• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saç mavi baleyajjj:)))

uçlarında o rengi taşıyacak cesaretin varsa etrafındaki bakış ve yorumlar umrunda deilse içinde kalmasın yap benim içimde kalmadı oh diyorum..içimde kalsaydı o renkli saçlı insanlara ağzı açık bakardım şimdi görmüorum bile umursamıyorum tadını çıkardım..bütün renklerin hemde =)):34:

Helal valla :46: Bi de genc yasta boyama derler saclarini. Genc yasta boyamicam da ne zaman boyayacagim pembeye, maviye, mora. :61:

Helal valla :46: Bi de genc yasta boyama derler saclarini. Genc yasta boyamicam da ne zaman boyayacagim pembeye, maviye, mora. :61:

bi müddet sonra fotoğraflarımı eklerim görürsün renkli saçlarımı ...aynı dediğin gibi pembe mor turuncu yeşil mavi kırmızı =)) babam renk değirmeni derdi bana

uçlarında o rengi taşıyacak cesaretin varsa etrafındaki bakış ve yorumlar umrunda deilse içinde kalmasın yap benim içimde kalmadı oh diyorum..içimde kalsaydı o renkli saçlı insanlara ağzı açık bakardım şimdi görmüorum bile umursamıyorum tadını çıkardım..bütün renklerin hemde =)):34:

ınsallah guzel bır sonuc elde edebılırım , tabıkı aklında kalmasındansa cebınde olması daha ıyıdır:46:

saol canım ama benım boyle boyayabılme gıbı bır yetenegım ımkansız yok oyle boyle degıl yanı:)
bıde cok uzun saclarım neredeyse kalcamda o sebeble cok zor oluyor ,ama su uclarını boyamadan sıyaha boyatmak guzel fıkır kuafore soylerım bır bakalım nasıl bır yol ızleyecek...

Rica ederim. :61: Siyaha boyama isini birinden yardim alarak yapabilirsin. En kolay uygulanan renktir siyah. Sacin her yeri esit renk olur naparsan yap. Sana tavsiyem boyamadan önce yüzünü, boynunu kulaklarini bolca vazelinle. Siyah boyanin en kötü yani tene bulasmasi ve zor cikmasi.

sana bi tavsiyede bulunabilirim crayz =D tabi eğer yapacak cesaretin varsa söylerim :61:

Rica ederim. :61: Siyaha boyama isini birinden yardim alarak yapabilirsin. En kolay uygulanan renktir siyah. Sacin her yeri esit renk olur naparsan yap. Sana tavsiyem boyamadan önce yüzünü, boynunu kulaklarini bolca vazelinle. Siyah boyanin en kötü yani tene bulasmasi ve zor cikmasi.

ay evet cok zor cıkarmış , kuaforde ılk sıyaha boyattıgımda jole surmuslerdı alnıma felan , sımdılık en cok ıstedıgım saclarımla ılgılı kahkullerımın tam percem gıbı uzaması hep tac takmak zorunda kalıyorum yahu :))) bıde bu kahkullerde boyatırken boyayı yuzume gozume gozume bulastırırmı acep

soyle bakayım merak ettım:)

ben saçımı oryalle bile kendim açardım...ama artık açıcı boyalar var önce onu cesaret edebilirsen yap 2 gün saçını dinlendir ...sora mısır çarşısına git jeans color marka marjinal saç boyaları var ve oksidan suyu ile o boyayı çok kez farklı tonlarda kullanabiliyorsun ben mor ile pembeyi öyle yapmıştım yıllar evveli :34:

canım ben kendım yapamam valla becerıklı hatunlarmışsınız:) ama been malesef beceremem o yuzden en ıyısı kuaforun ellerıne teslım edecegım kendımı

Benimde saçlarım siyah,ay bende çok istiyorum kızlar uçlarına lacivert yada kızıl :52: Özellikle lacivert harika duruyor :23: Ama ben burda boya bulamadım Edirne'de yani,öyle içimde kaldı :25: crazy sen yap ben anca fotolara bakayım,umarım istediğin gibi olur :31:

Back