aynı universitedeki beni tarif ettinbenimde saclarım siyahtı uclarıda mavi ama 3 yıkamaya fln o maviler yeşil oldu
Konu sahibi arkadasim bak bir de bu var. Bu boyalar cok cabuk akiyor. Ben kardesimin saclarinin uclarini yesile boyamistim bir aya kalmadan o yesiller sari oldu.
Bak simdi hic aklimda yoktu benim de aklima soktunuz. Saclarim siyah acaba bende mi yapsam böyle.
ay benimde aklıma geldi şimdizaten sacı açıcı ile açıyorlar 2 yıkamaya fln akıyor kalıcı değil ha ben yeşilide severim dersen yaptır yeşilde fena olmuyor aslnda bee
Karar verdim kirmizi balyaj attiracagim.Hatta konu bile aciyorum onunla ilgili.
ben onuda yaptım oda turuncuya dönuyo
onerılerınız ıcın tesekkurler arkadaslar ben kuaforde yaptıracagım saclarımı kendım cook becerıksızımdırde:))) sımdı saclarımın resmını koyacagım suan mavı sıyah halınde fotodakı gıbı yalnız kahkuller yok, yanı varda bıraz uzadılar osebele yana yapıyorum artık daha ıyı duruyorlar yada tac kullanıoyorum .... sıyah rengın yakısıp yakısmadıgı konusundada sızlerden fıkır edınmek ıstıyorum yoksa hıc boyatmayayım yaa ....yada karamele felan doneyım Eki Görüntüle 138342
merhaba arkadaşlar ben saçlarımı mavi siyaha boyattım ancak daha onceden koyu sarı oldugu ıcın kahverengıye yaklastı rengı sımdı tekrar boyatmam gerek ...
ben soyle bır saç rengı ıstıyorum ancak nette buna daır bır bılgı veya bır resım bulamadım sıyah sac sacların en uc kısmına koyu mavi böyle laciverte yakın baleyaj ... bunun için sizce tekrar mavi siyaha boyatıp ucuna dediğim gibi koyu mavi baleyaj yaptırayım yoksa düz siyaha mı boyatıp mavi baleyaj yaptırayım??? saçlarında daha onceden boyle bırsey deneyen veya bukonuda bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılırmı??? hatta bunla ılgılı resım bılen varsa koyabılırmı :))) salı gunu boyatmayı dusunuyorum peki boya ıle baleyajı aynı gun yaptırmak mumkunmu????
Olsun en azindan bi denerim, olmazsa siyahla kapatirim tekrar.Ilgilendigin icin sag ol.
BayildimSiyah sac sana cok yakismis. Gerci diger hallerini görmedim ama siyah sac-beyaz ten ikilisini zaten severim o yüzden cok yakistirdim. Kahküller de ayri bir güzel. Karamele dönme bence.
saclarımda boya falan yok ama cok kuafore gıderım... boya ıle baleyaj aynı gun olmaz dıe bılıorm...
bu arada renkler super :))
gençkene saçımın her yanı masmaviydi aah ah gençlik ne renkler gördü saçım
olur aynı gün cnm.benim kuaförüm yapıyor ama bilmiyorum artık kuaföre göre değişirmi.ben yaptırmadım ama çok gördüm yaptıranı.kuaför arkadaşım çünkü.gittikçe görüyorum yanituh yaa bı 6 saatımı harcasam kuaforde yıne mı olmaz cook uzak bana kuafor cunku:) gercı saclarım cok uzun epey zaman alıyor
olur aynı gün cnm.benim kuaförüm yapıyor ama bilmiyorum artık kuaföre göre değişirmi.ben yaptırmadım ama çok gördüm yaptıranı.kuaför arkadaşım çünkü.gittikçe görüyorum yani
tuh yaa bı 6 saatımı harcasam kuaforde yıne mı olmaz cook uzak bana kuafor cunku:) gercı saclarım cok uzun epey zaman alıyor
ben oyle degısık sseylere bayılsamda maalesef hıc cesaret edemıyorum ucuk renklere yaa bende hevesımı uca baleyajla alacagım napıımmm
Aslinda KKdan sac acmayla ve boyamayla ilgili bir cok sey ögrenebilirsin. Burada her isini kendi gören hatunlar cok. Misal ben boyami, kesimimi kahkülümü her seyimi kendim yaparim. Hepsini de KKdan ögrendim.
En azindan sacini siyaha boyama isini hallet gerisini kuaför bir günde yapar. Saclarini, uclarini boyamayacak sekilde siyaha boyayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?