Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buhar banyosunun aslında cildi cok zorladığını ve zararlı oldugunu duymuştum cildinizle cok oynatmayın bence..sanki annelerimiz nenelerimiz bunbları mı bilirdi ..cilt genetiktir ve yediğimiz şeylerle alakalıdır güzelliği yani istedigmizi kadar bakım yaptıralım oturup çikolata çekirdek kızartma yersek olmaz tabi ki..bence cildinizi düzenli yıkayıp temizleyin siyah noktalat için de nivea visage ın siyah nokta bantları var apıştırın hemen çıkarıyor noktaları..
cnm siyah noktalar nasil aldiriliyor ki?fisfisfis benim bu siralar burun ve cevresinde siyah noktalar belirdi, eczaneden clean &clear almayi dusunuyorum. umarim faydasi olur..
canım maskeden kastın kil maskesimihihoyyyt
sonrasında bu siyah noktalardan kurtulmak için ise haftada bir peeling inizi sonra maskenizi yaparsınız zaman içerisinde görün bakın siyah noktalar nasıl azalıyo:lepi:
canım maskeden kastın kil maskesimihihoyyyt
nasıl istersen kilinde gözenek sıkılaştırma özelliği var sonuçta ama cildin kuru ise veya hassas kullanma derim
yani cilt tipine uygun hem gözenek sıkılaştıran hem de bakım yapan bi maske
atıyorum bir hafta kil yaparsın öbür hafta nem maskesi (nem maskesine kışın daha çok ihtiyaç oluyo)
:lepi: