Maske Tarifleri Siyah noktalarınıza veda edin=)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
türk kahhvenizin telvesini sakın atmayın kızlar...telveyi alın ve temizlenmiş cildinize masaj halınde uygulayın,özelliklede
burun ve cevresindeki o gıcıkk siyah noktalara yogun bir sekilde uygulayın.haftada bir kez uygulayın sonuç sizi şaşkına cevirecektir.ben kefiilim kızlar debeyin farkı göreceksiniz...

canım merhaba ne kadar bekletmemiz lazım yanaklara da yapsak olur mu ki????

arkadaş ne kadar bekletmemiz gerektiğini yazmamış ama 5 dk yeterlidir diye düşünüyorum. yüze uygulandığına göre yanaklarını da yapabilirsin. ben pek fazla işe yaradığını düşünemiyorum ama denemek lazım.

Annemde her kahve içtikten sonra yapar aynısı bana da der yap bak kızım yararını görürsün diye..Ama hiç denememiştim deneyeyim bari artık:)) Bu arada annemin cildi tertemizdir işe yarıyor demekki

Ben bu kahve telvesini her zaman ellerime sürerim bekletirim..yıkadıktan sonra ellerim pamuk gibi olurr aynı zamanda ışıl ışıl parlar, ama yüzüme denememiştim.. D yüzümede denicem

Son düzenleme:
Bende yapıyorum bunu boşa gitmesin diye dibi. Hakikaten burnumun üzerindeki siyah noktaları hemen küçülttü ama devamlı yapmıyorum ne zaman içersem o zaman anca.:128:

ben yesil mercimek suyunu tavsıye edıyorum.. mercimeği kaynattıktan sonra suyun ılımasını bekleyın ve pamukla cildinize sürün sonuc harika

ben yesil mercimek suyunu tavsıye edıyorum.. mercimeği kaynattıktan sonra suyun ılımasını bekleyın ve pamukla cildinize sürün sonuc harika

mercimek suyu ziyan oldu keşke 2 saat önce bileydim :) bir daha ki sefere artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…