inşallah yapıyorlardır canım ya yoksa baleyajı yaptıramıcam gıbı gorunuyor neyse soracagım artık
sen izmire gel ben götüreyim seni kuaförüme canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yapıyorlardır canım ya yoksa baleyajı yaptıramıcam gıbı gorunuyor neyse soracagım artık
uçlarında o rengi taşıyacak cesaretin varsa etrafındaki bakış ve yorumlar umrunda deilse içinde kalmasın yap benim içimde kalmadı oh diyorum..içimde kalsaydı o renkli saçlı insanlara ağzı açık bakardım şimdi görmüorum bile umursamıyorum tadını çıkardım..bütün renklerin hemde =))
Helal valla Bi de genc yasta boyama derler saclarini. Genc yasta boyamicam da ne zaman boyayacagim pembeye, maviye, mora.
uçlarında o rengi taşıyacak cesaretin varsa etrafındaki bakış ve yorumlar umrunda deilse içinde kalmasın yap benim içimde kalmadı oh diyorum..içimde kalsaydı o renkli saçlı insanlara ağzı açık bakardım şimdi görmüorum bile umursamıyorum tadını çıkardım..bütün renklerin hemde =))
ınsallah guzel bır sonuc elde edebılırım , tabıkı aklında kalmasındansa cebınde olması daha ıyıdır
sen izmire gel ben götüreyim seni kuaförüme canım
saol canım ama benım boyle boyayabılme gıbı bır yetenegım ımkansız yok oyle boyle degıl yanı:)
bıde cok uzun saclarım neredeyse kalcamda o sebeble cok zor oluyor ,ama su uclarını boyamadan sıyaha boyatmak guzel fıkır kuafore soylerım bır bakalım nasıl bır yol ızleyecek...
valla katılıyorum kesinlikle ..içinde kalmasın ..genç yaşta yaşa yaşayabildiğini tadını çıkar =))
Iyi olur valla, bayilirim marjinal renklerdeki saclara.bi müddet sonra fotoğraflarımı eklerim görürsün renkli saçlarımı ...aynı dediğin gibi pembe mor turuncu yeşil mavi kırmızı =)) babam renk değirmeni derdi bana
inşallah yaptırınca koyacağım fotoyu. salı yaptırmayı dusunuyorum bakalım
Iyi olur valla, bayilirim marjinal renklerdeki saclara.
Rica ederim. Siyaha boyama isini birinden yardim alarak yapabilirsin. En kolay uygulanan renktir siyah. Sacin her yeri esit renk olur naparsan yap. Sana tavsiyem boyamadan önce yüzünü, boynunu kulaklarini bolca vazelinle. Siyah boyanin en kötü yani tene bulasmasi ve zor cikmasi.
sana bi tavsiyede bulunabilirim crayz =D tabi eğer yapacak cesaretin varsa söylerim
soyle bakayım merak ettım:)
canım ben kendım yapamam valla becerıklı hatunlarmışsınız:) ama been malesef beceremem o yuzden en ıyısı kuaforun ellerıne teslım edecegım kendımı
keşke becerebilsende kuaförlerin kazıklamalarına gelmesen
yok canım orduevınde yaptırıcam hem cok kalıtelı hem cooooook ucuz 20 tl ye loreal ıle boyuyorlar yani:)