Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alveresin Kan sulandırıcı etkisi var içerdiği maddelerden dolayı. Muhtemelen içinizdeki eski pis kan dökülmüştür. Endişelenmeyin.
Merhaba ben de bu ay aynı sizinki gibi bir durum yaşadım. Gelişmelerden haberdar edebilir misinizlütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi geve kalmayı istemiyorum regl daha tam başlamadan ağrım varken arveles içtim ağrı kesici ve regl kanım siyah bir sekilde geldi 2 3 gün az bi sekilde geldı ve bitti hic böyle olmamıstı nedeni nedir acaba?
test yaptıgımda negatif gösterdi insallah kötü bir sey yoktur diğer regl günümü beklicemMerhaba ben de bu ay aynı sizinki gibi bir durum yaşadım. Gelişmelerden haberdar edebilir misiniz
Siyah kan içerdeki eski kanın renk değiştirmesiyle oluyor diye biliyorum, geçenki adetinden kalanlar muhtemelen. Tekrar adet görürsün muhtemelen. Ama enfeksiyon şüphesi de olabiliyormuş canım başka belirtilerin var mı? Gebelik riskin yoktur herhaldelütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi geve kalmayı istemiyorum regl daha tam başlamadan ağrım varken arveles içtim ağrı kesici ve regl kanım siyah bir sekilde geldi 2 3 gün az bi sekilde geldı ve bitti hic böyle olmamıstı nedeni nedir acaba?
Korunuyor musunuz pekitest yaptıgımda negatif gösterdi insallah kötü bir sey yoktur diğer regl günümü beklicem
hayır geri çekilmeliKorunuyor musunuz peki
başka belirtim yok test negatif yine yapıcam 1 hafta sonra insallah yoktur öyle bir riskSiyah kan içerdeki eski kanın renk değiştirmesiyle oluyor diye biliyorum, geçenki adetinden kalanlar muhtemelen. Tekrar adet görürsün muhtemelen. Ama enfeksiyon şüphesi de olabiliyormuş canım başka belirtilerin var mı? Gebelik riskin yoktur herhalde
Bahsettiğiniz siyah renkli kanama olup bittikten sonra test yapıp negatif çıktıysa içiniz rahat olsun. Ben doğum kontrol hapı kullanmadan önceki dönemlerde de eşim geri çekiliyordu ve hiç gebe kalmadımhayır geri çekilmeli
Bir şey olmaz canım obu adetten bile sayma vücut kalanı atmış dışarı işte. Yakınlarda kanaman olur bencebaşka belirtim yok test negatif yine yapıcam 1 hafta sonra insallah yoktur öyle bir risk
düşük yapmış olabilir miyim acaba ya onu merak ediyorum adet günümde geldi tam 6 gün oldu ofBir şey olmaz canım obu adetten bile sayma vücut kalanı atmış dışarı işte. Yakınlarda kanaman olur bence