Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasiyah saç boya tavsiyeleriniz(resimli)
kızlar saçımı boyatmak istiyorum ama ne rengine nede gölgemi,röflemi,balyajmı vs.ne yapacağıma karar veremedim.ilk kez boyatıcam önerileriniz bekliyorum.saçımın resmini ekliyorum
Doğal saç rengini beğendim canım.Bence hiç bir renk insanın doğal saç renginden güzel değil.Boşuna boyayıp kıyma güzelim saçlarına ama yinede son karar sana kalmış =))
Doğal saç rengini beğendim canım.Bence hiç bir renk insanın doğal saç renginden güzel değil.Boşuna boyayıp kıyma güzelim saçlarına ama yinede son karar sana kalmış =))
Sarı parlayan kahverengi
Sakın oynama saçlarınla çoğu insan sarı yansımaları olan kahve istiyor.Senin doğuştan öyle ne güzel.Birdaha bu tonu yakalayamazsın boyatırsan.Hele siyah yaparsan saçlarının doğal rengine elveda de.
Sarı parlayan kahverengi
Sakın oynama saçlarınla çoğu insan sarı yansımaları olan kahve istiyor.Senin doğuştan öyle ne güzel.Birdaha bu tonu yakalayamazsın boyatırsan.Hele siyah yaparsan saçlarının doğal rengine elveda de.