Sivilceli Ciltler Siyah Noktalarınızdan Hemen Kurtulun !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nymph_nymph

aklıma gelişini seveyim..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
35
0
kızlar nette dolanırken şimdi buldum bu videoyu..kullanan veya yapan var mı bilmiyorum paylaşayım dedim.

Tek yapmanız gereken pasta jelatinini mikrodalgada 10 saniye bekletip eriterek burnunuza sürmek kuruyunca jelatini burnunuzdan çıkarmak hem de tüm siyah noktalarınızla beraber!
(pasta jelatinini nerden bulcam bilmiyorum ama...)

video linki: Siyah Noktalarınızdan Hemen Kurtulun! makyajlikiz.com on Vimeo

şimdiden kolay gelsin

ben yapdın %5 kadar bı etkısı oluyo onun içinde değmez belkı diger arkadaşlarda daha çok etkı eder ama bende ve arkadaşlarımda etkı etmedi

acaba pastaneden istesek olurmuki* videoyu bende izlemiştim ama onun pasta jelatini olduğunu farketmemişimm.etkisi çok iyi gibi duruyor.öyle çabuk kurtulunsa ne güsel olur.(

acaba pastaneden istesek olurmuki* videoyu bende izlemiştim ama onun pasta jelatini olduğunu farketmemişimm.etkisi çok iyi gibi duruyor.öyle çabuk kurtulunsa ne güsel olur.(

bilmiyorumki canım ben yarın alışveris merkezine gidecem bulursam alıp yapacam.etkisi var gibi görünüo emin değilim okadar burun bandı kullandım bana mısn demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…