• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saç off

• Konu Sahibi Konu Sahibi mawiss_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten siyah saç çok açılmıor yani çağla şikelin saç rengi gibi oluyor onun üzerinede o rengin 2 ton koyusunu yap tam karamel oluyor

bazı profosyonel kuaförlerde siyah saçı akıtan bir madda var.kesinlikle saçı yıpratmadan boyayı saçtan uzaklaştırıyor saç kendi rengine dönüyor(oreal değil) daha sonra ister röfle ister başka bir renge boyatabiliyorsunuz.markası sanırım loreal...

Merhaba,
2 yıldır çikolata kahve olan saçlarıma yaklaşık 6 ay evvel siyah boyamıştım. Zaman içinde biraz aktı fakat o koyuluk maalesef gitmemişti ki geçen hafta sonu 2 yıl evvelki röfleli saçlarıma dönmeye karar verdim. Bu arada röflemi herzaman evde kardeşim yapardı ben de kardeşiminkileri yapardım. Paraya kıyıp 4-5 kuaföre gitiim. Şöyle bir bakıp "siyahta mı var saçınızda" sorularına evet cevabını alınca hiçbiri açmaya yanaşmadı. Bu arada saçlarım uzun. Kendim açmaya karar verdim ve set açıcılar yerine proferyonellerin kullandığı paketi 6 lira olan açıcılardan 2 paket aldım içine yarım çay bardağı su katmamın yeterli olacağını söylemişti yetkili beyfendi. Ben sağlama alıp 3/2 çaybardağı su ile karıştırıp önce siyah boyalı yerlere seçebildiğimizce birsüre bakleyip daha acık olan kahve tonlu kısımlara sürdüm. Yaklaşık 45 dakika beklettim. Rengi kızıl oldu . Öyle olacağını zaten tahmin ettiğimden üzerine fındık kabuğu ile boyadım. Sonuç mükemmel. 2-3 hafta sonra yine fındık kabuğu ile dip boyası yapmayı 1 hafta sonrada röfle yaptırıp eski saçlarıma dönmeyi planlıyorum.
Kaptırmışım kendimi çok uzun olmuş.
Neyse sözün özü siyah saçı açtırmadan kurtulamıyorsunuz.

ya nden herkes siyah saçtan bu kadar dertli ben açıp bakıra boyattım çokta hoş oldu kuaföre yaptırttım yıpranmadıda ve sarı olarak açıldı allahıma bin şükürdelikafadulden

ayyy siyah kadar bulaşıcı bir renk görmedim yaa.
saçlarımı siyaha boyatmıştım bir ara neyse sıkıldım boyatıcam
çok iyi bir kuaföre gittim.adam cemil ipekçiyle çalışmış bir ara.
gittim işte boyatıcağımı söyledim. tabi açık renk istediğim için adam bunu açmalıyım sonra boyarım dedi. ama boyayı yurdışından gettirdiği için çok pahalı fiyat istedi benden.
yani normal saç boyattığımz fiyatın 4 katı falan.
adam ben boyarsamm güzel boyayacağım söz veriyorum kurtulacaksın siyahtan dedi.
fiyat aşırı ! pahalı gelince kıyamadım. (daha önceden siyah kullanmadığım için 70 lira veririm sıradan kuaföre boyatırım ne güzel boyar diye düşündüm)
dönücem size diyip kendimi attım bi kuaföre az fiyat söyledi hemen boyattım.
ahh keşke boyatmaz olaydım!!... diplerden kendi saçım çıktığım için oraya boya çok güzel ttu fakat uçları koyu durdu.patlıcan yoğurt misali.
artık ne kadar açıcı kullanılsada istediğim renk tutmuyordu.
inanın ilk kuaförün söylediği fiyattan daha çk para harcamıştım. o güzelim saçlarımı siyah boya mahvetti.onlardanda uzadıkça kısalttıra kısalttıra kurtuldum.
bir heves gelipte hemen siyaha boyatmayın kızlar..gerçekten istiyorsanız boyatın. kurtulması çok zor:kızgın:

ya nden herkes siyah saçtan bu kadar dertli ben açıp bakıra boyattım çokta hoş oldu kuaföre yaptırttım yıpranmadıda ve sarı olarak açıldı allahıma bin şükürdelikafadulden

sen şanslıymışsın bence çünkü bende siyah saçımı açtırdım ve mahfoldu ne yapsam toparlanmıyor saç normal bir renk yaptırmayı düşünüyorum mecbur...

kizlar bende yeni uye oldum ve ilk mesaji buraya yaziyorum. Bende 2 sene once saclarimi komur gibi siyaha boyadim ve cok sikildim tabi azda olsa dipleri gelmisti bende o renkten sLkildigim icin bi kac ay once koyu kahveye boyadim (be alakaysa) cunki direk acik renk surunce acmiyomus daha bi kotu gorunum veriyomus hrnys simdi saclarim siyah, diple koyu kahve gunese ciktigim zaman arada kirmizi renkler cikiyo nasil oluyosa anlamadim ve ben karamel bakir istiyorum sizce bunu tuturmak mumkunmu yani siyah boya iki sene once boyanmis yinede illaki actirmak yada akitmakmi laizm? biraz karisik oldu ama idare edin...

kizlar bende yeni uye oldum ve ilk mesaji buraya yaziyorum. Bende 2 sene once saclarimi komur gibi siyaha boyadim ve cok sikildim tabi azda olsa dipleri gelmisti bende o renkten sLkildigim icin bi kac ay once koyu kahveye boyadim (be alakaysa) cunki direk acik renk surunce acmiyomus daha bi kotu gorunum veriyomus hrnys simdi saclarim siyah, diple koyu kahve gunese ciktigim zaman arada kirmizi renkler cikiyo nasil oluyosa anlamadim ve ben karamel bakir istiyorum sizce bunu tuturmak mumkunmu yani siyah boya iki sene once boyanmis yinede illaki actirmak yada akitmakmi laizm? biraz karisik oldu ama idare edin...

Merhaba,
Maalesef açtırmadan kurtulamıyorsunuz. Ben de çok araştırdım , kuaförlerle görüştüm maalesef siyah saç dedin mi açmadan olmaz diyorlar. Ben evde açtım fındık kabuğuna boyadım memnunum :sm_cool: bir süre sonra ilk dip boyasından sonra da röfle yapacağım.. Saçların kuvvetliyse evde açabilir istediğin rengi uygulayabilirsin.. değilse bir kuaföre ki inşallah açacak bir kuaför bulursun ben gezdim kimse açmaya yanaşmadı bile. :uhm:

Sevgiyle kalın..

kizlar siyah boyadan kurtulmanin tek yolu boyatmamak..benim kendi sacim kahverengi ask-i memnudaki bihter gibi... ben bundan bi bucuk sene önce aptallik edip siyaha boyatmistim sacimi yarim sene siyah kullandim dip boyam geldiinde siyahtan kurtulmak istediim halde tekrar siyaha boyuyodum cünkü baska carem yoktu ama siyahtan kurtulmak istiodum artik kendi sac rengime dönmek istodum.. boyamamaya karar verdim bi sene gecti ve suann kendi sac rengime döndüm diye bilirim uclari tabii biraz daha koyuu ama siyah degil koyu kahverengi oldu ama okadar kötü durmuyor.. bence kizlar saclarinizda beyaz sac yoksa hic boyatmayin derim herkezin dogal sac rengi en güzeli.. sengözlerimebaksanab

Back