Sivilceli Ciltler siyah noktalarını güzellik salonlarında aldıran var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eglantine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
11
0
arkadaşlar siyah noktalarını güzellik salonlarnda aldıran var mı ben aldırmayı düşünüyorum ama cildime zarar verebilir die korkuorum...yardım edersenz sevinirim

cnm siyah noktalar nasil aldiriliyor ki?fisfisfis benim bu siralar burun ve cevresinde siyah noktalar belirdi, eczaneden clean &clear almayi dusunuyorum. umarim faydasi olur..

ben duzenli olarak her ay gidiyorum. ama mutlaka arada kesinlikle 4 hafta oynamasi gerekiyor.
islemide yazayim neler yaptigini. (bilmiyorum ama tr dede oyle yapiyorlarmi)
oncelikle sorman gereken su: buhar banyosu yapiyorlarmi. (saKIN buhar banyosu yaptirmadan cikarmalarina izin verme)
once yuzunu temizliyorlar daha sonra yuzune temizleyici gibi bisey suruyorlar ve yaklasik 20 dk buhar in altinda bekliyorsun
sonra havluyu soguk suyla islatip yuzune koyup biraz bastiriyorlar. daha sonra siyah noktalari temizliyorlar ve bi kac alet var.
biri boyle sanki elektrikli supurge gibi onunla yapiyorlar
sonra yuvarlak fircaya benzeyen bisey var donuyor onunla heryerini gezdiriyorlar tabi bunlarin ikisi elektriktli
sonra peeling surup bekletiyorlar sonrada sicak suyla havluyu islatip yuzune bastiyorlar.
sonra maske suruyorlar
ve en superi masajjjj geliyor

iste ben her ay bunu yapiyorum ve inan bana cok cok memnunum
ilk gittigimde 7-8 tane felan yok etmisti git gide azaldi
ustelik zamanla siyah noktalar derinlesmeden hemen cikiyor ama ayda bir gitmen gerekiyor

herkesin yuzu farkli oldugu icin bilemeyecegim ama benim kuzenimin yuzu cok kizariyor ama yaklasik 2 saatte gidiyor benimki pek kizarmiyor yerel yerel kizariyor ama oda yarim saat felan suruyor

iste benden bu kadar umarim isine yarar:)
ama tavsiye edeirm gercekten

not: sakin unutma buhari mutlaka sor ve sakin kimyasal peeling yaptirma

kimyasal peeling yaptirdigin zaman yuzundeki ust deri kalkiyor ve 3 gun yuzune su deymeyecek ustelik cok kotu oluyor bunlari sakin sormayi unutma

ben bizzat dermotoloğa cilt dr.na gidiyorum ve çok memnunum biraz acılı bir operasyon ama süper bir ciltle hakkını veriyor

operasyon sırası ile şöyle ;
ben makyaj yapmadığım için öyle tefarruatlı bir temizleme işlemi uygulanmıyor sadece seyreltilmiç alkolle siliniyor ve buhar makinasının karşısında 30 dk bekletiliyor sonra direkt beklemeden büyüteç altında spatulaya benzer bir aletle siyah noktalar temizleniyor biraz acılı bir temizlik en son saf alkollü kocaman bir pamukla dezenfekte edliyor işlem bitti.

sonrasında çoook kızarık sanki hiç iyileşmiyeckmiş gibi bir görüntü oluyor 2. gün kabuklanıyor 7.gün kabuklar dökülüyor misss gibi cilt kalıyor geride.

ben de bir kere gitmiştim buhar banyosuyla yapılmıştı ama sanırım pek uzman değildi yapan ya da benim cildim fazla hassas heralde çünkü göz altlarım burnumun etrafı mosmor olmuştu :KK43:

ben de düşnüyorum gitmeyi evde yapılan yöntemler bi işe yaramıyo ya da ben beceremiyorum buhar banyosu olayını. güzellik salonundaki bayan bana 6 ay gider bu sana demişti.bakalım görcez..
buhar banyosu çok zor olmuyordur dimi kızlar ??

buhar banyosunun aslında cildi cok zorladığını ve zararlı oldugunu duymuştum cildinizle cok oynatmayın bence..sanki annelerimiz nenelerimiz bunbları mı bilirdi ..cilt genetiktir ve yediğimiz şeylerle alakalıdır güzelliği yani istedigmizi kadar bakım yaptıralım oturup çikolata çekirdek kızartma yersek olmaz tabi ki..bence cildinizi düzenli yıkayıp temizleyin siyah noktalat için de nivea visage ın siyah nokta bantları var apıştırın hemen çıkarıyor noktaları..

buhar banyosunun aslında cildi cok zorladığını ve zararlı oldugunu duymuştum cildinizle cok oynatmayın bence..sanki annelerimiz nenelerimiz bunbları mı bilirdi ..cilt genetiktir ve yediğimiz şeylerle alakalıdır güzelliği yani istedigmizi kadar bakım yaptıralım oturup çikolata çekirdek kızartma yersek olmaz tabi ki..bence cildinizi düzenli yıkayıp temizleyin siyah noktalat için de nivea visage ın siyah nokta bantları var apıştırın hemen çıkarıyor noktaları..

ama benim burun kısmınmda baya var siyah nokta işe yarar mı bu bantlar ya?
bant kullanan var mı arkadaşlar?

