• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saç mavi baleyajjj:)))

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben saçlarımı mavi siyaha boyattım ancak daha onceden koyu sarı oldugu ıcın kahverengıye yaklastı rengı sımdı tekrar boyatmam gerek ...
ben soyle bır saç rengı ıstıyorum ancak nette buna daır bır bılgı veya bır resım bulamadım sıyah sac sacların en uc kısmına koyu mavi böyle laciverte yakın baleyaj ... bunun için sizce tekrar mavi siyaha boyatıp ucuna dediğim gibi koyu mavi baleyaj yaptırayım yoksa düz siyaha mı boyatıp mavi baleyaj yaptırayım??? saçlarında daha onceden boyle bırsey deneyen veya bukonuda bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılırmı??? hatta bunla ılgılı resım bılen varsa koyabılırmı :))) salı gunu boyatmayı dusunuyorum peki boya ıle baleyajı aynı gun yaptırmak mumkunmu????

Off harika olur. :52: Ama saclarinin tamami kömür siyahi olmali. Kolestonun 2 numarali siyahiyla bu rengi elde edebilirsin. Uclarini kuaföre yaptirsan daha iyi olur cünkü ilk önce acilmasi gerekebilir. Ha uclarini ben kendim yaparim dersen palettenin ve kolestonun acicilari var önce onlarla acip üzerine lacivert ya da koyu mavi boya sürmelisin. Koyu mavi boyayi da parfümerilerden bulabilirsin. Onlarda marketlerde bulamayacagin boya markalari var. Kirmizi, pembe, mavi, yesil, mor hepsi var. :51:
Bu sac rengine ulasmak öyle cok zor degil. Sadece uclarinin biraz acilmasi gerekebilir o kadar.
Resim bulabilirsem yüklerim.

aynı universitedeki beni tarif ettin :27: benimde saclarım siyahtı uclarıda mavi ama 3 yıkamaya fln o maviler yeşil oldu :27:

aynı universitedeki beni tarif ettin :27: benimde saclarım siyahtı uclarıda mavi ama 3 yıkamaya fln o maviler yeşil oldu :27:

Konu sahibi arkadasim bak bir de bu var. Bu boyalar cok cabuk akiyor. Ben kardesimin saclarinin uclarini yesile boyamistim bir aya kalmadan o yesiller sari oldu.

Bak simdi hic aklimda yoktu benim de aklima soktunuz. Saclarim siyah acaba bende mi yapsam böyle. :27:

Konu sahibi arkadasim bak bir de bu var. Bu boyalar cok cabuk akiyor. Ben kardesimin saclarinin uclarini yesile boyamistim bir aya kalmadan o yesiller sari oldu.

Bak simdi hic aklimda yoktu benim de aklima soktunuz. Saclarim siyah acaba bende mi yapsam böyle. :27:

ay benimde aklıma geldi şimdi :27: zaten sacı açıcı ile açıyorlar 2 yıkamaya fln akıyor kalıcı değil ha ben yeşilide severim dersen yaptır yeşilde fena olmuyor aslnda bee:27:

ay benimde aklıma geldi şimdi :27: zaten sacı açıcı ile açıyorlar 2 yıkamaya fln akıyor kalıcı değil ha ben yeşilide severim dersen yaptır yeşilde fena olmuyor aslnda bee:27:

Karar verdim kirmizi balyaj attiracagim. :52: Hatta konu bile aciyorum onunla ilgili. :66:

Mavi siyah çok koyu bir renk tatlım . Ten rengin uygun mu bu renge , sonra kapkara görünebilirsin :26:

onerılerınız ıcın tesekkurler arkadaslar ben kuaforde yaptıracagım saclarımı kendım cook becerıksızımdırde:))) sımdı saclarımın resmını koyacagım suan mavı sıyah halınde fotodakı gıbı yalnız kahkuller yok, yanı varda bıraz uzadılar osebele yana yapıyorum artık daha ıyı duruyorlar yada tac kullanıoyorum .... sıyah rengın yakısıp yakısmadıgı konusundada sızlerden fıkır edınmek ıstıyorum yoksa hıc boyatmayayım yaa ....yada karamele felan doneyım $179070_1797379932455_1178435059_2069228_2655895_n.jpg

:27: ben onuda yaptım oda turuncuya dönuyo:27:

Olsun en azindan bi denerim, olmazsa siyahla kapatirim tekrar. :21: Ilgilendigin icin sag ol. :71:

onerılerınız ıcın tesekkurler arkadaslar ben kuaforde yaptıracagım saclarımı kendım cook becerıksızımdırde:))) sımdı saclarımın resmını koyacagım suan mavı sıyah halınde fotodakı gıbı yalnız kahkuller yok, yanı varda bıraz uzadılar osebele yana yapıyorum artık daha ıyı duruyorlar yada tac kullanıoyorum .... sıyah rengın yakısıp yakısmadıgı konusundada sızlerden fıkır edınmek ıstıyorum yoksa hıc boyatmayayım yaa ....yada karamele felan doneyım Eki Görüntüle 138342

