üretmişler... du şunu bi araştırıyım:28:

Çok açık doğal sarı diyor ama hiç kullanan var mı merak ettim:34:sen araştır bakalım:34::34:

Tamamdır canım takipteyim:)Haberleri bekliyorum ama öncesi ve sonrası yaparsan bizim için daha sağlıklı olur:D:9::9::9:

öncesi var burda cnmm ama boyamadan önce çeker bide boyadıktan sonra çekeirm resmi ekleirm zevkle:)inşş iyi bşy olur yoksaaa begenmessem sinirlenip kahve yaparımmm öle bi özeligim var..bi iki denemede begenmessem saçımı gidip koyu yapıyorum sinirle sonrada pişman oluyorum ya o da ayrı:)

Son düzenleme:
öncesi var burda cnmm ama boyamadan önce çeker bide boyadıktan sonra çekeirm resmi ekleirm zevkle:)inşş iyi bşy olur yoksaaa begenmessem sinirlenip kahve yaparımmm öle bi özeligim var..bi iki denemede begenmessem saçımı gidip koyu yapıyorum sinirle sonrada pişman oluyorum ya o da ayrı:)

Ya dur sakın öyle yapma benim bir altın sarısı faciam vardı ilk 1 ay sinir oldum saçımı tekrar başka renge boyuyum dedim saçlarım ince telli kıyamadım yanar diye 1 ay altın sarısının iğrenç rengiyle gezdim yolda ki dedeler bile yanımdan geçip gidiyorlar sonra dönüp tekrar bakıyorlar bu ne diye:36::36::36::36:1 aydan sonra renk oturdu saçımda ben çok beğendim herkes çok beğendi ama o zamana gelene kadar sende sabırla bekle sonra zafer senindir:65::65::65:

ne varsa bizim kk'de var..burdan buldum..
LoreaL Casting 900..bu kadar...3 rengi varmış bu boyanın..amonyk olmayanlardan....:65:
(Loreal casting color amonyaksız saç boyası" konusunda canım...29.sayfa.....):68:
4.paragraf 6.satır 7.mısra da:::))))) :52:şaka bi yana üstte yazdığım kısıma bak canım..

ne varsa bizim kk'de var..burdan buldum..
LoreaL Casting 900..bu kadar...3 rengi varmış bu boyanın..amonyk olmayanlardan....:65:
(Loreal casting color amonyaksız saç boyası" konusunda canım...29.sayfa.....):68:
4.paragraf 6.satır 7.mısra da:::))))) :52:şaka bi yana üstte yazdığım kısıma bak canım..

Süpersin ama orada 28 yıkamadan sonra akıyor renk gibi birşey demiş birde amonyaksız olunca ne oluyor,bir bilgim yokda:(:(:2::2:

daha zararı azmış mış mış mışşşşşşşşşşşşş..ama saça süper bi parlaklık veriyo....:34:

naz oudum o amonyaksız boyayı ama dogal saçlar içinmiş boyasız saçlar için...kimi memnun kimi memnun deil..bide normal boyayı 2 ayda bir yapınca saç yıpranmıyor ama 15 günde bir yaparsan yıpranma olur normal olarak:)bugun baktımda boyalaraaa açık küllü kumral kalmamış haftaya gelir dedi kadınn..açık küllü sarı vardı oda çok açıkkkk diye almadım:)

tatlm açık küllü sarı alsan senin saçını sarışın yapmazki.. korkman gereken bısı yok bnce onu alıp daha fzla actırıp sora ıstedgn kullu kumralı boyardn 1 ay arayla;)

tatlm açık küllü sarı alsan senin saçını sarışın yapmazki.. korkman gereken bısı yok bnce onu alıp daha fzla actırıp sora ıstedgn kullu kumralı boyardn 1 ay arayla;)

ayyy valla korktum cnmmmmm kutu üzerindeki renk pek bi açıkkk aslında biliyorum çok açık tutmuyacagını ama kortumm:)
bugun saçımı gün ışıgında begendim ama akşamları çok koyu duruyor yaaaa..siyah saçın tek her ışıkta aynı renk olmasını çok seviyordum:)
aslında açık küllü kumrala boyayınca bu saçımdan en fazla bi ton açılcagını biliyorummm küllü sarılar daha iyi gibi ama korktum valla yanımda olaydınnn hemen gaza gelip alırdım:):):)

naz oudum o amonyaksız boyayı ama dogal saçlar içinmiş boyasız saçlar için...kimi memnun kimi memnun deil..bide normal boyayı 2 ayda bir yapınca saç yıpranmıyor ama 15 günde bir yaparsan yıpranma olur normal olarak:)bugun baktımda boyalaraaa açık küllü kumral kalmamış haftaya gelir dedi kadınn..açık küllü sarı vardı oda çok açıkkkk diye almadım:)

RAZİYEM Senin saçın koyu renk ya tabiki açık küllü sarı alcaksın..kumral aldın mı yine değişmicek sonra yine hüsran yine hüsran.korkma senin saçını o kadar açıpta sarı yapmaz..inan bana.....amonyaksız bpyada demek doğal saçlar içinmiş himmmm..olsun sen dinle beni,açık küllü sarıyı al.çünkü senin açın koyu yavrum ancak da..........üstündeki renge ne aldanıyon.kim saçını boyatmışta kutudaki renk olmuş...benim tecrübem açık küllü sarıdan yana.ama sen dersen ki kumralı alcam onuda sen bilin bacımmmmmmmmmmmm.....

Back