• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçı açma yardım....

wictorya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
merhaba hanımlar ben siyah saçımdan artık kurtulmak ve açmak istiyorum fakat kuaförde saçın çok yakıldığını ve 100 liradan aşşağı bir ücret alınmadığını okudum hep topiklerden...
bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum yarın açmayı düşünüyorum ama nasıl açıcı kullanıcağımı ve nasıl uygulayacağımı bilemiyorum daha önce hiç ben yapmadım hep kuaföre gitmişimdir kesinlikle bu konuda kuaför tecrübelerim kötü çok yaktılar saçımı şuanda çok sağlıklı saçlarım artık değişiklik istiyorum siyahtan açan arkadaşlarım yardım bekliyorum...

inan ki sırf bunun için korkuyorum siyaha boyamaktan =(

benim saçlarım platin sarıydı 2004 de bi boyadım siyaha çok yakışıyo diyo ölece kaldı senelerce çooookk sıkıldım bide ben kumralım saçlarım açık renk 2 yıkamada kusuyo siyahı kahve oluyo saçlarım ben sewmiyorum koyu kahveyi...bal rengi istiyorum...

palette yoğun renk açıcı kullandım daha once cıdden fazla yakmıyo ama saçın sıyah olduğu ıçın ne kadar açabılır bılemıyorum ben kızıldan açmıştım açık turuncu gıbı yapmıştı.clemency (bıtkısel adı altında)bunu da denedım yumuşatıyor fazla yakmıyo ama bu da çok açamaz gıbı gelıyo çunku sıyah. ben haırplus saç açıcıyı keşfettım bı de bu mavı toz ve oksıdanlı saç açıcı belkı saçtan saça fark eder bu da oyle çok yıpratmadı saçımı ve en çok açanda bu sapsarıya kadar açıyo sure veremıyorum aynada gozlemleyerek beklet çok etkılı bence. ve her yerde bulablrsın fıyatı senı dşundurebılır. ama kullandıktan sonra ıkıncıyı aldım sapsarı açmıştı tabı ben uzerıne karamel boyamıştım:( kumral sarı balyajlı bı saç ıstıyorum şımdılerde..

hemen yardım ediyorum...saçlarım zaten siyahtı ve paletteyle baya açmıştım...ondan sıkılıp gece mavisi yaptım bir yıl geçti aradan ama siyahlar geçmedi tabi..ben de
palette koyu saçlara özel büyülü kahveyi aldım ve bir kutu açıcı da koydum içine..şu an kahverengi saçlarım açık böyle soğan kabuğu renginden az koyu ve yıkadıkça da çaıkıyor..sakın o kadar para verme kuaföre...

kızlar kuaföre para vermem zaten açmaya 100 lira ohah yaa oda yakıyo saçı zaten sonuçta sihirli bi dokunuş yapmıyolarki...
renk illaki alacalı bulacalı olcak ozamanda kuaföre gidip boyatıcam...
ama hala cesaretim gelmedi :1:
eşimde diyorki şimdi bebek düşünüyoruz açıcaksın istediğin renk illaki olmıycak bikaç boyamadan önce...eee hamileyken boyatamıycaksında ozaman ne olcak diyo mantıklıda aslında düşünsenize turuncu kafayla 9 ay bekeldiğimi :9:

kızlar kuaföre para vermem zaten açmaya 100 lira ohah yaa oda yakıyo saçı zaten sonuçta sihirli bi dokunuş yapmıyolarki...
renk illaki alacalı bulacalı olcak ozamanda kuaföre gidip boyatıcam...
ama hala cesaretim gelmedi :1:
eşimde diyorki şimdi bebek düşünüyoruz açıcaksın istediğin renk illaki olmıycak bikaç boyamadan önce...eee hamileyken boyatamıycaksında ozaman ne olcak diyo mantıklıda aslında düşünsenize turuncu kafayla 9 ay bekeldiğimi :9:

ben palette yoğun renk açıcı kullandım manyak açtı üstnede küllü kumralı bi boyadım şahane oldu. saçlarımda simsiyahtı üstelik altında bide kızıl vardı

hemen yardım ediyorum...saçlarım zaten siyahtı ve paletteyle baya açmıştım...ondan sıkılıp gece mavisi yaptım bir yıl geçti aradan ama siyahlar geçmedi tabi..ben de
palette koyu saçlara özel büyülü kahveyi aldım ve bir kutu açıcı da koydum içine..şu an kahverengi saçlarım açık böyle soğan kabuğu renginden az koyu ve yıkadıkça da çaıkıyor..sakın o kadar para verme kuaföre...
arkadaşlar benimde kendi saçım açık kahveydi.boyaya boyaya koyulaştı .ben şimdi kestaneli kahve gibi 1 2 ton açık yapmak istiyorum.bu boyayla açıcıyı karıştırma nasıl oluyor.bende yapmak istiyorum. kuaföre gitmeden koyuluktan kurtulmak istiyorum:43:

Eklentiler

• $2012-05-29_161709.jpg
    $2012-05-29_161709.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 116
Back