Bayildim :69: Siyah sac sana cok yakismis. Gerci diger hallerini görmedim ama siyah sac-beyaz ten ikilisini zaten severim o yüzden cok yakistirdim. Kahküller de ayri bir güzel. Karamele dönme bence.

merhaba arkadaşlar ben saçlarımı mavi siyaha boyattım ancak daha onceden koyu sarı oldugu ıcın kahverengıye yaklastı rengı sımdı tekrar boyatmam gerek ...
ben soyle bır saç rengı ıstıyorum ancak nette buna daır bır bılgı veya bır resım bulamadım sıyah sac sacların en uc kısmına koyu mavi böyle laciverte yakın baleyaj ... bunun için sizce tekrar mavi siyaha boyatıp ucuna dediğim gibi koyu mavi baleyaj yaptırayım yoksa düz siyaha mı boyatıp mavi baleyaj yaptırayım??? saçlarında daha onceden boyle bırsey deneyen veya bukonuda bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılırmı??? hatta bunla ılgılı resım bılen varsa koyabılırmı :))) salı gunu boyatmayı dusunuyorum peki boya ıle baleyajı aynı gun yaptırmak mumkunmu????

saclarımda boya falan yok ama cok kuafore gıderım... boya ıle baleyaj aynı gun olmaz dıe bılıorm...

bu arada renkler super :))

Olsun en azindan bi denerim, olmazsa siyahla kapatirim tekrar. :21: Ilgilendigin icin sag ol. :71:

Bayildim :69: Siyah sac sana cok yakismis. Gerci diger hallerini görmedim ama siyah sac-beyaz ten ikilisini zaten severim o yüzden cok yakistirdim. Kahküller de ayri bir güzel. Karamele dönme bence.

teşekkurler canımmmm :))) ıyı bır cesaretlendım sımdı dedıgım sac ıcın...
ama bır arkadaş boya ıle baleyaj aynı gun olmaz demış tuh yaaa çok uzuldum gıdecegım kuafor bana uzak bır kuafor cunku:(hıc mı olmaz acaba:)))

saclarımda boya falan yok ama cok kuafore gıderım... boya ıle baleyaj aynı gun olmaz dıe bılıorm...

bu arada renkler super :))

tuh yaa bı 6 saatımı harcasam kuaforde yıne mı olmaz cook uzak bana kuafor cunku:) gercı saclarım cok uzun epey zaman alıyor

gençkene saçımın her yanı masmaviydi aah ah gençlik ne renkler gördü saçım:61:

tuh yaa bı 6 saatımı harcasam kuaforde yıne mı olmaz cook uzak bana kuafor cunku:) gercı saclarım cok uzun epey zaman alıyor
olur aynı gün cnm.benim kuaförüm yapıyor ama bilmiyorum artık kuaföre göre değişirmi.ben yaptırmadım ama çok gördüm yaptıranı.kuaför arkadaşım çünkü.gittikçe görüyorum yani

olur aynı gün cnm.benim kuaförüm yapıyor ama bilmiyorum artık kuaföre göre değişirmi.ben yaptırmadım ama çok gördüm yaptıranı.kuaför arkadaşım çünkü.gittikçe görüyorum yani

inşallah yapıyorlardır canım ya yoksa baleyajı yaptıramıcam gıbı gorunuyor neyse soracagım artık

Aslinda KKdan sac acmayla ve boyamayla ilgili bir cok sey ögrenebilirsin. Burada her isini kendi gören hatunlar cok. Misal ben boyami, kesimimi kahkülümü her seyimi kendim yaparim. Hepsini de KKdan ögrendim.
En azindan sacini siyaha boyama isini hallet gerisini kuaför bir günde yapar. Saclarini, uclarini boyamayacak sekilde siyaha boyayabilirsin.

:1: ben oyle degısık sseylere bayılsamda maalesef hıc cesaret edemıyorum ucuk renklere yaa bende hevesımı uca baleyajla alacagım napıımmm:8:

uçlarında o rengi taşıyacak cesaretin varsa etrafındaki bakış ve yorumlar umrunda deilse içinde kalmasın yap benim içimde kalmadı oh diyorum..içimde kalsaydı o renkli saçlı insanlara ağzı açık bakardım şimdi görmüorum bile umursamıyorum tadını çıkardım..bütün renklerin hemde =)):34:

Aslinda KKdan sac acmayla ve boyamayla ilgili bir cok sey ögrenebilirsin. Burada her isini kendi gören hatunlar cok. Misal ben boyami, kesimimi kahkülümü her seyimi kendim yaparim. Hepsini de KKdan ögrendim.
En azindan sacini siyaha boyama isini hallet gerisini kuaför bir günde yapar. Saclarini, uclarini boyamayacak sekilde siyaha boyayabilirsin.

saol canım ama benım boyle boyayabılme gıbı bır yetenegım ımkansız yok oyle boyle degıl yanı:)
bıde cok uzun saclarım neredeyse kalcamda o sebeble cok zor oluyor ,ama su uclarını boyamadan sıyaha boyatmak guzel fıkır kuafore soylerım bır bakalım nasıl bır yol ızleyecek...

Back