• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç bana yakışırmı?

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba benim saçım şu anda açık kumral ama yüzümü renksiz soluk gösterdiğini düşünüyorum ve siyaha boyamak istiyorum sizce nasıl olur açık buğday tenli ve mavi gözlüyüm bir yandan da sarıyıda çok sevdiğim için sarımı yapsam diyorum yani siyahmı sarımı daha iyi olur:17:

Son düzenleme:
bi foto koy cnmm daaha net tahmnlerde bulunalım ama ben siyah yapma derim;) sakınn haa vazgecmeside zormus hemm... kahveler olablr r karameller olablr hemde mavi gözlüsün bakırlar olablrr cok hoş durur cnm;) sen bi foto koy önerelm :)

bu sayede resim yüklemeyide öğrenmiş oldum tşk ederim ya:)))

Eklentiler

• $316172_10150297211657860_827202859_7562532_4966641_n.jpg
    $316172_10150297211657860_827202859_7562532_4966641_n.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
koyu renk isityorum ama denediğim zaman hep kızıl yansımaları oldu oyüzden siyah gibi düz bir renk olsun dedim ama vazgeçtim dinleyim seni cnm sence ne renk yapayım hangi ton yakışır ki başka. sarı çokmu kapatır mesela:kkk:

koyu renk isityorum ama denediğim zaman hep kızıl yansımaları oldu oyüzden siyah gibi düz bir renk olsun dedim ama vazgeçtim dinleyim seni cnm sence ne renk yapayım hangi ton yakışır ki başka. sarı çokmu kapatır mesela:kkk:

yok hayatım kapamazz ama kaşların koyu renkmiii? ona göre sarıı belirlemek lazım açıkk sarılar olmazz ;) koyu sarılarr güzel olurr kızılmızıl yansıma istemiyosanda küllü boyaları tercih edeblrsn:)

yok hayatım kapamazz ama kaşların koyu renkmiii? ona göre sarıı belirlemek lazım açıkk sarılar olmazz ;) koyu sarılarr güzel olurr kızılmızıl yansıma istemiyosanda küllü boyaları tercih edeblrsn:)

siyah illetine bulaşma aman[/QUOTvalla yarın alıp boyucaktım hiç bulaşmayım doğru söylüyorsunuz en iyisi önerdiğin rengi deneyim aklıma yattı çok tşk cvplar için arkadaşlar.

Son düzenleme:
Back