Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
türk kahhvenizin telvesini sakın atmayın kızlar...telveyi alın ve temizlenmiş cildinize masaj halınde uygulayın,özelliklede
burun ve cevresindeki o gıcıkk siyah noktalara yogun bir sekilde uygulayın.haftada bir kez uygulayın sonuç sizi şaşkına cevirecektir.ben kefiilim kızlar debeyin farkı göreceksiniz...
türk kahhvenizin telvesini sakın atmayın kızlar...telveyi alın ve temizlenmiş cildinize masaj halınde uygulayın,özelliklede
burun ve cevresindeki o gıcıkk siyah noktalara yogun bir sekilde uygulayın.haftada bir kez uygulayın sonuç sizi şaşkına cevirecektir.ben kefiilim kızlar debeyin farkı göreceksiniz...
arkadaş ne kadar bekletmemiz gerektiğini yazmamış ama 5 dk yeterlidir diye düşünüyorum. yüze uygulandığına göre yanaklarını da yapabilirsin. ben pek fazla işe yaradığını düşünemiyorum ama denemek lazım.
Annemde her kahve içtikten sonra yapar aynısı bana da der yap bak kızım yararını görürsün diye..Ama hiç denememiştim deneyeyim bari artık:)) Bu arada annemin cildi tertemizdir işe yarıyor demekki
Ben bu kahve telvesini her zaman ellerime sürerim bekletirim..yıkadıktan sonra ellerim pamuk gibi olurr aynı zamanda ışıl ışıl parlar, ama yüzüme denememiştim.. D yüzümede denicem
Bende yapıyorum bunu boşa gitmesin diye dibi. Hakikaten burnumun üzerindeki siyah noktaları hemen küçülttü ama devamlı yapmıyorum ne zaman içersem o zaman anca.:128: