• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saç off

• Konu Sahibi Konu Sahibi mawiss_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mawiss_

Ziyaretçi
slmm kıslarr bn yeni üye oldum :) hemen konuma griorum 3 senedr siyah saç kullanıorumm ama çok sıkıldm geçen yaz kahwe tonları boyadım şu an saçmın alt kısımları ara ara kahve palettenin açıcısını aldım IL 1 4-6 tona kadar açar yasıo sizce denemelimiyim saçı yıpratrmı ?? hemn cewap wern kafayı yemek üzereym senağlama

benim bir arkadaşım da kahveye boyadığı saçlarında açıcı boya kullanmıştı. çok doğal güzel olmuştu.nasıl bir renk çıkacağını bilemediği için çok bekletmemişti ama bekletse daha da güzel olurdu. açık tonlardan çekiniyordu. yine de kendi denemiş arkadaşlar yazarsa daha iyi olur tabi...

ama bnm saçm siyah kahwe dil alt kısımlarda sadece kahwelikler var çoook sıkılldım kurtulmak istiyorum bilgisi olan palettenin açıcısını deneyen yardm etsn lütfen !!!

benimde saçlarım önleri siyahtı az önce palettenin açıcısını sürdüm bekliyorum...delikafadulden geçenlerde kardeşim saçlarını açıcıyla boyadık kestaneydi bakır kızılı oldu.... tabi üzerine istediğin rengi sürersin..

ay bende aynı dertten muzdaribim kızlar burda iki yere yazdım cvp veren olmadı maalesef:(((bunu deneyen arkadaşlar sonucunu yazarlarsa çok makbule geçer valla.benm saçlarımda kahverengi boyalı.semi 44 cüm sonucunu yaz lütfen merakla bekliyorum canım..ve bide bunun cevabını merak eden çok kişi var tüm arkadaşlara sesleniyorum özellikle kahverengi ve siyah saça uygulayanlar sonuçları paylaşırlarsa bi çok kişinin sorununa çözüm getirmiş olurlar..ben açıcıyı almadım henüz kapağında ne yazıyo arkadaşlar boyalı saçları açar diyomu çok merak ediyorum

üzgünüm kızlar şimdi yıkadım saçlarımı siyah olan yerler hiç açılmadı kardeşim boyarken diplerede değdirmiş dipler kendi rengi olduğu için açılmış saçım şu an iğrenç durumda :kızgın:neyseki ewde boyam war palettenin amber kahvesi.. paletteyide ilk kez kullancam yarın hepsini boyayacaz yeniden... saçınız koyu kestane siyahsa kesinlikle ewde açmayı denemeyin bence....

yaaaaa çok üzüldüm canım tahmin edebiliyorum ne durumda olduğunu:(peki tatlım kardeşininki nası açıldı kendi rengimiydi kestane?

onun saçları önceden zaten sarıydı altıay önce koyulaştırcam dedi kestaneye boyadı geçenlerde palettenin açıcısıyla boyadık açıldı bakır kızılı oldu . bilmiyorum belkide ben çok sık boyadığım için açılmadı:çok üzgünüm:

hmm anladım canım ama üzülme bence bi zararı olmamış saçına en azından.belkide çok siyah olduğu içindir kestanede koyu bi renk gerçi ama sarı üzerine yaptığı için siyah kadar koyu olmamıştır.benim saçlarımda kahverengi boyalı ama kızıl kızıl parlıyo önceden kızıldı.çok kararsız kaldım şimdi senin durumunu duyunca:(umarım boyayınca düzelir saçların canım tek renk olsunda nası olursa olsun

az önce anemn saçını boyadık onunkide siyahtı dipler açıldı sadece olmadı kıslar koyu renk saça oryal şart ama çook yıpratııoo yaa :(

canım benimde saçlarım siyahtı siyah saçı açmanın tek yolu ( siyah boyayı kendin boyadıysan doğal değilse) akıtma işlemidirr.. siyah saç ne yaparsan yap acılmaz

hmm anladım canım ama üzülme bence bi zararı olmamış saçına en azından.belkide çok siyah olduğu içindir kestanede koyu bi renk gerçi ama sarı üzerine yaptığı için siyah kadar koyu olmamıştır.benim saçlarımda kahverengi boyalı ama kızıl kızıl parlıyo önceden kızıldı.çok kararsız kaldım şimdi senin durumunu duyunca:(umarım boyayınca düzelir saçların canım tek renk olsunda nası olursa olsun

merhaba yazınızı okuyunca tek renk olsun demişiniz ya benimde sizin gibi olmuştu saçlarım gölgeliydi yeni çıkan kahve tonları çok hoşuma gidiyor boyamak için palette ile boyadım ama 2 yıkamada aktı saçımda bir sürü renk oldu.bende kuaföre gittim.birde 2 kutu ile boyamıştım.kuaförüm baktı saçında 6 renk var dedi.doğrudur dedim.kahverengi olsun dedim ama kuaförüm evde kendin boyamasaydın ben direk istediğin renk yapardım şimdi olmaz o renk bu saça dedi.koyu kestane koyu kahve boyadı saçım aynı siyah oldu.bunu 2 ay kullan saçın kendine gelsin öle boyayalım kahveye dedi.bende niye biz evde boyayınca bizim boya akıyor siz nasıl boya kullanıyorsunuz dedim bizimkiler profesyonel boya sizinkilerden daha etkili evde habire boya alıp tutturana kadar daha masraflı olur dedi.hakketten 45 e boyadı saçım uzun olmasına rağmen çektiğim sıkıntı yanıma kaldı.bence kuaföre gidin derim.bizim yaptığımız gibi olmuyor.yasakkelimeyasakkelime:bbo::1no2:-tatlicadiarzu-

merhaba yazınızı okuyunca tek renk olsun demişiniz ya benimde sizin gibi olmuştu saçlarım gölgeliydi yeni çıkan kahve tonları çok hoşuma gidiyor boyamak için palette ile boyadım ama 2 yıkamada aktı saçımda bir sürü renk oldu.bende kuaföre gittim.birde 2 kutu ile boyamıştım.kuaförüm baktı saçında 6 renk var dedi.doğrudur dedim.kahverengi olsun dedim ama kuaförüm evde kendin boyamasaydın ben direk istediğin renk yapardım şimdi olmaz o renk bu saça dedi.koyu kestane koyu kahve boyadı saçım aynı siyah oldu.bunu 2 ay kullan saçın kendine gelsin öle boyayalım kahveye dedi.bende niye biz evde boyayınca bizim boya akıyor siz nasıl boya kullanıyorsunuz dedim bizimkiler profesyonel boya sizinkilerden daha etkili evde habire boya alıp tutturana kadar daha masraflı olur dedi.hakketten 45 e boyadı saçım uzun olmasına rağmen çektiğim sıkıntı yanıma kaldı.bence kuaföre gidin derim.bizim yaptığımız gibi olmuyor.yasakkelimeyasakkelime:bbo::1no2:-tatlicadiarzu-

evet canım ben de sana katılıyorum.palette renk açıcı kullanan war mı die sorulmuş hem ona da cewap wermiş olayım.ewet kullandım hem de 3 kere.:Dbir ayın içinde!!!şöyle kiiii :saçlarım koleston koyu kahveydi.hatta resmen siyah gibiydi.paletteyle açtım.koyu kızıl gibi oldu.bi hafta bekledim bi daha açtım.bakır kızıl gibi oldu.2 hafta sonra bi daha açtım.dore bakır gibi oldu.üstüne de palette dore bakır boyadım.saçım hiç yıpranmadı.yani öle yanma filan olmadı.biraz sertleşti ama o kadar da olur.3 kere yaptım yaniii.onun dışında hiç bişe yapmıyo saça kızlar.kullanabilirsiniz.ama tabi ki kuaförünki kadar profesyonel olmadı.birsürü param gitti.ne bilim işte ben güvenemedim kuaförlere.açarken yanar manar.başkası yakcaana kendim yakayım dedim:D Allahtan bişey olmadı:jeyyar:

canım benimde saçlarım siyahtı siyah saçı açmanın tek yolu ( siyah boyayı kendin boyadıysan doğal değilse) akıtma işlemidirr.. siyah saç ne yaparsan yap acılmaz

canım benim de sacımda siyah boya var.. akıtma işlemi nasıl oluyor ben anlamdım..:çok üzgünüm: siyahı cok seviyorum ama arada degişiklik istiyorum olmuyo.. nasıl yapılıyor bu işlem anlatabilirmisin...

saçlarımı yaklaşık bibuçuk yıl siyah kullandım çok da seviodum ama deişiklik yapasım geldi dedm evde acıyım kuafore actırmıyım hem yıpranır hem o kdr para vermıyım dedım paletteyle acmayı denedım ama sıyah ustuste cok boyadıgımdanmıdır nedır hıc acılmadı bıkac hafta sonra gıttım natural colors kızıl rofle setı aldım ıkı kutu onunla acmayı denedım saclarımı yer yer kızıllıklar oldu ama hala sıyah gıbıydı saclarım sadece sertlıgı brz kırılmıstı sonra dedım olmıcak boyle solugu cok ıı bı kuaforde aldım dedım ben kırmızı ıstıyorum saclarımı hıc sormadım ne kdr yıpranıcak fln dıye gozum donmus gıbıydı uc saat kdr sonra kuaforden cıktım ve saclarım kıpkırmızıydı gercekten cok guzel oldu kızıla actılar sacımı ama yandı tabıkıde bıbucuk ay kdr sonra bellı olmaya basladı ne kdr zarar gorduklerı ustune bı kere daha kızıla boyattım ama bır hafta sonra yıne boyatmadan oncekı halıne dondu kestırmek zorunda kaldım ne sekıl alıodu ne fon tutuyodu sımdı saclarım bakır kızıl ıkıncı boyamamdan sonra hıc boyatmadım dınlendırıorum smdılık saclarımı bakım fln yapıorum duzelsınler bıraz dıye. gercekten cok sıkılmadıysanız, cok gozu kara deılsenız kuaforde actırmayın sıyah sacınızı derım ben. keske bu kadar yanmadan acabılmıs olsaydım:kahve:

siyah saç zordur canım..sık sık oynanmaya gelmez.. çok sabredip ton ton açmak lazım..yoksa açıcılar mahfediyor..siyahı akıtmak zor...

bende 3 sene siyah saç kullandım çok sık boyuyordum sıkılıp renk değiştirmek istedim ama bende açılınca zarar göreceğinden korktum yinede gittim kuaföre açtılar üzerine bakır boyattım çok hoş oldu ve hiç yanmadı çok şaşırdım siyahın matlığından kurtuldum şimdi daha canlı saçlarım demekki açma işlemi saçtan saça değişiyor

kizlar su acicilarin resmin koyarmisiniz ben bilmiyorum lutfen

canım ben postişlerimi evde kendim boyadığımda açıcı kullanmıştım koleston kutusu beyaz bitek o var zaten diğerleri renkli

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını düplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yapıktan sonra karamel tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

Back