siyah pantolon

hburan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
895
443
103
38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.

38 beden kalıba gore 40 da olabilir. Dar paça olmayan siyah pantolon arıyorum. Yanında uygun fiyatlı başka renklerde olabilir. Resimli ve fiyatlı paylaşım yaparsanız sevinirim.
Bende siyah tüllü pantolon etek var biraz abiye ama çok şık düşünürseniz foto atabilirim

dar paça derken strec saran degıl fakat bılekte bıten model var bır tane bende

dar paca olmasin derken ispanyol paca mi, boru paca mi ariyorsun, yoksa bol paca mi? foruma sık giriyor musun bilmem ama mesajimi okursan alinti yaparak cevaplar misin. hangi sehirdesin? kargoyu odeyemem. fotograf paylasirim ama.

dar paca olmasin derken ispanyol paca mi, boru paca mi ariyorsun, yoksa bol paca mi? foruma sık giriyor musun bilmem ama mesajimi okursan alinti yaparak cevaplar misin. hangi sehirdesin? kargoyu odeyemem. fotograf paylasirim ama.
Boru paça veya bol pacada olabilir.İstanbul dayım foruma sık girerim.

Resim gorebilir miyim beden ve fiyat bilgisiyle birlikte

gunaydin. bir iki saat icinde foto yukleyecegim. fiyat icin ne dusunuyorsun? kumas mi kanvas mi yazlik mi kislik mi? bir de baska renk olabilir demissin. kot olarak buz mavisi ve koyu mavi var. bej ve fume var. bir de ben daha once hic alis veya veris yapmadim. proseduru bilmiyorum. biraz bahsedersen sevinirim. mesela pantolonlar sana uymazsa ne yapiyorsun? 38 ve 40 iki farkli beden cunku. kusura bakma bilmedigim ve seni de madur etmemek icin soruyorum

resimleri cektim ama ekleyemedim. cok uzun surmesi normal mi? 2.3. dk da yuklenmedi tek resim

Resimlerin boyutu büyük olabilir veya internetiniz yavaş olabilir

sanirim iki kere ekledim. 3 tane yukledim siyahlardan. ilk kez resim ekliyorum o yuzden pek bilemedim . sarjim az kaldi. takinca digerlerini de eklerim. özelliklerini yazarim

resimleri yukledim. boru paca genellikle. sadece bir tanesi ispanyol paca. iki tanesi kislik kumas kadife gibi sicak tutan cinsten digerleri mevsimlik kumas. bedenler 38. bazilarinda 40 42 yaziyor ama.

bir iki farkli renk daha ekledim dolaptan cikartmisken. senin kac tane ihtiyacın var hangisini dusunursun?

Eklentiler

• 20150902_125822.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 20150902_125327.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20150902_130321.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20150902_125655.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20150902_125220.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 43
Teşekkürler cnm aradığım tarzda değiller malesef

Bende lcw marka 38-40 uyumlu bol paça pantolon var.
onun yanında koton marka beyaz ve tarçın rengi iki pantolon da var tarçın olan boru paça. bu renkleri düşünürseniz hepsinin toplu resmini ekleyebilirim.

lekesi vs yoktur ışıktan soluk çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…