- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
-
- Konu Sahibi Canm oglmmm
komedon aletıyle temızlemek gerek burun bolgesı sıkılmaz genıs gozenek sıyah noktadan cok daha kotu duruyorİyi akşamlar...
Biliyorum dert değil ama çok takıntı haline getirdim sürekli aynanın karşısında saatlerce kendime bakıyorum.
Aşırı derecede beyaz tenliyim, burnum ve çevresi Sinay nokta dolu,çekildiğim fotoğraflarda bile belli oluyorlar. Ara sıra sıkıyorum sonrada palyaço gibi burnum kıpkırmızı dolanmak zorunda kalıyorum.
lütfen uyguladığınız yöntemler varsa söyler misiniz?
burun bandını düşündüm ama tüylenme yapar diye cesaret edemedim.
şimdiden hepinize teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim derhal alıp uygulayacağım.komedon aletıyle temızlemek gerek burun bolgesı sıkılmaz genıs gozenek sıyah noktadan cok daha kotu duruyor
tuylenme yapmaz burun bandı uzun yıllardır kadın erkek herkes kullanıyor 15 yasımdan berı bende kullanıyorum 33 yasımdayım hıc tuylenme yapmadı
dusta mutlaka peelıng ya da kese yaparım yuzume cıktıgımda da hemen sıyah nokta bandımı yaparım gozenekler acılmısken
haftada 1 kil maskesı yapar arkasından yıne burun bandı yaparım yanı haftada 2 kere yaparım
uygularsanız farkı gorursunuz
sabun sos
Hayır 2 dakikada uçup kaybolup gidiyor .Kolonya kadar uçucu .bu ne? şu sarımtrak vıcık yağlı olan şey mi?
konu sahibesi burun bandı tüylenme yapmıyor.
Regl zamanı bir iki tane ufak tefek çıkar sivilcem o da hemen geçer. Ben bi araştırayım o zaman siyah noktaya iyi gelir mi diyeF... sinin sabun sos ve kremini kullanıyorum mayıstan beri.Yıllardan beri uğraştığım sivilcelerden kurtuldum ama siyah noktam yoktu onu bilemiycem .
Çıkmaya başlayanı bile söndürüyor sosu .Şu çok zararlı ilaca toplamda 400 tl ödedim bir poşet ilaç .
İlk kullanımda 10 mg lık olanı alerjiye sebep oldu .Göz kapaklarım yanmış gibi sabah su topladı .
Hiç kullanamadım .Kaldı öylece 4 yıl önce o kadar para vermiştim birde.
Teşekkür ederimBuhar banyosu üstüne bant yapıyorum ben
Her hafta tekrar etmek gerekiyor yalnız bunu
bantda a101 ve whatsoon kendı markaları guzelÇok teşekkür ederim derhal alıp uygulayacağım.
önerebileceğiniz marka falan var mıdır? Kusura bakmayın hiç kullanmadığım için bilgim yok.
Hayır 2 dakikada uçup kaybolup gidiyor .Kolonya kadar uçucu .
Hergün duş alırım yüzümü de güzelce yıkarım zeytinyağlı sabun ile başka bir uygulama yapmadım bu güne kadar ama yağlı bir vücut tipim var sabahtan akşama saçım yağlanır ama pis bir insan değilim çok özen gösteririm vücut temizliğime.Temiz ciltte siyah nokta olmaz. Cildinizi yeterince temizlemiyorsunuz ya da yanlış ürün kullanıyorsunuz.
Sabah akşam cilt yapınıza uygun bir yüz yıkama jeliyle ya da sabunla yıkayın, tonikleyin ve nemlendirin. Sivilceniz yoksa haftada bir ya da iki kez peeling bir kez kil maskesi uygulamak siyah nokta oluşumunu engelleyecektir.
Var olan siyah noktalar için en az 15 dakikalık bir buhar banyosunun ardından siyah nokta bandı uygulaması ya da yumurta akı maskesi çözüm olacaktır. Ancak temizliğe dikkat etmezseniz tekrar oluşurlar.
Çok teşekkür ederimbantda a101 ve whatsoon kendı markaları guzel
peelıngde en guzelı kese yoksa karbonat ıle de bastırmadan nazıkce ovalayarak peelıng yapabılırsınız ılla kozmetık almanıza gerek yok
annem estetısyen benım az cok anlıyorum mevzulardan . terledıgınızde bıle olusur sıyah nokta .oyuzden burun alın cene cevresınde gorursunuz yuzun en terleyen yerıdır . gozenek tıkanması. her hafta dustayken karbonatla peelıng yapıp gunluk maden suyu nu pamuk ıle tonık gıbı yuze uygulayıp haftada 2 kere band yaparsanız tertemız olur
Hergün duş alırım yüzümü de güzelce yıkarım zeytinyağlı sabun ile başka bir uygulama yapmadım bu güne kadar ama yağlı bir vücut tipim var sabahtan akşama saçım yağlanır ama pis bir insan değilim çok özen gösteririm vücut temizliğime.