:eek:klava:
cnm siyah noktalar nasil aldiriliyor ki?fisfisfis benim bu siralar burun ve cevresinde siyah noktalar belirdi, eczaneden clean &clear almayi dusunuyorum. umarim faydasi olur..

CNM BEN GİTTİM ALDIRMAYA BİDAHADA TÖVBE ETTİM..ÖYLE SIRADAN Bİ YERDE DEĞİLDİ GİTTİĞİM AMA Bİ ŞOK YAŞADIM KADIN ELİYLE TIRNAKLAYARAK SIKMAZMI DEDİM NAPIYOSUN?:kızgın:EE BÖYLE ANCAK KÖKTEN ÇIKAR DEDİ...DEDİM BENDE BİLİRİM EVDE ONU YAPMAYI BEN VAKUMLA ÇEKİLİYO DİYE BİLİYODUM DEDİM KALKTIM ÇEKTİM GİTTİM..HEM OKADAR PARA ALIYOLAR HEMDE CAHİL CAHİL İŞ YAPIYOLAR...YAPTIRMA DEMİYORUM AMA İŞLEME BAŞLAMADAN ÖNCE ANLAT DERDİNİ İİCE NAPICAKLARINI ÖĞREN BEN İŞİNİ BİLİR KARİŞMİM DEDİM BURNUMDAKİ İZ GEÇENE KADAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM :eek:klava:

arkadaşlar önemli olan gittiğiniz yerin kalitesi işi yapan uzmanın becerisi profesyonelliğine ve iyi ürün kullanmlarına bağlısengözlerimebaksanab
ben cilt bakım kursunada gittim
verilen buharda (buhar banyosu aletininde dezenfeksiyonu önemli ) cildiniz öyle bir neme sahip oluyo uzun bi süre nemlendirici krem ihtiyacı bile duymuyosunuz:1rolleyes:
onun haricinde siyah nokta işi bilmeyenin elinde sakıncalı yüzünüz delik deşik olabilir iz kalabilir mikrop kapabilir fisfisfis
yüzeysel bi siyah nokta temizliği kullanılan ürünlerde profesyonel oldumu ve ayrıca masaj
cilt bakımı süper bişeyhihoyyyt
ama dediğim gibi dikkat bilmediğiniz küçük yerlere gitmeyin:sm_confused:
biraz pahalı olabilir ama verdiğinizede değsin öyle değilmi:sm_confused:
sonrasında bu siyah noktalardan kurtulmak için ise haftada bir peeling inizi sonra maskenizi yaparsınız zaman içerisinde görün bakın siyah noktalar nasıl azalıyo:lepi:

canım maskeden kastın kil maskesimihihoyyyt

nasıl istersen kilinde gözenek sıkılaştırma özelliği var sonuçta ama cildin kuru ise veya hassas kullanma derim
yani cilt tipine uygun hem gözenek sıkılaştıran hem de bakım yapan bi maske
atıyorum bir hafta kil yaparsın öbür hafta nem maskesi (nem maskesine kışın daha çok ihtiyaç oluyo)
:lepi:

Bende güzellik salonunda cilt bakımı yaptırdım bir kaç kez, bir ara yüzümü sivilceler siyah noktalar basmıştı.. Önce temizleme, sonra buhar banyosu ki bu buhar banyosunu evde yapamıyoruz çünkü bildiğim kadarıyla o ozan buharı.. sonra siyah noktalar temizleniyor ancak elle tırnaklarla değil kesinlikle aletlerle yapan iyi bir ye olmalı.. Benim yüzüm hiç kabuk tutmadı biraz kızarıklık bir kaç saat içinde geçiyor zaten.. Daha sonra evde cilde uygun bakım temizleme peeling ve maske.. Bir süre sonra cildinizde kalıtsal bir durum değilse bu geçiyor tabi düzenli bakım sonucunda.. Yüzünüzü temizlemek için de mutlaka makyaj yapmaya gerek yok, gün içinde havadaki onca toz hava kirliliği vs bir sürü nedenle cilt kirleniyor..
Bantlardan bende kullandım ama çok kısa süreli çözümler onlar, sonra daha fazla oldular..

her ay cilt bakımına da cüzdan dayanmaz yahu. ben 2 defa yaptırmıştım heves edip bundan 2-3 sene önce. 6 ay arayla. 50 ytlydi içime oturduydu. arkadaşın anlattığı işlemlerden geçtim eyvallah çok güzel de herşey eski halini alıyor 6 ay sonra. ne anladım ben ondan.

nasıl istersen kilinde gözenek sıkılaştırma özelliği var sonuçta ama cildin kuru ise veya hassas kullanma derim
yani cilt tipine uygun hem gözenek sıkılaştıran hem de bakım yapan bi maske
atıyorum bir hafta kil yaparsın öbür hafta nem maskesi (nem maskesine kışın daha çok ihtiyaç oluyo)
:lepi:

canım nem maskesinden kastın nedir?

bi de bir Allahın kulu bana şu peelingin ne olduğunu anlatsın lütfen :1no2:
ben innovanın kil maskesini yapıyorum haftada 1, seba medin aloevera jelini de günlük nemlendirici olarak kullanıyorum. karma cildim var ama geneli kuru çatır çatır. peeling dediğiniz şey gerekli mi??? siyah noktalar t bölgesinde var sırf, innovanın maskesi iyi geldi biraz.

X