M
mawiss_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mawiss_
-
hmm anladım canım ama üzülme bence bi zararı olmamış saçına en azından.belkide çok siyah olduğu içindir kestanede koyu bi renk gerçi ama sarı üzerine yaptığı için siyah kadar koyu olmamıştır.benim saçlarımda kahverengi boyalı ama kızıl kızıl parlıyo önceden kızıldı.çok kararsız kaldım şimdi senin durumunu duyuncaumarım boyayınca düzelir saçların canım tek renk olsunda nası olursa olsun
merhaba yazınızı okuyunca tek renk olsun demişiniz ya benimde sizin gibi olmuştu saçlarım gölgeliydi yeni çıkan kahve tonları çok hoşuma gidiyor boyamak için palette ile boyadım ama 2 yıkamada aktı saçımda bir sürü renk oldu.bende kuaföre gittim.birde 2 kutu ile boyamıştım.kuaförüm baktı saçında 6 renk var dedi.doğrudur dedim.kahverengi olsun dedim ama kuaförüm evde kendin boyamasaydın ben direk istediğin renk yapardım şimdi olmaz o renk bu saça dedi.koyu kestane koyu kahve boyadı saçım aynı siyah oldu.bunu 2 ay kullan saçın kendine gelsin öle boyayalım kahveye dedi.bende niye biz evde boyayınca bizim boya akıyor siz nasıl boya kullanıyorsunuz dedim bizimkiler profesyonel boya sizinkilerden daha etkili evde habire boya alıp tutturana kadar daha masraflı olur dedi.hakketten 45 e boyadı saçım uzun olmasına rağmen çektiğim sıkıntı yanıma kaldı.bence kuaföre gidin derim.bizim yaptığımız gibi olmuyor.yasakkelimeyasakkelime:bbo::1no2:-tatlicadiarzu-
canım benimde saçlarım siyahtı siyah saçı açmanın tek yolu ( siyah boyayı kendin boyadıysan doğal değilse) akıtma işlemidirr.. siyah saç ne yaparsan yap acılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?